cm ima drugačiji lim, druga vrsta metala, tako da je to velika razlika...stari mi je strojobravar (tokar) pa znam o čemu pričam...
Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori
- poruka: 11.790
- |
- čitano: 1.705.973
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
@Jim Carrey
Koji je to model Geniusa ? Daj reci svoje dojmove.
Hm, tek sad vidim da su po cijeni slicni s HF3000A...
Bas bi ih volio usporedit.
cm ima drugačiji lim, druga vrsta metala, tako da je to velika razlika...stari mi je strojobravar (tokar) pa znam o čemu pričam...
Baš sam natipkao Chieftecu mail, da ih pitaj od čega rade slitinu,
da jednostavno nemogu rezati lim...
Sram ih bilo, rade preizdržljiva kućišta...
Baš me zanima, kad bi ga bacio sa 5. kata, i kad bi pao na beton, dali bi pukao beton...
mislim da je ova tema postala uzaludna.. tema slika vaših hardvera se opet puni komentarima i pitanjima
Pa malo je tesko i bezveze imam 2 teme razdvojene, glupo je racimo ovdje nekome postavit pitanje e super hw imas, kak ce on znat da sam ja to njemu napiso i kak ce znat uopce i ako ga naslovim da sam ja napiso njemu pohvalu ovdje pod komentare, a i totalno je bezveze nhf ali za mene ova tema nema smisla..
Pa malo je tesko i bezveze imam 2 teme razdvojene, glupo je racimo ovdje nekome postavit pitanje e super hw imas, kak ce on znat da sam ja to njemu napiso i kak ce znat uopce i ako ga naslovim da sam ja napiso njemu pohvalu ovdje pod komentare, a i totalno je bezveze nhf ali za mene ova tema nema smisla..
slažem se.. pa šta da punimo komentarima temu slike vaših hardvera. U čemu je problem.. Ako ljudi žele gledat slike neće gledat komentare.
Evo nekih sitnica :) Konfiguracija je sklopljena. (za prvu silu)
Tiha je da s ventovima tisa ne moze bit. Naravno, svaki ventilator je reguliran potenciometrom.
Potrosio 24 vezice za "pripitomljavanje" kablova, Semprona otkljucao bez ikakve frke u Athlon-a X2.
Ne Hipera farbat ne Hipera farbat...
evo malo i mog Optimus Prajma :P
uplašila me zadnja slika, šta ti je ono na krevetu?
ontopic: ne misliš da si malo pretjerao s ledicama?
@ ERROR1911
Slikao kućište nisam, stavit ću jednom slike radnog mjesta. A i da ga slikam sada vidjela bi se samo prednja strana jer je u kutu stola, a da to sad izvlačim imao bih previše posla jer ima iza brdo kabela koje ne mogu ukopčat jer ima jedna daska iza koja doslovna zaklanja sve utore. Pogledaj na internetu slika ako želiš, u mene ne bi ništa novo vidio. Uostalom kućište je odlično i zbog toga sam ga naravno kupio. Ima dosta praktičnih stvari, malo proguglaj i pogledaj reviewove, imaš ih na youtube par i tu ćeš zapravo najviše vidjet kakvo je kućište. Ja sam ga kupio u ADM-u i tamo ti sada košta 659,01Kn.
2mad klan ponovo napada,evo jos jedne 4890 toxic i sada ide lagani crossfire.joj mene. 2mad,2mad,2mad
Di si nabavio tu HD 4890?
2mad klan ponovo napada,evo jos jedne 4890 toxic i sada ide lagani crossfire.joj mene. 2mad,2mad,2mad
Di si nabavio tu HD 4890?
na ebayu
na ebayu
Kolko novaca?
mala tajna,al nije puno.
Pozdrav dali zna tko kakvo kučište do 700 KN ?
I dali je ovo dobro ? coolermaster cm 690
Pozdrav dali zna tko kakvo kučište do 700 KN ?
I dali je ovo dobro ? coolermaster cm 690
Savršeno.
skupi jos malo za cm 690 2 , jos bolje je.
Ne Hipera farbat ne Hipera farbat...
Ne, ne :)
toooo fiilaaa tooooo,haf x,medju prvimaa,2mad clan strikes again!!
A koga vi to napadate ?
A koga vi to napadate ?
Vidis da se neš nabrijavaju :D
A koga vi to napadate ?
Vidis da se neš nabrijavaju :D
Napaljuju jedan drugog :D
koga bi napadali,uzivamo u hardveru,mozda i prevec.
koga bi napadali,uzivamo u hardveru,mozda i prevec.
Ma zezam se :) Stalno "strikes-ate" pa zato pitam :)
to nam je klanska postapalica pa dok neko ima nekaj novog onda nam to zgodno za reci.
sto je jace 3850 ili 9600gt?
sto je jace 3850 ili 9600gt?
9600gt
microman , nekuzim , stace tebi nova 9800gt?
microman , nekuzim , stace tebi nova 9800gt?
Pa za fiziku, pise ti pod njegovim kompom.
lol, a ima u ormaru gtx 470 i 2 gtx 460 , osim ako nije prodao nesto, koja ti je ovo rdruga kartica , ova msi , jeli ovo ligtening 5870?