Driveri za HP

poruka: 5
|
čitano: 2.535
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Driveri za HP

Ovako , kupio HP Pavilion g7 2210sm.Nema nikakvog CD-a.Tražim drivere za win 7 ali mi na HP stranici nudi samo za win 8.Googlam ali ne mogu ništa naći.Jel mogu instalirati win 7 i ako mogu gdje naći drivere?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Driveri za HP
Gogs kaže...

Ovako , kupio HP Pavilion g7 2210sm.Nema nikakvog CD-a.Tražim drivere za win 7 ali mi na HP stranici nudi samo za win 8.Googlam ali ne mogu ništa naći.Jel mogu instalirati win 7 i ako mogu gdje naći drivere?

Većina toga će ti proraditi "out of box", 90% onoga što ne proradi od prve ćeš riješiti s windows updateom. Tek ako si kurceve sreće onda će naići neki zaguljeni komad hardvera koji će te žderati.

Na tvom mjestu ja bi instalirao i onda se borio s problemima (ako ih uopće bude).

Stručnjak za odmaganje...
17 godina
neaktivan
Driveri za HP
Instalirao sedmicu i radi , samo u device menageru ima puno žutih trokutića.Znači vga adapter i svi drugi uređaji ( bluetooth,ethernet,network itd.)Trenutno se nemogu spojit na internet pa ču probat sutra to riješiti sa win updateom.Ako netko ima volje da mi nađe drivere (mada mislim da ih nema) bio bi jako sretan.I samo jedno pitanje-prilikom instalacije kod odabira na koju particiju instalirati bile su dvije particije od 7.5gb svaka.Laptop je free dos i sada kad sam instalirao win u računalu mi pokazuje tri particije, dvije sam ja napravio a u trečoj (koja je 7.5gb) su nekakvi dos podaci. Da li kod instalacije mogu to sve izbrisati (znači DOS i neke HP informacije koje su u te dvije particije od 7.5gb) pa da imam cijeli hard?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Driveri za HP

-savjet.

Ponovi instalaciju, obrisi sve particije (Advanced) kad dodjes do izbora HDDa..

Spoji se na internet i ne kukaj za drivere, Sedmica ce obaviti ostalo. Ako nesto ostane neprepoznato, tad to potrazi na HP-ovoj str.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
neaktivan
Driveri za HP
A probal bum , ak ne uspije puknul bum osmicu.Hvala
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice