Dilema laptop

poruka: 1
|
čitano: 521
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Dilema laptop

Poštovanje. 

Bio sam davno prije registriran ovdje, ali zaboravih login tako da, ajmo Jovo nanovo. Ako sam fulao temu jer vidim da ima "Ultimativna tema za odabir prijenosnika" al neznam dali i ovakve dileme idu tamo pa ako sam fulao ispricavam se. Naime kupio bih novi laptop, vjernog HP-a su stigle godine, i sada primarno bi se koristilo za programiranje zbog faxa, i nekada da se poigram ako bas izade nesta sto laptop moze pokrenut i da me zanima. Buđet mi je 6500 max, iznad toga nebih išao. E sada gledao sam ovaj laptop:

http://www.instar-informatika.hr/notebook-acer-aspire-v5-591g-gaming-156-fullhd-intel-core-i7-6700hq-350ghz-skylake-8gb-ddr4-sshd-1000gb-8gb-ssd-nvidia-gtx950m-2gb-nxg5wex029-2-god-jamstvo-best-buy/NX.G5WEX.029/product/

Čini mi se ok stvar za ono sto meni treba, cak i da se mozes katkad poigrat. Bio sam dosta čvrst na tome, dok nisam pricao s jednom frendicom kojoj sam prije godinu i pol dana pomogao odabrati laptop, koji bi ona sad prodala, skrasila se cura pa bi uzela komp, skoro pa ne nosa laptop nigdje kaze. Naime njen laptop je ovaj:

https://www.asus.com/ROG-Republic-Of-Gamers/ROG-G551JM/specifications/

Jaci model s i7, i 4 gb grafickom. Čini mi se kao solidan komad, kvalitna izrada, but what do i know :D njen primjerak je mažen i pažen, tako da tu nema nekih problema.

Sada pošto nisam neki strucnjak u hardwaru, google je tu svašta se nađe, ali da ipak pitam iskusnije članove šta misle o tome? Dali da idem sa svojim prvim odabirom ili je ovak usprkost malo starijem hardwaru bolji? Naravno ako itko ima kakav drugi prijedlog koji je u mojem cijenovnom rangu a bolji od ova dva, rado bih poslušao savjet i/ili preporuku. 

Unaprijed hvala na odgovorima i ispričavam se još jednom ako sam fulao mjesto gdje postat. Živjeli

Edit: zaboravih napomenitu da mi žurba neka nije za laptop, mogu sačekat do nekog 9-10 mjeseca, ako mislite da ce cijene ovih laptopa past izlaskom ovih novih nVidinih 1xxx serija.

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.6.2016 23:46 (kedo_medo).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice