Imam neki Casio, dobar je sat, kupio sam ga pre 2 godine, jos radi savršeno...
Nosite li sat?
- poruka: 3.326
- |
- čitano: 1.242.141
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
za svaki dan Casio Illumintor AQ160 a za posbene prilike Tissot Le Locle Automatic...
švicarac je sat a ne ovi gšock digitalci toliko su jeftini da ih 75% forumaša posjeduje casio ma nemogu reči da je to nešto što nevalja naprotiv kvalitetno a jeftino i sam san ima više modela casio satova al kako čovjek id stariji jednostavno poželi imat nešto otmjeno
Ovaj sat već dvije godine ne skidam sa ruke :)
Me like! :)
Nosim. Obavezno.
Star je već valjda 15-ak godina.Tolko je star da nema ni njegove slike na netu.
Osim povremene zamjene baterija nikakve druge probleme nisam imao.
Ja sam vjerojatno jedini koji ima sat "made in Croatia".
SELK. Chronograph.
Firma je odavno prestala proizvoditi satove.
Nosim, ali bratov kineski jer se moj pokvario :( Zna li neko kako izvaditi onu iglu sa strane (za navijanje) zelim zamijeniti mehanizam ovog sata i mog.
samo na poslu..
u slobodno vrijeme nekako smeta mojoj aerodinamici
ja nenosim sat...ali mozda ga pocnem nositi..
evo..poceo sam nositi sat..
ne šta če mi kad imam mobitel
ne šta če mi kad imam mobitel
ista stvar :)
iamm ovaj SEIKO sat i dobio sam ga iz ujaka koji je dosao iz australije meni u bosnu na racunu vidim da ga je platio 249.99 dolara i prezadovoljan sam,najbolje sto ne moram mijenjati baterije sam ide kako ruku pomjeram nisam boljeg sata u zivotu.Veoma sam zadovoljan.Slika bas nije ista moj nije totalno sive bojepo sredini ima ko sive pruge a na krajevima zlatne.
Nosim ga samo kada idem van da curice vide.
Evo primjetio sam da dosta mojih vršnjaka ne nosi sat, tj. gledaju koliko je sati na mobitelu, ali meni je ipak draže imati ručni sat jer bez njega kao da sam izgubljen.
Zanima me jel vi noste sat?
Ja imam dva sata jedan koji nosim svaki dan i jedan za malo svečanije evente.
ponekad ,a kad su mobiteli praktičniji,ali što su malo kvalitetniji modeli skupi,što je previše previše
Nosim svog sexana svagi dan link ako nekog zanima, obavlja svoju duznost svakodnevno po TXT vremenu :D
EDIT: kvragu i flash stranice Mens>Analogue>Response ST III - tocno taj srebrno crni prvi.
da,al ne po doma
da, nosim. Casio Edifice EF-305. stalno neki problemi, stane pa krene sam od sebe. ah 560 kn prije 2 god. Skupljam donacije za Tag Heuer http://www.tagheuer.com/the-collection/link/men/automatic-watch/index.lbl?w=WJ201A.BA0591 pa ako je tko voljan udjelit malo...
da, nosim. Casio Edifice EF-305. stalno neki problemi, stane pa krene sam od sebe. ah 560 kn prije 2 god. Skupljam donacije za Tag Heuer http://www.tagheuer.com/the-collection/link/men/automatic-watch/index.lbl?w=WJ201A.BA0591 pa ako je tko voljan udjelit malo...
Doniram ti dobre misli.... Koliko kosta?
nasao na netu 2000$, kod nas sigurno dosta vise. bas cu pogledati negdje u zagrebu. a ne smijem, samo cu onda pasti u depresiju...:P
Ja nosim ovaj, ali sa crno-sivim kućištem i crnim remenom.
Inače, bez sata nikud - inače stalno imam osjećaj da sam nešto zaboravio i da kasnim nekud.