Najvise zivaca sam izgubio na platformskoj igri Jak 2 za PS2. Zanimaju me vasa iskustva i misljenja.
Najteža igra i gdje ste izgubili najviše živaca?
- poruka: 499
- |
- čitano: 98.523
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
call of cthulhu : dark corners of the earth
sheep, dog n wolf (ili sheep raider)
GRAW 2 preteško čak i na easy.
Najvise zivaca sam izgubio na platformskoj igri Jak 2 za PS2. Zanimaju me vasa iskustava i misljenja.
gran turismo 3&4 - pokušavajući se dokopati zlata na svim licencama
GTA San Andreas bez šifri. Nakon pete misije sam odustao :)
GTA San Andreas bez šifri. Nakon pete misije sam odustao :)
Šalim se, naravno ;)
Iako sam krv pišo kad sam pokušavao postići 100% na letačkoj školi
Slažem se u potpunosti na tvom odabiru i ja sam to htijeo napisat, call of ctulhu : dark corners of earth , igra je inače dosta dobra jedan moj poznanik završio, ali nemožeš vjerovat koliko ta igra ima tih nekih glupih, fora zavrzlama, da sam nakraju odustao, svako toliko sam zapinjao, i odustao, nije mi se dalo više zajebavat...nije mi jasno kako ju je ovaj prošao al, znam da je jer mi je prepričao a, i po cjele dane je visio na kompu.
Prince of Persia, bez konkurencije. Onda su tu još Tomb Raider I i II. Uz to, ako pod "gubljenje živaca" spada i "previše napetosti i stresa", u tu kategoriju spada i System Shock 2 koji, priznajem, nikad nisam završio do kraja jer sam došao do dijela gdje ne mogu igrati dulje od petnaest minuta bez uzimanja pauze. Ozbiljno. Ne znam je li koja druga igra u meni prouzročila toliko tjeskobe i, na momente, onog pravog, iskonskog, straha. Dok ti iza vrata ne doleti hibrid u kojem je ostalo još dovoljno ljudskog da tužnim, deformiranim glasom jedva izbaci "I'm sorry!" prije nego što te razvali francuskim ključem, nisi doživio strah od neke igre. Ajde, AvP tu isto može proći.
Obicno u nekim avanturama cije se zagonetke ne temelje na logici nego necem suludom - kao, moras otvoriti vrata, ali da bi se to dogodilo moras napraviti nku suludu permutaciju brojeva i slicnih gluparija. Jedna od takvih je bila avantura, mislim da se zvala Ripper; u davne dane dolazila je na sest CD-a koji su bili u predivnom pakiranju u obliku knjige (muzicka stvar koja je pratila cijelu igru i bila je okosnica za zadnju zagonetku u igri bila je od Blue Oyster Culta "don't fear the ripper"
Ako se ne varam, ni Myst III nije mi sjeo tako da sam cesto zvao sestrinog decka matematicara da mi racuna neke idiotarije...
Sad će mi se ljudi smijat, ali Half-Life 2, Chapter 10, kad se branite s ona 3 turreta, a neprijatelji dolaze sa svih strana, kroz ona zaštitna polja. Ostavio sam 2 puta po mjesec dana igru sastrane, jer nisam imao živaca (mora sam probao i 30 puta).
Meni je definitivno Lara Croft, prvi i drugi nastavak za PlayStation 1. Znao sam neke levele po par sati rjesavati...
U fableu ona misija gdje treba spasiti otetog arheologa, uvijek me sjebu u zadnjim sekundama kod dokova...
dosta sam zivaca izgubio na starim commandosima i na igri hidden and dangerous,kako je ta igra losa za zivce,posebno zbog losih kontrola ,ali je meni jedna od boljih igara na temu 2 svijetskog rata ima dobru atmosferu,ali je otrov za zivce
nikad je nisam presao jer sam uvjek izgubio zivce :) i obrisao je
a moze se igrati i kooperativno sa prijateljem preko lana ili hamachija
When he can't log on, he'll piss and moan for 5 minutes, cursing the computer. Then he'll come groveling to me for my help. Once he's groveled enough, I re-enter the right password from my office, go to his and watch him look like a dummy while I log-on easily.
I just love it. Heh, heh, heh."
U fableu ona misija gdje treba spasiti otetog arheologa, uvijek me sjebu u zadnjim sekundama kod dokova...
Syobon definitvno najteža igrica do sada koje sam igrao. Ima svega par nivoa al je teška ko vrag.
GTA: SA flight school i općenito pilotiranje u SA.......miš i tastatura su jako loše riješenje za flight school al' ja sam se snaš'o i za to. naime pozvao sam frenda da to skupa riješimo i dok se on borio sa mišem(drugom od kad sam instalir'o SA) ja sam glavinjo po tastaturi (drugoj od kad sam instalir'o SA)
dosta sam zivaca izgubio na starim commandosima i na igri hidden and dangerous,kako je ta igra losa za zivce,posebno zbog losih kontrola ,ali je meni jedna od boljih igara na temu 2 svijetskog rata ima dobru atmosferu,ali je otrov za zivce
nikad je nisam presao jer sam uvjek izgubio zivce :) i obrisao je
a moze se igrati i kooperativno sa prijateljem preko lana ili hamachija
Monkey Island 2 - onaj dio sa majmunom u džepu i hidrantom u džungli. Za otvorit hidrant trebaju rolcange (monkey wrench). I to bez interneta i walktrougha, pa ti misli.
- Ne imam auto.
MOH Pacific Assault, onaj dio u džungli, nakon što bombardiraju pistu....
još ga nisam prošao
Napoleon Bonparte
Serious Sam: TSE- nikad nisam bio tako lud kao na onom levelu "long run", mislim da se tako zove, ono, široka pustopoljina, tisuće bikova i kamikaza, ja letim, urlam, umirem... a gamad se samo spawna... ufff. I tako za jedno pola sata dođem do kraja, otvorim vrata i doleti jedan metak i "press lmb to respawn"! *BOOM**krc* ... a gle vraga, tipkovnica je čitava! Idem još jednom ispočetka...
Zadnje sto mi pada na pamet je Call of Duty 4 na najvisoj tezini. Ona misija sa snajperom, dio koji se odvija kod zabavnog parka (dakle kraj misije)... izgubio sam kosu.
Commandos: Beyond the Call of Duty....
ja sam je prije par mjeseci igrao, i izgubio živce na 2. misiji...
Heroes 3 Armageddon's Blade na impossible, napio mi se krvi...
Zadnje sto mi pada na pamet je Call of Duty 4 na najvisoj tezini. Ona misija sa snajperom, dio koji se odvija kod zabavnog parka (dakle kraj misije)... izgubio sam kosu.
sad sam se sjetio zadnjeg livela na nfs mw kada bježiš od policije... nisam skužio nikako kako pobječ...