Sat-dva dnevno.
Koliko ste dnevno na Bugovom forumu?
- poruka: 86
- |
- čitano: 10.141
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
o pa prosjecno oko 5 sati
Zavisi kada sam slobodan onda oko 2-5h kada je skola onda oko 1-2h.
1 sat
Pa oko 2-3 sata kad dodem u kucu i odma sjdenem za komp i upalim forum i gledam sta se dogada
u zadnje vrijeme oko 1 h, max 2
Cijelu noć kad mi se dozvoli
3-6 sati
oko 2-3 sata
Zadnjih nekoliko mjeseci jako malo.... forum je prenatrpan djecom i poluspamerima tako da često nemam živaca doći i pročitati pokoju temu.
samo znam da sam previše i da od sutra smanjujem drastično do kraja školske godine.
5-10 minuta
Sve manje i manje
a zasto?
Zato sto moderatori stalno i neprekidno nest zakljucavaju i brisu pa je forum postao shit, ili postao kao i drzava privatna prčija par močnika.
Zao mi je sto sam ista ovdje napisao. Mislim da bi se owner trebao zapitati, sta zeli od foruma, i da li ga zeli.
Sve manje i manje
a zasto?
Zato sto moderatori stalno i neprekidno nest zakljucavaju i brisu pa je forum postao shit, ili postao kao i drzava privatna prčija par močnika.
Zao mi je sto sam ista ovdje napisao. Mislim da bi se owner trebao zapitati, sta zeli od foruma, i da li ga zeli.
nekad nekako- ali sam skoro svaki dan, a onda kad sam online bude oko dva sata
Oko 3 h svaki dan.
Hm, da tako je, neodgovara mi da mi drugi određuju o čemu da pisem,ono sto je aktualno i određuje neke od internet korisnika
nikako nije glupost ili kako se kaze "SPAM", to me podsječa na nase političare koji kad nemaju odgovor na svoju brljotinu
kazu "neka institucije rade svoj posao....", a to je i tu tako. Kad neka tema neodgovara onda je to spam, bila ona aktualna ili ne, pogotovo ak dira u određen soj ljudi kojih se ta tema tiče. O tome se radi ovdje a ne o gačama, godinama, i naročito onoj zadnjoj riječi..... slijepi
jel se s tim stvarima neizruguje, neznam šta je u čovjeku da to navodi kao primjer spama,,, to moras biti stvarno bez emocija...
To sam naveo kao primjer a ne izrugivanje.
Pošto se neki stvarno svacega sjete.
Da nije puno toga izbrisano vidio bi o cemu pricam.
I nema veze dal aktualno ili ne.
Ako ne paše u tematiku foruma(informatika) šta ima tu tražit?
Tu mislim na politiku, pirateriju, nelegalne radnje, erotiku......
Ima u tim podrucjima aktualnih stvari kolko hoceš pa se jednostavno ne uklapaju u forum(bilo zbog pravila ili tematike)
A opcenito postovi/threadovi gdje se napada ili komentira neki mod ili njegovi postupci nisu poželjni.
Zna se kako i gdje se može žaliti na postupke moderatora i na tome neka ostane
max. 4 h
ostalo vrijeme provodim u školi i na treninzima a kad sam na kompu a nisam za forumom onda rušim rekorde na Guitar Hero : III - Legends of rock
Nikako mi nije naum se prepucavati, ali
post je kolko ste dnevno na Bugovom forumu ??
i sad.
Napisao sam koliko i to nije napad na nikoga nego odgovor na pitanje. Normalno da ima glupih postova al je znamenito da se neki nebrišu, a neki se proglase promasenim temama, neznam zasto je to tako. Ali to napraviti u ovom podforumu i to proglasiti politikom, onda promjenite naziv podforuma ili ga ugasite., pa se drzite stvarno sam informatike, to je ok. Ovo je zadnje sto ću napisati, zelim vam uspješan rad
i zbogom!!!
Par puta po 5-10 minuta. Ne svaki dan. Eto...
Puunnnoooo.Obično kad idem na net prvo na bug forum.....
5-6 sAATI
pola sata (mozda 15 min)
ajme koliko ovisnika!
a onda ljudi kazu nesto protiv igraca wow-a
ma salim se - mene nema po nekoliko dana onda pogledam kroz sat-dva sve sto me zanima.. a moram proucit i kako funkcionira ova novost rss-om
ovisi tko je na forumu, ima li zanimljivih tema itd....ali prosječno oko 5 sati...
Prosječno oko 2-3 sati na dan nekada znam nagurati i 12h