Jednostavno: vjerujete li u paranormalno i je li vam se ikada išta takvoga dogodilo? Meni je već tko zna koliko puta, prestao brojati.
Najbizarnije mi se dogodilo da sam čuo da mi je netko hodao po sobi ujutro dok sam ležao u krevetu na 5/6 budan, okrenut prema zidu, pa nisam vidio ništa, a nisam se usudio okrenuti, ali mi je taj netko/to nešto provršljalo detaljno po cijeloj sobi. Mama i tata su bili na poslu, nikog osim mene doma i nisam nikog očekivao. Nakon 45 minuta ležanja u krevetu poput kamena nakon što je ovo završilo, nisam čuo vrata niti okretanje brave, a zatim sam JA pročešljao stan i nikog nije bilo...
Također je jedne noći dok su svi spavali i sva svjetla bila ugašena, odjednom (budući da živim u zgradi) portafon počeo pištati užasno visokim tonovima k'o da ga netko dere i kolje! Naravno, nisam se usudio ustati, a kada sam ujutro pitao roditelje jesu šta čuli, kažu da nisu, što me čudilo jer je pištanje bilo toliko jako da je moglo probuditi pola zgrade (ima 17 katova).
Ovo su samo neki od bizarnih i paranormalnih događaja koji su mi se dogodili u životu. Sad da vas čujemo!