e ovako imam acer 55560 g laptop sve pet sve dobro...samo me zanima jel se moze nanjega iakako stavit draugi jaci procesor ili graficka zamijent zanima me jel to itko radio na laptopima i jel bi mi se to opce isplatitlo........
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
e ovako imam acer 55560 g laptop sve pet sve dobro...samo me zanima jel se moze nanjega iakako stavit draugi jaci procesor ili graficka zamijent zanima me jel to itko radio na laptopima i jel bi mi se to opce isplatitlo........
Ovisi koji točno model acera 5560g imaš ...
Ukoliko imaš integrirani grafički čip na ploči ne možeš mjenjat grafičku, a i da možeš - neisplativo je .
Procesor bi mogao mjenjat, samo moraš vidjet koji socket i po tome kupuješ, ali realno gledano i to je neisplativo, nećeš osjetit baš neki pomak a i laptop će se više grijat što nikako nije poželjno .
sad sam stavio cpu-z i ggeldam tu vamo tamo sta bi mogo mozda brze rame na vise mhz da rade ovi su na 674mhz ako dobro gledam...to mi se cini jako malo......ili nesta da napravim da bi se nesta osijetilo da to radi svise smooth.... procesor je a6-3400m amd 4jezgre a za graficku pise amd radeon hd 6650m a u cpu-z i u ostalim softverima pise da je 6520g pa me sad zanima koji isto ima nesta switchable graphics pa me zanima isto sta je to jer u katalistu nema nista za mjenjat previse nit pod advance......molim pomoc jer nisma nikad previse se jabo sa laptopima i drkanjem i mjenjanjem a htio bi ovo malo sredit iako nije los ni ovako pa trazim vasu pomoc i msljenje
http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20120629030730AAcpr3w evo i ovo sma nasao neznam dali se to odnosi i na moj....
Kao prvo može se nadograditi jačim procesora a i isto tako i za grafičku karticu pošto je tvoj laptop kod modela 5560Ga zadnje slovo što nosi G znači da on u sebi ima grafičku karticu.
A sama grafička kartica preskupa pa ako imaš love možeš i nadograditi. Evo popisa procesora i grafičke sa Acerova stranice.
aha fino...a sad me zanima to sto mi pise na naljepnici i kutiji da je 6650m grafa a u programima ocitava 6520g pa me znaima sta e to ????
aha fino...a sad me zanima to sto mi pise na naljepnici i kutiji da je 6650m grafa a u programima ocitava 6520g pa me znaima sta e to ????
Aj da vidim di piše u programima kojim očitava 6520g? Napraviš screenshot i postaj ovdje.
EDIT:
Naljepnici što piše 6650m je grafička kartica a interna grafa na ploči kojim piše 6520g. Znači da imaš program kojeg možeš prebacit grafu na internu ili grafičku.
ma gledao sam to samo nekuzim nesta taj program pa vamo tamo nisam rpevise siguran u to...