Asus K53SV-SX351

poruka: 9
|
čitano: 3.349
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Laptop
Pozdrav
evo skupio sam nesto novaca pa odlucio uloziti u novi laptop. Sad imam LG E300 koji je ipak zastario pa sam pomislio kupiti Asus K53SV-SX351. laptop je za office, filmove, surfanje, autocad ali i da mogu odigrati poneku igru. Skupio sam oko 4200 kn pa vas molim misljenje o ovome proizvodu. Napominjem vazna i dobra baterija da mogu nesto raditi i dok sam na putu. Hvala

Prijenosno računalo ASUS K53SV-SX351 / Core i3 2310M, DVDRW, 6GB, 500GB, GeForce GT 540M 2GB, 15.6'' LED, G-LAN, BT, kamera, HDMI, bez OS-a, smeđi

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Asus K53SV-SX351

Imam sličnog i prezadovoljan sam!

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Re: Asus K53SV-SX351
Dakle dobar je odnos cijene i kvalitete. Onda cu ga i uzeti. Kakav je samo ovaj procesor i3. Nisam nasao koliki mu je radni takt a ipak se ni ne razumijem bas dobro u kompjutere?
14 godina
neaktivan
Leo7 kaže...
Dakle dobar je odnos cijene i kvalitete. Onda cu ga i uzeti. Kakav je samo ovaj procesor i3. Nisam nasao koliki mu je radni takt a ipak se ni ne razumijem bas dobro u kompjutere?

2.10 GHz. Što se tiče i3 procesora, jako je dobar pogotovo ovaj sandy bridge tako da nećeš pogriješiti sa njim {#}

13 godina
neaktivan
Asus K53SV-SX351

Vidio sam neke starije reklame u kojima je uz ovaj laptop islo i postolje za hlađenje i mis gratis pa me zanima da li i sad nesto dođe uz njega ?

A mozda cu ipak skupiti jos 500 kn pa kupiti ovaj laptop sa i5 procesorom. Ako gledam dugorocno na razdoblje 4-5 godina da li preporucujete onda ipak taj i5 ? 

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.11.2011 17:32 (Leo7).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
uzmi taj i5... Ja sam prije godine dana sa prijateljom uzimao slican model isto sam se dvojio koji cu uzet... Razlika je bila samo u procu... Pa sam da ustedim tih 400kn ipak imao osjetno slabiji laptop u odnosu na frendov isti s i5...
13 godina
neaktivan
Odluka je pala. Uzima se s i5 procesorom. Samo jos jedno pitanje :)
Zanima me da li dolazi jos u nekim bojama ovaj laptop ili iskljucivo u smeđoj?
13 godina
neaktivan
Asus K53SV-SX351
Je li velik minus to sto ovaj laptop nema USB 3.0?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
taj minus neces ni primjetit...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice