ovdje možete napisati koliko vremena izdvojite dnevno za Bugov forum, ja otprilike 2-3 sata!
Koliko ste dnevno na Bugovom forumu?
- poruka: 86
- |
- čitano: 10.135
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Svako malo valjda zato što sam "relativno" nov
kako kad, nekad sam po 2-3 sata, a nekada stignem bacit oko na samo jednu temu. Zavisi o više čimbenika
p.s. ali uglavnom redovito preko moba u busu, ako se sjetim
prosječno sat po danu,kadkad manje,kadkad više
Skoro pa po cijeli dan.
Oko uru vrimena.
prosjek mi je negdje 3, 33o
Pola sata možda sat
od 11 pa na dalje................................
prosjek mi je negdje 3, 33o
I ja sam dosta često, malo malo zavirim jel ima čega novog i tako... inače ovo mi je najbolji i najuredniji forum, ostali mu nisu ni do koljena
majmanje 2 sata. nekad i puno više, ali dva je minimalac. najčešće budem tamo od 9 navečer pa do 1, 2 po noći, kako kad
Kako sam cijeli dan spojen na net, navratim svako malo u toku cijelog dana, da vidim jel ima novih tema itd.
Dovoljno da pregledam svaku temu u forumima "Softver" i "Internet i Mreže". Kad to sve pregledam i iskartoniram onda pregledavam sve ostale teme što me zanimaju. Znači:
2-3 sata na gornje forume.
3-6 sati na sve ostale teme što me zanimaju.
Možda nepišem puno, ali sam tu stalno. Eh da, na forum dolazim oko 12:30 jer do tada spavam. Dok s foruma odlazim oko 00:00(nikad prije)-04:00(nikad kasnije).
10-20 minuta s tim da ne posjecujem svaki dan Bug forum
najmanje 2 sata dnevno
Uzmimo da sam na kompu 4 - 5 sati dnevno, na forumu sam onda 2 - 2,5 sata dnevno
Na forumu sam cijelo vrijeme dok sam na netu. Uvijek jedan tab služi njemu!
A na netu sam zavisi kako kad... 4-5 h dnevno
sat ,dva tri kako kad
Barem 1 sat dnevno, a ponekad i 3 do 4 sata. Naročito ako mi ljudi odgovaraju na moju postavljenu temu.
vazdan.
2 sata
Nema tu pravila. Nekad sam i po par sati,dok počesto uopće nisam.
Na jednom tabu je stalno forum,znaci kad sam kod kuce i na forumu sam.
Cak imam podeseno da se stranica foruma otvara poslije bootanja Windowsa.
citav dan sam na kompu,tak da svakih par min gledam kaj je novo.....
jako dugo kad neam ništa radit a to je skoro pol dana al nisam tolki ovisnik
2-3-4. tako se negdje vrti. ovaj forum me je dosta toga naučio, ima zanimljivih tema... ma najjači!
samo bi trebali uzeti pokoji prijedlog kao Thanks button.
na kompu sam jedno 5 sati na dan, jedan tab je uvijek na BoL-u.. pa navratim svako toliko
cesto navratim kroz cijeli dan jer je komp stalno na netu