Koliko ste dnevno na Bugovom forumu?

poruka: 86
|
čitano: 10.141
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Sat-dva dnevno.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. Današnja djeca slušaju cajke, priče o Vukovaru njima su bajke! Zmajevi su zakon! I AMD je to priznao.
16 godina
neaktivan

o pa prosjecno oko 5 sati

16 godina

Zavisi kada sam slobodan onda oko 2-5h kada je skola onda oko 1-2h.

Q6600 OC @ 3.0Ghz, 4GB 1066Mhz Corsair, HD4870 512MB OC 790 1000, Gigabyte EP35-DS3, TT Soprano, Logitech Wave + MX 518, Z-4 MSI Wind U90x : Atom 1.6Ghz, 1Gb DDRII, Intel® 945GS, 80 GB, XP home
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.4.2009 19:35 (BORG).
16 godina
RE: Koliko ste dnevno na Bugovom forumu?

1 sat

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! |^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| || |...NOOB TRUCK..........| ||'|";,__ |_..._..._______===|=||_|__|..., ] "(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*****''(@)
16 godina
protjeran

Pa oko 2-3 sata kad dodem u kucu i odma sjdenem za komp i upalim forum i gledam sta se dogada

16 godina

u zadnje vrijeme oko 1 h, max 2

17 godina
neaktivan

Cijelu noć kad mi se dozvoli

3-6 sati

17 godina
neaktivan

oko 2-3 sata

Inte Core 2 Duo 6400 @ 2.27 GHz, 2GB RAM, HDD:250 GB, NVIDIA 9600GT GS, SyncMaster 206BW, Vista Ultimate, x-fire: immortal5555, Sony MHC-RG495 820W Music Power, Sound Blaster X-Fi Xtreme Gamer Laptop: HP EliteBook 8530p - Core 2 Duo P8600 2.40 GHz, 2 GB, ATI HD 3650, 250GB HDD
17 godina
neaktivan

Zadnjih nekoliko mjeseci jako malo.... forum je prenatrpan djecom i poluspamerima tako da često nemam živaca doći i pročitati pokoju temu.

Μολὼν λαβέ! "Daj mi dim da ugasim svijetlo dana, daj mi jedan dim."
17 godina
neaktivan

samo znam da sam previše i da od sutra smanjujem drastično do kraja školske godine.

U ovom gradu ja nemam nikoga umrijet ću dušo ako si njegova neka te prate stotine tambura umrijet ću dušo na tvojim rukama
16 godina
neaktivan

5-10 minuta 

I7 965 @5.1 , ASUS RAMPAGE II EXTREME , Dominator 12 gb DDR3 1600mhz , EVGA GTX295 & ASUS GTX 295 , HX1000W , WD1000BE X2 ,Coolermaster 932 HAF + monitor u boji .
16 godina
neaktivan

Sve manje i manje

a zasto?

Zato sto moderatori stalno i neprekidno nest zakljucavaju i brisu pa je forum postao shit, ili postao kao i drzava privatna prčija par močnika.

Zao mi jeMršti se sto sam ista ovdje napisao. Mislim da bi se owner trebao zapitati, sta zeli od foruma, i da li ga zeli.

17 godina
neaktivan
britva kaže...

Sve manje i manje

a zasto?

Zato sto moderatori stalno i neprekidno nest zakljucavaju i brisu pa je forum postao shit, ili postao kao i drzava privatna prčija par močnika.

Zao mi jeMršti se sto sam ista ovdje napisao. Mislim da bi se owner trebao zapitati, sta zeli od foruma, i da li ga zeli.

Dakle gospodinu ne paše da se brišu ciste spam teme i tuđe gluposti?
Ajmo sad svi zaspamat forum i nabacat smeca i ne cistit i kljucat.
Znaš li na što ce onda licit forum?
Na onaj veliki(necu ga sad imenovat) forum gdje se nađe smeca više nego na smetlištu.
Ako ti takvo što paše pa odi tamo pa otvaraj teme poput: "koje gace nosite, koje forume posjecujete, kolko imate godina, dali ste slijepi............"

ZLOČESTI MOD NR.1
16 godina
neaktivan

nekad nekako- ali sam skoro svaki dan, a onda kad sam online bude oko dva sata

q8200,radeon4870 1gb, 8gb kingmax 1066 intel i ati moj prvi i jedini izbor sve se da kupiti novcem, ali osjećaj gta 4 u najvećim detaljima:neprocjenjivo
16 godina
neaktivan

Oko 3 h svaki dan.

METALLICA
16 godina
neaktivan

Hm, da tako je, neodgovara mi da mi drugi određuju o čemu da pisem,ono sto je aktualno i određuje neke od internet korisnika

nikako nije glupost ili kako se kaze "SPAM", to me podsječa na nase političare koji kad nemaju odgovor na svoju  brljotinu

kazu "neka institucije rade svoj posao....", a to je i tu tako. Kad neka tema neodgovara onda je to spam, bila ona aktualna ili ne, pogotovo ak dira u određen soj ljudi kojih se ta tema tiče. O tome se radi ovdje a ne o gačama, godinama, i naročito onoj zadnjoj riječi.....   slijepi

jel se s tim stvarima neizruguje,  neznam  šta je u čovjeku da to navodi kao primjer spama,,, to moras biti stvarno bez emocija...Mršti se

17 godina
neaktivan

To sam naveo kao primjer a ne izrugivanje.

Pošto se neki stvarno svacega sjete.

Da nije puno toga izbrisano vidio bi o cemu pricam.

I nema veze dal aktualno ili ne.

Ako ne paše u tematiku foruma(informatika) šta ima tu tražit?

Tu mislim na politiku, pirateriju, nelegalne radnje, erotiku......

Ima u tim podrucjima aktualnih stvari kolko hoceš pa se jednostavno ne uklapaju u forum(bilo zbog pravila ili tematike)

A opcenito postovi/threadovi gdje se napada ili komentira neki mod ili njegovi postupci nisu poželjni.

Zna se kako i gdje se može žaliti na postupke moderatora i na tome neka ostane

ZLOČESTI MOD NR.1
16 godina

max. 4 h

ostalo vrijeme provodim u školi i na treninzima a kad sam na kompu a nisam za forumom onda rušim rekorde na Guitar Hero : III - Legends of rock

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis Intel E6750 2.67 ghz Gigabyte GA-PS3-DS3 Powercolor Radeon HD2600XT 2 Gb Ram Hitachi 320 GB HDD
16 godina
neaktivan

Nikako mi nije naum se prepucavati, ali

post je kolko ste dnevno na Bugovom forumu ??

i sad.

Napisao sam koliko i to nije napad na nikoga nego odgovor na pitanje. Normalno da ima glupih postova al je znamenito da se neki nebrišu, a neki se proglase promasenim temama, neznam zasto je to tako. Ali to napraviti u ovom podforumu  i to proglasiti politikom, onda promjenite naziv podforuma ili ga ugasite., pa se drzite stvarno sam informatike, to je ok. Ovo je zadnje sto ću napisati, zelim vam uspješan rad

i zbogom!!!

17 godina
protjeran

Par puta po 5-10 minuta. Ne svaki dan. Eto...Namigiva

Intel Q6600 , Gigabyte X38, OCZ DDR2 Platinum @800MHz, Sapphire 4870 1024MB stoncin3@windowslive.com
16 godina
neaktivan

Puunnnoooo.Obično kad idem na net prvo na bug forum.....

sa poštovanjem vaš crazy_frog
16 godina
protjeran

5-6 sAATI

Games playing: Left 4 Dead, GTA IV i CoD 4 Multiplayer na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
16 godina
neaktivan

pola sata (mozda 15 min)

17 godina

ajme koliko ovisnika!

a onda ljudi kazu nesto protiv igraca wow-aCool

ma salim se - mene nema po nekoliko dana onda pogledam kroz sat-dva sve sto me zanima.. a moram proucit i kako funkcionira ova novost rss-om

FOR THE HORDE!!!
16 godina
neaktivan

ovisi tko je na forumu, ima li zanimljivih tema itd....ali prosječno oko 5 sati...

Razer DeathAdder NovaBlue
16 godina
neaktivan

Prosječno oko 2-3 sati na dan nekada znam nagurati i 12hBelji se

Ja sam Ivan Puuuuuuu iz Iloka, dečko sa sela :)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice