Pitaj mamu, mama zna gdje vam je posuda!
E sad... Slab to onda ima neki prijemnik...
Pitaj mamu, mama zna gdje vam je posuda!
ako se i pod posudom bude micao,onda moze biti i magnet i ostale pyzadrije...al ajde..
Poklopi papir prozirnom posudom. Ako je u pitanju telekineza, papir bi se trebao okretati. Ako je u pitanju strujanje zraka, onda neće.
Vrtit će se opet jer je u pitanju težište i magnetske sile. Ako je telekinetičar nek na ravni papir stavi iglu(nož,tanjur) pa nek pomiče iglu a ne papir na iglu i onda glumiti magičara.
Ode ocito nikog nije briga sto meni duhovi vino kradu....
bezosjećajni ste....
Neka nabavi antenu
Poklopi papir prozirnom posudom...
Vrtit će se opet jer je u pitanju težište i magnetske sile. Ako je telekinetičar nek na ravni papir stavi iglu(nož,tanjur) pa nek pomiče iglu a ne papir na iglu i onda glumiti magičara.
cekaj kako da na papir stavim iglu koja ce stojati uspravno? ili jos gore kako cu na iglu staviti tanjir ili tako nesto de pricaj povezano
Ja bi ti prva priznala telekinezu da je istinita,al ove fore može progutat samo djete od 10 godina.
Ovo jedino što zaslužuje je karton za loš pokušaj trolanja.
Tako ti je to u realnom životu, tako ti je to kod odraslih ljudi, koji su prošli previše toga u životu da bi vjerovali u bajke. Što ćeš... Lakovjernosti ni za lijek na ovom forumu.
A malo se šalimo
Poklopi papir prozirnom posudom...
cekaj kako da na papir stavim iglu koja ce stojati uspravno? ili jos gore kako cu na iglu staviti tanjir ili tako nesto de pricaj povezano
Ne ke*aj neće stajati uspravno. Telekinetičari imaju sposobnost pomicanja predmeta. Ako ih možeš micati umom onda pomakni tanjur ili nož ili bilo koji predmet. A ne ti možeš "pomaknuti" samo papir koji se nalazi na površini ušice igle.
Daj bolje nemoj filozofirat više i nađi si nešto pametnije za raditi. Samo se sramotiš.
Hahahhahaha. Jao... Mnogo si zabavan!
Ma što bi nosili to sa sobom, pogledamo prvo u kuhinju, a ako nemaš, onda skočimo dolje u dućan - siguran sam da ima za kupiti.
de bogati,donesi mi vrata da izađem...
a s 30 godina mices mjesec?
tko je spomenuo imovinsko stanje?!
de bogati,donesi mi vrata da izađem...
" de bogati" eto ko ili si mozda mislio " de boga ti" ali si trebao da ispravis gresku
Nemoj vrijeđati. Ako je itko ovdje glup, glup je onaj koji ne zna što znači "de bogati", a što nema veze s imovinskim stanjem.
Imate proklete privatne poruke i tamo se prepirite
dal da se smijem il da placem?
Ne telekineza počinje vježbama koncentracije, meditacijom(za koju ti ne znaš šta je) i onda pomicanjem RAVNIH PAPIRA PO STOLU, ne papira namještenih na igli. I smije se vježbati po 15 minuta dnevno inače može doći do migrena i poremećaja koncentracije.
Već sam ti rekla nemoj filozofirati jer o temi nemaš apsolutno nikakvog pojma nego serviraš ono što si pročitao na prva tri pojma koja ti otvori google.
Hahahahahahaahahaha. Sada se sjećam na FB stranici Dnevnik.hra bio neki članak i neka baba napiše "kud se ti mješaš bogati?", a ova druga kaže "kome ti spomonješ neke bogate" ahahahahahahaha
Imate proklete privatne poruke i tamo se prepirite
Tema se tiće paranormalnog pa se tu prepiremo Da ne filozofira toliko već bi davno završili
Nisam to još čuo. LOL znači ljudi po 15 minuta dnevno vježbaju samoobmanu.
zayebite vi sve ovo...meni duhovi i dalje vino kradu....