Acer Aspire V3-771G problemi

poruka: 2
|
čitano: 1.922
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Acer Aspire V3-771G problemi

Imam navedeni laptop detalji pod mj pc.... prvo imam 2 USB 3.0 utora ali neprepoznaje uopce da su externi hardovi 3.0 iako jesu brzina ide do 30 MB/s...driveri su instalirani i uopce neznam sta je problm ako ko zna nek pomaze....

i imam i s bluetooth-om problem....uopce nemam neki agent  ili program za prebacivanje ili bilo sta drugo na mobitel...i trazio sam i imam sve instalirano s acerovih stranica za instalirat od upravljackih programa.... ja spojim mob i laptop ali nikako prebacit nemogu.... jel ima kakav besplatan program da mogu s njim prebacivat stvari.... i bluetooth modul je Qualcomm Atheros-ov

Opali HVALA ↓↓↓
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Acer Aspire V3-771G problemi
jocommb kaže...

Imam navedeni laptop detalji pod mj pc.... prvo imam 2 USB 3.0 utora ali neprepoznaje uopce da su externi hardovi 3.0 iako jesu brzina ide do 30 MB/s...driveri su instalirani i uopce neznam sta je problm ako ko zna nek pomaze....

i imam i s bluetooth-om problem....uopce nemam neki agent  ili program za prebacivanje ili bilo sta drugo na mobitel...i trazio sam i imam sve instalirano s acerovih stranica za instalirat od upravljackih programa.... ja spojim mob i laptop ali nikako prebacit nemogu.... jel ima kakav besplatan program da mogu s njim prebacivat stvari.... i bluetooth modul je Qualcomm Atheros-ov

Na mob mora biti uključen bluetooth. Drugo na laptop ako ima ikona bluetooth i otvori u njega i moraš da dodaš uređaj windowsi sam nađe, napisat če koji tip i model tvog moba i na nju klikneš i lapto šalje sifru  na mob a na mobu će pojavi pass i moraš ukucat cifru kako piše s laptopa cifru i on če potvrdno instaliran i biti prihvatčena vezu laptop i mob i nakon toga sve sređeno. Ako s moba šalje sliku npr a na laptopu klikni ikonu "receive a File" i s moba počni slat preko bluetootha a laptop će prihvatiti ali zapamti di si spremio npr linkaš za sliku. Ako ti nije jasno mogu ti pomoć preko TeamViewera. :D

Nenad
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice