Asus X51L

poruka: 2
|
čitano: 1.959
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Asus X51L

Pozdrav svima!

Može li mi netko reći za ovaj model laptop-a od kada do kada se proizvodio ili mi ostaviti link gdje se mogu informirati. 

Naime, morao sam mjenjati LCD i serviser mi je rekao da je to model laptopa negdje iz 2007., a kupljen je krajem 2009. i tada nam je rečeno da je to zadnji, odonosno, najnoviji model.

E sada ko tu koga? Počelo mi se činiti da nam je netko "slučajno krivo rekao u trgovini" jer sada je počeo i hard nešto zujati tako da to i nije laptop star baš tek 2 i pol godine!

Hvala! 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Asus X51L

Ovisi koja je točno oznaka tog X51L modela. Ja sam svoj kupio u 9. mjesecu 2008. ali nema Core2Duo CPU koji se spominje na OVOJ stranici, nego Celeron - M560 (2,13 GHz).

Moguće da ovaj moj model i je iz 2007. godine. Nakon što sam ga ja kupio u HGSpotu, nije više došao nijedan iz serije X51L. Iako mislim da je mogao doći, jer ovaj sa kraja 2008. sa one stranice je isti moj, samo nabrijani model.

E, sad, ako imaš unutra isti CPU kao ja, to nije nikako mogao biti najnoviji model 2009. kad si ga kupio - kao što su ti rekli u trgovini (osim ako imaš Core2Duo unutra), jer sam ga ja kupio 2008. i nakon njega je izašao model sa Core2Duo procesorom (koji nije došao u GHSpot). Serviser je najvjerojatnije u pravu. To je njima zaostao jedan primjerak iz 2007. u trgovini, pa su samo rekli da je najnoviji - i bio je, ali samo do studenog 2008! Oni su vjerojatno prestali naručivati X51L modele, pa je taj koji si kupio njima i bio najnoviji, tj. zadnji...

Ako imaš Core2Duo, onda su ovi u trgovini možda i rekli istinu, ali onda opet taj Core2Duo nikako nije mogao biti isto iz 2007. (kako kaže serviser), jer je review izašao tek u studenom 2008! Mislim da je serviser u pravu.

Dakle, nakon mog modela s Celeronom morao je izaći taj Core2Duo, a možda i više njih. To je sve čega sam se ja uspio sjetiti.

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.10.2012 13:03 (diskDEfragmenter).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice