Asus G50

poruka: 11
|
čitano: 4.365
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Asus G50

Zna li itko može li se ovaj notebook ovdje kupiti?

Pogledajte koliko dođe u njemačkoj ! Plač ne mogu da vjerujem da je samo oko 8100Kn

http://www.notebooksbilliger.de/product_info.php/notebooks/asus/gaming/asus_g50vas057c

ili njegov veći brat:

http://www.notebooksbilliger.de/product_info.php/notebooks/asus/gaming/asus_g71v7s036c

Čitao sam na njemačkom sajtu test o ASUS-u G50! Kažu da je drama: kvaliteta kućišta, grafička, procesor ( uz njega dođe overclocking tool koji mu digne  snagu na 2,6GHz)...

Čak uz njega dođu slušalice (70 EURA), Logitech MX518 miš i torba (nije ni ona loša)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Asus G50

Nitko mi ne može pomoći?

0 0 hvala 0
17 godina
Asus G50

Evo malo sam tražio pod nabava.net i nema takvog. imaš samo g2 i slične a cijena im je preko 12 000 krznenih. ako imaš nekoga tamo kupi ga jer kod nas i da ga ima ne bi došao ispod 15 000...

http://www.nabava.net/kategorija.php?kat=3&se=2252,3223&order=popularnost_proizvoda&stranica=1

Najbrži put do čovjekova srca je pomoću šake Chucka Norrisa.
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.10.2008 16:31 (Pero Dinamit).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Asus G50

kvare li se kako ASUS-ovi laptopi?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Asus G50

Svi laptopi se kvare :)

"An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field." - Niels Bohr

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Asus G50
Black Knight kaže...

Svi laptopi se kvare :)

Otkrio si ameriku..covjek je mislio po statistici koliko se kvareNamigiva

...Scooter Tuning is not A Crime!!...
17 godina
neaktivan
Asus G50

Sala mala :D

Asusovi laptopi su jednih od bolji pa neće bit problema ukoliko ga paziš i redovito "servisiras".

"An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field." - Niels Bohr

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Asus G50

Iskreno da ti kažem nisam to očekivao od ASUS-a! Doduše nikad se i ne spominje u nas... uvijek samo ACER i HP za one manjeg džepa, a s druge strane DELL i IBM (LENOVO) koji imaju malo više novca...

Imam nekoga u Njemačkoj ko bi mi mogao i kupiti,mene samo brine servisiranje. Piše da laptop ima 2 godine internacijonalne garancije. Samo je pitanje koje zastupnik za ASUS u Hrvatskoj ili BiH ?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Asus G50

Vidi kod MSAN-a

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Asus G50

covjece!!!!

nemozes vjerovati koja mrcina za te pare!!!!Iznenađen

inace za mene je asus sasvim kvalitetna firma, pogotovo ako ga usporedujes sa recimo forcebook-om ili h-.om

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Asus G50

ako te interesira asus G50 , nedavno sam donio jedan sa sobom iz sad-a,  cijena mu nije bila skupa ali skupa sa carinom bilo je papreno, ja ga ne koristim uopće , ako nekog interesira...........................

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice