Evo ovako, dragi forumaši jedna ultimativna tema za isključivo vaše tutoriale, pomoči, ili prezentacije
Ovdje neka svatko ko misli da nešto više zna i ima potrebu to podijeliti s drugima, neka piše...
Svoje ideje, otkriča, hakove, ...
Ljepo vas molim ako ne imate što za prezentirati da izbijegnete temu, te pustite ljude koji zele naučiti da pregledno čitaju one koji vole svoje znanje pokloniti drugima.
U zadnje vrijeme me zanima Batch o kom nemam pojma, pa ako ko ima dobre fore i moze ih objasniti. Puno nas če biti zahvalno na tome.
Eto otvarajuči ovu temu otvorio sam i terminal i kreirao datoteku koja če revoluirati u open source distribuciju nazvanu Bugix i u ovoj temi ču dati link kad bude gotova. Uz link ču i natuknicama objasniti bitne stvari da bi se ista napravila.
Eto, podrzite mene, open source, pa ako ima neki Batch, ručno napravljeno kučište, bilo što nek se osiječa feel free to post.
Nitko od nas osim svih zajedno ne zna sve, a ovakva tema je taman da se to znanje podijeli među nama.
Ko moze nešto ponuditi nek ponudi, ko ne moze nek poštuje pa zaobiđe nas koji zelimo naučiti