Paranormalno

poruka: 2.052
|
čitano: 440.938
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Paranormalno

Meni se naime nešto čudno događa.Inačer meni se nedavno mp3 pokvario pa tako nemam što slušat.Jedino da upalim komp i ostavim ga cjelu noć upaljenog.Ja za ovaj slučaj nesmatram da je paranormalan,no nekada kada legnem spavat u svojim mislima čujem duplo jače neku pjesmu nego preko dana,najbolje gitaru.Tako nekako kad ležim ili kad sanjam u svojim ušima čujem zvuk gitare tako glasno kao da imam slušalice na ušima a preko dana nemogu tako glasno ni čut.Inačer pišem pjesme,često preko noći kad nemogu zaspat.Na ormariću imam olovku i papir stalno,stoji mi već mjesec dana a ja dosad ništa nisam napisao.Jednom se sjećam čim sam ugasio svjetlo u uho mi je ušla gitara i počela mi je svirat u mislima pa sam poslje toga napiso neku pjesmu onako bezveze.Inačer nemam pojma o sviranju gitare.Znam onako malo nešto što mi brat pokazo.Ima još toga,primjerice kada sanjam u snu čujem tako dobru pjesmu onako kako sviram gitaru,iza mene zbor kako pjeva skupa samnom,pa se onda nemogu sjetit ujutro što je to bilo.Eto toliko od mene.

Vaš Pjesnik {#}

Dino
14 godina
neaktivan
Re: Paranormalno
BenjamiX kaže...
Erm, neznam dal je ovo paranormalno, ali ajd, da i ja sudjelujem u ovome.
Kad legnem u krevet, pogledam prema ormaru na kojemu visi bijela košulja, onak izvan njega na vješalici.
Svjetlo u sobu dolazi od Mjeseca (valjda) ili ulične rasvjete, i sve je mutno.
I kad gledam tu bijelu košulju, kad baš zurim u nju, sve me više podsjeća na priloženu sliku...
I onda kad konačno shvatim što vidim trgnem se jednostavno i okrenem na drugu stranu.
Slična iskustva anyone?

Nije tu ništa paranormalno,to si samo umišljaš.U biti to ti je slika preko slike.Iz tvojih misli u stvarnost.Tako je i meni nekada.Zamišljam prvo vodopad pa otvorim oči a ono vidim zastor u mračnoj sobi.

Dino
13 godina
neaktivan
bancic123 kaže...
snupix kaže...

naisao sam na ovaj vrlo zbunjujuci video,pa bih molio nekog da mi objasni sto se ovom igracu dogodilo.

proklet bio alkohooool!!!!

"actually this guy didn't die. He's very much alive today. earlier in the game he had been hit in the neck on a pressure spot during a tackle. this caused spasmes to occur. he was was released from the hospital the same day and played on the same team the next game and made 2-0 for his team. so no "angel of death" :)"

٩(●̮̮̃•̃)۶ ٩( -̮̮̃ –̃)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶
14 godina
neaktivan
Paranormalno

E ljudi znali netko kakvo rješenje protiv mjesečarenja.

Evo ovako prije svega da kažem onima koji nisu mjesečari da ta glupost uopće nije zabavna.

Evo imam ja dva slučaja.

Prije jedno par mjeseci,a to je bilo taman kada je počela nova školska godina,bio sam bolestan (a i večina forumaša to zna jer sam u starim nespavalicama kukao o toj boljki).Moj brat i stara su radili a stari je o meni brinuo.Najčudnije u mojem životu je bila jedna noć.Meni bar tako brat kaže kako sam se ja ustao točno u 1:15 i zvao njega na posao te tražio tabletu protiv bolova,ali ja se toga uopće nesjećam.Meni je inačer to bilo čudno kada sam ujutro čuo pa sam čak i vidio na mobitel kako sam ga zvao.

Drugi isti takav slučaj dogodio mi se prije jedno 3-4 tjedna.Bilo je petak a ja i stari smo radili ogradu.Lego sam fino oko pola 12.Stari je bio budan u dnevnom boravku a pošto dnevnu sobu i kuhinju imamo spojenu stari je primjetio kako sam uzeo čašu i nalio si vode.Ujutro sam primjetio čašu vode na mom ormariću kako stoji,i još je bila puna.Stari mi je sve objasnio ali se ja i dalje toga nesječam.

Ipak ja mislim da je to sve zbog toga što sam poslje toga čvrsto spavao pa se toga nesjećam.

Dino
14 godina
neaktivan
Dinče kaže...

E ljudi znali netko kakvo rješenje protiv mjesečarenja.

Evo ovako prije svega da kažem onima koji nisu mjesečari da ta glupost uopće nije zabavna.

Evo imam ja dva slučaja.

Prije jedno par mjeseci,a to je bilo taman kada je počela nova školska godina,bio sam bolestan (a i večina forumaša to zna jer sam u starim nespavalicama kukao o toj boljki).Moj brat i stara su radili a stari je o meni brinuo.Najčudnije u mojem životu je bila jedna noć.Meni bar tako brat kaže kako sam se ja ustao točno u 1:15 i zvao njega na posao te tražio tabletu protiv bolova,ali ja se toga uopće nesjećam.Meni je inačer to bilo čudno kada sam ujutro čuo pa sam čak i vidio na mobitel kako sam ga zvao.

Drugi isti takav slučaj dogodio mi se prije jedno 3-4 tjedna.Bilo je petak a ja i stari smo radili ogradu.Lego sam fino oko pola 12.Stari je bio budan u dnevnom boravku a pošto dnevnu sobu i kuhinju imamo spojenu stari je primjetio kako sam uzeo čašu i nalio si vode.Ujutro sam primjetio čašu vode na mom ormariću kako stoji,i još je bila puna.Stari mi je sve objasnio ali se ja i dalje toga nesječam.

Ipak ja mislim da je to sve zbog toga što sam poslje toga čvrsto spavao pa se toga nesjećam.

najvjerovatnije ti je to zbog toga.i ja nekad se usred noći probudim i krevet namještam il sa mamom pričam i ne sjećam se toga.nemoj se brinut oko toga valjda mozak ne želi spremat bespotrebne informacije pa se zbog toga valjda ne sjećaš ničega ;-)

Avenged Sevenfold foREVer!
15 godina
neaktivan
Paranormalno

Hmm imam problem sa snovima.. Svakih par dana sanjam da ja dolazim kući iz škole i da u kupaonici vidim neku ženu.. Ja bježim prema sobi i ona me odgurne u jedan kut i ona stane nasred sobe i počne jzivo vrištat.. Nisam na nikakvim drogama ali ovo me PLAŠI..

Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
luxxxfromhell kaže...

Hmm imam problem sa snovima.. Svakih par dana sanjam da ja dolazim kući iz škole i da u kupaonici vidim neku ženu.. Ja bježim prema sobi i ona me odgurne u jedan kut i ona stane nasred sobe i počne jzivo vrištat.. Nisam na nikakvim drogama ali ovo me PLAŠI..

Kontroliraj se.Nitko nekaže da si na drogama,nego u biti to ti je kada misliš skroz na jednu stvar i to ti se pojavi u snovima.Ako nepodnosiš horore onda ih prestani gledat i sve će bit OK.

Ja naime nemam problema sa snovima.Jedino čudno u tim snovima kod mene je da se oni ponavljaju,odnosno repriziraju.Sjećam se puno snova a jedan od njih je bio o nekom poštaru koji je išao kroz selo.To sam često sanjo a jedne noći sam ga opet sanjao kako raznosi poštu i tad je meni donjeo neku kuvertu i nestao,i više nikad njega ne sanjam! 

Kažem ti,probaj malo mislit na nešto drugo i vjeruj mi proći će te.Nije to u biti nikakav urok.I ja sam dok sam bio mali sanjao vještice kako letaju oko moje kuće i to skoro uvijek.Jedna vještica je bila ustvari od moje stare dobra stara kolegica.Zadnji put mi se taj san pojavio tamo negdje s 5 godina i više ga nikad u životu nisam sanjao,baš ko ovaj prethodni... :D

Dino
16 godina
Paranormalno

Evo da se i ja pohvalim svojim paranormalnim iskustvom :D 
Nego da počnem, ekipa i ja smo gledali filmove te noći u prostoriji koju nam je ustupio rukometni klub, ta prostorija se nalazi u staroj zgradi koja je još nekad bila u sklopu dvorca, ali tu su bile staje i tak nekaj slično, bar kolko je nama poznato. Ugl. mi gledamo te filmove i kak noć ide ekipa se polako razilazi i ostaje nas petorica da pospremimo sve zaključamo i lijepo lagano doma. Do onda je sve bilo ok, lijepo smo pospremili, zaključali prostoji i krenuli smo prema stepenicama, nakon kaj smo prošli par stepenica pred nama se najdnom čulo nešto kao da je netko izlio cijelu kantu vode, znate onaj zvuk kad netko izlije cca 5 litara vode iz kante. Mi se onak pogledamo, ono wtf, još smo par sec ostali u čudu stajat, a nakon toga smo se razbježali ko mala djeca :D
To je bilo jedino takvo iskustvo na toj lokaciji i prije i poslije.

14 godina
Raptoxx kaže...

Ljudi evo ja sam nedavno sanjao utakmicu izmedu Fulhama i Man. City-a i uglavnom ja sanjam da sam se na tu tekmu kladio i pratio u kladionici(tocno znam u kojoj) rezultat i tekma je zavrsila 1:3 znaci pobjeda man. city-a. i bas sam gledao na netu sljedeca tekma je 20. ozujka 2010. pa tko vjeruje neka proba okladom kad dode vrijeme za to.

Evo cekam 20.ozujak pa onda da vidim!

I? kako je prošlo? {#}

13 godina
neaktivan
Paranormalno

Ljudi ajmo malo ozivit temu :D

Imam i ja par prica:

1. Dogodilo se to proslo ljeto za vrijeme vrucih ljetnih dana.Bio ja u svojoj Dalmaciji i gledamo ja i sestra u nebo pricamo i tako kad vidimo skroz sitno nesto bijelo i ide u jednom smjeru(nije bljiestalo ni nista) i mi razmisljamo sta je to ne lici na avion a ni na NLO(nikad ga prije nismo ni vidjeli xD) i nista zakljucimo mi da je to zvijezda koja pada.I sad vratili se mi svi u Zg(i dalje je bilo ljeto) i ja na kompu stari i stara na balkonu,buraz i sestra se pripremaju van ic(vecer je bila) i ja pogledam koz prozor a ono neka letjelica neke boje,neznam ni sam kakva je bila mislim neke zelenkaste ali svijetle skroz i leti nisko u razini nekog manjeg nebodera ali bilo je fkt nisko sve se moglo vidjet jasno,nije proizvodilo nikakav zvuk a bilo je nisko i kretalo se polagano(bilo je nemoguce ne vidjet) i ja zinuo {#} i otrcao na balkon pozvao buraza,sestru,mamu tatu i pokazem im i mi svi u cudenju blejimo {#}  {#} {#} {#} {#}  (zao mi je bilo sto nisam uzeo mobitel i slikao -.-") i ono ode pored zgrade i jbg vise nisam vidio dalje di je otislo i kako ali smo svi bili vidjeli i nije bas bilo ugodno shvatit da nisi sam u galaksiji :S btw inace ja i stara jako rado volimo pogledati na zone realitiju one emisije o duhovima,vanzemaljcima... itd i oboje vjerujemo u to.Star inace ne vjeruje u to ali kad je vidio bio povjerovao je i on {#}

2. Ja citam ove prijasnje paranormalne postove i odjednom mi se ugasi laptop,a ponoc prosla,mrkli mrak.Samo mi je laptop osvijetljavao sobu.(inace se uzasno bojim oni scream linkova) i ja samo cekam kad ce mi se nes pokazat na ekranu da dobijem srcani :P

Nije paranormalno ali sam se usrao ko grlica,problem je bio u tome sto je baterija laptopa bila prazna pa se ugasio ali kazem opet nije bilo ugodno hahah

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.10.2012 18:42 (Peroman).
14 godina
neaktivan
Peroman kaže...

Ljudi ajmo malo ozivit temu :D

Imam i ja par prica:

1. Dogodilo se to proslo ljeto za vrijeme vrucih ljetnih dana.Bio ja u svojoj Dalmaciji i gledamo ja i sestra u nebo pricamo i tako kad vidimo skroz sitno nesto bijelo i ide u jednom smjeru(nije bljiestalo ni nista) i mi razmisljamo sta je to ne lici na avion a ni na NLO(nikad ga prije nismo ni vidjeli xD) i nista zakljucimo mi da je to zvijezda koja pada.

Tako nešta sam i ja vidio također prošlog ljeta tu u slavoniji. Pogledo sam ujutro u 5 sati kroz prozor kad ono neka bijela točkica ide od juga prema sjeveru i ode ona. Kasnije mi ništa nije bilo jasno al sam svejedno osto hladan kad sam vidio,i nije to izazvalo neko veliko čuđenje i uzbuđenje u meni.

Dino
13 godina
neaktivan
Dinče kaže...

Tako nešta sam i ja vidio također prošlog ljeta tu u slavoniji. Pogledo sam ujutro u 5 sati kroz prozor kad ono neka bijela točkica ide od juga prema sjeveru i ode ona. Kasnije mi ništa nije bilo jasno al sam svejedno osto hladan kad sam vidio,i nije to izazvalo neko veliko čuđenje i uzbuđenje u meni.

E isti takav smjer je i kod mene imala {#}

14 godina
neaktivan
Peroman kaže...
Dinče kaže...

E isti takav smjer je i kod mene imala {#}

Jel znaš možda koji je mjesec bio. Ja kad sam to vidio bio je negdje osmi mjesec...

Dino
13 godina
neaktivan
Dinče kaže...

Jel znaš možda koji je mjesec bio. Ja kad sam to vidio bio je negdje osmi mjesec...

moj buraz je isto to vidio (bar je tako rekao ali sudeci prema njegovom opisu, a i ovome sto sam tu procitao mislim da je istina). Bilo je negdje na kraju 7 mjeseca na vecer na terasi {#}. Rekao je da je isla od mora i da je imala onako na rubovima kao nekakve iskrice. Pa sad....

17 godina
neaktivan
Paranormalno

Najvjerojatnije ste vidjeli ISS ili neki drugi satelit, najcesce se vide navecer dok jos nije potpuni mrak, jer su dosta visoko pa se sunce od njih reflektira (posto je tamo gore jos suncano, dok je dolje suton).

Nothing is true, everything is permitted...
14 godina
neaktivan
Johnny4286 kaže...
Dinče kaže...

moj buraz je isto to vidio (bar je tako rekao ali sudeci prema njegovom opisu, a i ovome sto sam tu procitao mislim da je istina). Bilo je negdje na kraju 7 mjeseca na vecer na terasi {#}. Rekao je da je isla od mora i da je imala onako na rubovima kao nekakve iskrice. Pa sad....

Tako je,negdje krajem sedmog mjeseca,imam ja čak i datum na prozoru {#}, upisan je 24.7.2011. 

Malo neobično al slučajno sam ga napiso. Sad baš nisam siguran dal je taj datum bio al negdje oko tog datuma sam to vidio

Dino
15 godina

WTF ,na taj dan ( datum) smo ja i moja cura prohodali ( bez zezancije ) to si možda vidimo mene kako skačem po nebu od sreče :D 

Škotska - Viski Rusija - Votka Mexico - Tequila Njemačka - Jagermeister Zagorje - Vino, rakija, višnjevac, viski, jagermeister, tequila, votka, bambus......
14 godina
neaktivan
crni pauk kaže...

WTF ,na taj dan ( datum) smo ja i moja cura prohodali ( bez zezancije ) to si možda vidimo mene kako skačem po nebu od sreče :D 

Neznam al ja datume upisujem tak bezveze. Meni je najviše značio 28.11 (2008.) zato jer sam otvorio "studio" u kojem smo ja i ekipa snimali neke filmove. Najviše me pogodilo kad je 28.11.2010. umro Leslie Nielsen. A za taj datum sam upiso da se bezveze sječam tog dosadnog ljeta...:D

Dino
15 godina
neaktivan
Paranormalno

Tako sam ja prije kojih tjedan dana isto vidio, onako ko avion ali nije, bijelo svijetlo i ide ravno, pa malo u desno, pa opet ravno i tak, i onda nestane

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
13 godina
neaktivan
Paranormalno

Znacii desavaju se paranormalne stvari to je sigrno...Koliko puta sam imao deja vu vise ni ne brojim,takoder dogadao mi se i Lucidan sad(pogledajte na wikipediji sta to znaci ako neznate) ali samo nekoliko puta

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.10.2012 18:46 (Peroman).
13 godina
neaktivan
Paranormalno

haha, naravno da vjerujem, možda su to gluposti, al meni su paranormalne pojave realnije od poraznovjerja, npr crna mačka trči preko puta, razbijeno ogledalo, bla bla bla, ja nekad kad sam sam doma( u kući) čujem da neko hoda po katu al pošto sam ogromna kukavica neusudim se ić pogledat pa jednostavno izađem iz kuće haha, ili isto kad sam sam doma kad prođem pored ogledala u ogledalu vidim8il mi se pričini) crnu sjenu ljudskog oblika, i jednom kad smo imali dosta gostiju, ja sam moral spavat na tavanu, al potš gore nema neke preodlične izolacije samo krov, grede i plafon, čuo sam da neko goda po krovu olako ko da gleda di bi moglo uć u kući, šta vi mislite o tom
{#}

15 godina
nicknamex kaže...

haha, naravno da vjerujem, možda su to gluposti, al meni su paranormalne pojave realnije od poraznovjerja, npr crna mačka trči preko puta, razbijeno ogledalo, bla bla bla, ja nekad kad sam sam doma( u kući) čujem da neko hoda po katu al pošto sam ogromna kukavica neusudim se ić pogledat pa jednostavno izađem iz kuće haha, ili isto kad sam sam doma kad prođem pored ogledala u ogledalu vidim8il mi se pričini) crnu sjenu ljudskog oblika, i jednom kad smo imali dosta gostiju, ja sam moral spavat na tavanu, al potš gore nema neke preodlične izolacije samo krov, grede i plafon, čuo sam da neko goda po krovu olako ko da gleda di bi moglo uć u kući, šta vi mislite o tom
{#}

Mačka 100%, mačke se vole zavlačit na tavane. I vole skakat po tavanu.

Šalalallalalalalallalaa.
13 godina
neaktivan
leobugi kaže...
nicknamex kaže...

{#}

Mačka 100%, mačke se vole zavlačit na tavane. I vole skakat po tavanu.

neeeee nije bilo na tavanu, bilo je na krovu od kuće, idu ploče od krova, izolacija neka jadna, grede i strop i ja čuo ko da neko hoda, al nebi mačka da je bila na krovu tak veliki pritisak imala na ploće

17 godina
odjavljen
Paranormalno

Imam problem, pa mi molim vas odgovorite što mislite.

Više puta mjesečno mi se dogodilo da sam računalo stavio na sleep prije nego što sam otišao spavati, i onda bih se probudio tijekom noći nekoliko puta i bio je upaljen.

Čini se da sam mjesečario i sam ga upalio. Je li to moguće?

D=mc2, Deinstein
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.10.2012 12:11 (Axlus).
16 godina
Ili se pali sam ili te netko zeza pa ga uključi. A možda si ga i ti uključio. Tko zna.
14 godina
neaktivan
Axlus kaže...

Imam problem, pa mi molim vas odgovorite što mislite.

Više puta mjesečno mi se dogodilo da sam računalo stavio na sleep prije nego što sam otišao spavati, i onda bih se probudio tijekom noći nekoliko puta i bio je upaljen.

Čini se da sam mjesečario i sam ga upalio. Je li to moguće?

Meni se to također dešava već tjedan dana zaredom...{#}

EDIT: Na sleep si stavia? Možda je miš zbuggan pa se pomakne malo i to pali monitor...

http://www.youtube.com/watch?v=43oFiKvAQe0&feature=fvwrel
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.10.2012 16:27 (donator_bubrega).
16 godina
Prvi put čujem da pomak miša može probuditi računalo iz " Sleep" moda.
14 godina
neaktivan
Ne znam za vas, ali sleep se kod mene isključuje pomakom miša, a hibernacija nije.
http://www.youtube.com/watch?v=43oFiKvAQe0&feature=fvwrel
17 godina
odjavljen
Paranormalno

Ma zaista ne znam zbog čega. Siguran sam da sam računalo ostavio na sleep, no ove ću ga noći potpuno shut downat, pa ćemo vidjet hoće li se upalit. (tj. hoću li ga upalit)

Nije mi miš zbuggan ili išta slično, budući da sam više puta ostavljao kompjuter na sleep tijekom dana i to se nije pojavljivalo.

Mislim da vjerojatno mjesečarim, pa se tijekom noći sjednem za kompjuter i nešto tipkam po tipkovnici, što ga i vjerojatno upali.

Trebao bi to nekako testirat, npr. ostavit mobitel upaljen te da snima na najnižoj kvaliteti...

D=mc2, Deinstein
16 godina
donator_bubrega kaže...
Ne znam za vas, ali sleep se kod mene isključuje pomakom miša, a hibernacija nije.

Ovdje vlada nesporazum. "Sleep" i hibernacija su 2 slična, a opet različita pojma. Kod "sleep" moda, trenutni podaci se spremaju u RAM i zbog toga buđenje je gotovo trenutno. A kod hibernacije se spremaju na čvrsti disk i zbog toga se računalo duže podiže iz tog moda.

Kod tebe je vjerojatno slučaj da računalo nakon određene neaktivnosti pali "screensaver" i nakon par minuta (ili odmah ako je tako namješteno, kao meni) monitor prelazi u "Stand by" i zbog toga se pomakom miša monitor ponovno uključi, odnosno prikaže sliku.

Ali udaljili smo se od teme, pa bi bilo dobro da ne raspravljamo više o tome ovdje.

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.10.2012 21:54 (Izzy).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice