Pozdrav..
Vrijeme je za kupnju novog laptopa (budući da je stari hp nakon 4 god odlučio riknuti, a u servisu su mi objasnili da se za taj laptop jednostavno ne isplati dati 1000 kn za popravak ). Uz put sam i tražila preporuku čovjeka u servisu za neki laptop pa mi je on izdvojio par Dellovih do nekih 3000 kn (ispada da je svaki od njih jači/bolji od mom sadašnjeg hp-a - a s tim sam bila i više nego zadovoljna i da ga se isplatilo popravljat vjerovatno bih ga koristila još koju godinu).
Ono za što ja koristim laptop su osnove - znači internet, tu i tamo se pogleda koji film, igrice ne igram i naravno korištenje MS Office nezaobilazno zbog posla. Vjerovatno vam je jasno da sam totalno neznalica šta se tiče tehnologije
Dell Inspiron N3531 Intel Celeron (N 3542, N3537) itd. ?? Jel ok nešta od toga?
(meni to sve isto djeluje ) pa ako imate neki savjet/preporuku... Ma ne mora to biti nužno Dell. Uglavnom, laptop koji će potrajat koju godinu, a s obzirom za što ga koristim stvrano mi nema smisla izdvajat neku veću svotu novca.
HP ili DELL..Sve do 3000 ti je entra level,odnosno,ne ocekuj neku pretjeranu dugotrajnost ili kvalitetu.Ako nabavljas u Hrvatskoj savjetujem da uzmes kod Mikronisa.. DELL u kategoriji do 3000 kuna je problematican,a malo je i bed jer sam primjetio razliku u kvaliteti kupljeno u hrvatskoj ili u Njemackoj..standardno u Njemackoj uz svu tehnikaliju dolazi dvije godine garancija..