Meni se naime nešto čudno događa.Inačer meni se nedavno mp3 pokvario pa tako nemam što slušat.Jedino da upalim komp i ostavim ga cjelu noć upaljenog.Ja za ovaj slučaj nesmatram da je paranormalan,no nekada kada legnem spavat u svojim mislima čujem duplo jače neku pjesmu nego preko dana,najbolje gitaru.Tako nekako kad ležim ili kad sanjam u svojim ušima čujem zvuk gitare tako glasno kao da imam slušalice na ušima a preko dana nemogu tako glasno ni čut.Inačer pišem pjesme,često preko noći kad nemogu zaspat.Na ormariću imam olovku i papir stalno,stoji mi već mjesec dana a ja dosad ništa nisam napisao.Jednom se sjećam čim sam ugasio svjetlo u uho mi je ušla gitara i počela mi je svirat u mislima pa sam poslje toga napiso neku pjesmu onako bezveze.Inačer nemam pojma o sviranju gitare.Znam onako malo nešto što mi brat pokazo.Ima još toga,primjerice kada sanjam u snu čujem tako dobru pjesmu onako kako sviram gitaru,iza mene zbor kako pjeva skupa samnom,pa se onda nemogu sjetit ujutro što je to bilo.Eto toliko od mene.
Vaš Pjesnik