Dvojba oko izbora laptopa

poruka: 6
|
čitano: 1.130
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Dvoumica
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.10.2009 11:25 (mmm).

0 0 hvala 0
16 godina
Dvoumica

a bože moj da je drugi...

Najbolji osjećaj je upala mišića........
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Dvoumica
Makić kaže...

a bože moj da je drugi...

što ti nije jasno.

koji je bolji između ta dva

17 godina
neaktivan
RE: Dvoumica
mmm kaže...

Hmmm zanimljivo...

Prvi ima manji ekran, uvjetno receno "marginalno" slabiji procesor, al je s druge strane laksi i jeftiniji...

Drugi ima snazniji procesor ( nazivno radi na manjem taktu ), veci ekran, no tezi je ( a usto vecih gabarita-no ima puni numericki dio tipkovnice ) i skuplji skoro 1000Kn sto nije zanemariva vrijednost.

Oba uredjaja dolaze sa diskretnim grafickim podsustavom ATI HD4330 sa 512 Mb graficke memorije s kojim ces se moci poigrati sa smanjenim detalljima, a izvodjenje HD sadrzaja nece predstavljati problem.

Obadvije konfiguracije dolaze bez operativnog sistema, pa i to treba uzeti u obzir.

Stoga odvazi si sto ti je gore navedeno bitnije; veci ekran-( pa shodno tome i veca potrosnja-koja se nemora nuzno odraziti na trajanje baterije ), snazniji procesor, laksi uredja ili pak ti je novcani segment najbitniji, i postupi prema tome.

Ostatak konfiguracije je identican.

Imamo Hrvatsku...u Banani...
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.10.2009 11:53 (Kaiserex).
15 godina

Uzmi si laptop s intelovim procesorom, manje ti se grije od amd athlon procesora.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ma tu se nema sta dvoumiti ovaj drugi je bolji. Necu da nabrajam sitnice zbog kojih to mislim samo cu ti reci da su se intelovi Core2duo procesori pokazali puno boljim od atlonovih x2 procesora. Tako da je izbor izmedu ova dva jasan. Jedino bi ti htjeo predložiti nesto drugo no necu da ti jos vise otežavam izbor.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice