Forcebook Nocturno

poruka: 6
|
čitano: 2.269
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Forcebook Nocturno

Zaslon: 15.4" WXGA+ (1440x900) Procesor: Intel Core 2 Duo T9300 (2.5 Ghz, 6MB) Penryn, Radna memorija: 4GB DDR2 Čvrsti disk: 250GB SATA (5400 rpm) Optički uređaj: DVD+-RW SuperMulti Grafika: NVIDIA GeForce 8600GT (512MB Povezivanje: modem, Giga LAN, WLAN, Ostalo: USB 2.0x4, Firewire, čitač mem. kartica, ExpressCard slot, VGA, Audio-Out, Mic-In, 2.0MP Cam, FP, torba (JFL92) OS: -  7600kn

Po specifikacijam se čini pristojna zvjerka, cijena nije prevelika, jedino neznam kakva je kvalitet. notebook je u Zg a ja u St pa ga niti nemogu vidjeti prije kupnje :-(

Tko proizvodi Forcebook?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Forcebook Nocturno

Forcebook ti je brand od HG Spota, tako da je vjerojatno ništa posebno.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Forcebook Nocturno

To novo ili ?

17 godina
Forcebook Nocturno

Forcebook je samo naljepnica. Tvrtka koja proizvodi većinu Forcebook prijenosnika je Compal. Compal ti je tajvanski proizvođač koji je drugi u svijetu po broju prijenosnika. Osim što proizvode prijenosnike na koje se ljepi "Forcebook" naljepnica, proizvode i za veće tvrtke (Dell, HP, Toshiba...). Ranije naveden model (Nocturno) je ustvari Compal JFL92.

Konkretno, kučište Forcebooka nije na razini onih HP-a. Na dosta modela Compala se pojavi blago uvijenje tipkovnice na lijevoj strani i moguće da će određeni modeli djelovati "plastičnije". Inače, stroj k'o stroj. Postoji mogućnost da se pokvari, kao i kod svakog drugog proizvođača. A ako se ne pokvari... Bijesne komponente, za mao love, ali bez naljepnice.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

E to sam tražio!

hvala na informacijama

17 godina

Uzmi ga bez beda.

Moj je star godinu dana i apsolutno nikakvih problema s njim.

Intel Core 2 Duo E6750@2.66GHz, Gigabyte P35C-DS3, s775, iP35, DDR2 2X1GB PC6400 (800MHz) OCZ, platinum XTC, Leadtek 7900 GS 256 MB, Thermaltake VE7000BNS mid tower Soprano DX, CHIEFTEC, CFT-650-14C 650 W, LOGITECH, MX Revolution Cordless Laser Mouse, Samsung SyncMaster 225BW
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice