- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da!!!
;)
EDIT: Ma ne zbog toga da mu ne vjerujem, nego je rijedak mob na forumu..
Ucu kroz sljedeci tjedan.
Zato što mi niko u familiji osim mene nema mob sa dobron kameron.
Pa moram uvatit prijatelja da mi slika.
Do sljedec nedilje stavit cu još 5,6 slika.
t mobile pulse,moja nova ljubav.
I kako ti se čini???
t mobile pulse,moja nova ljubav.
I kako ti se čini???
meni je odlican,android,i ko mali pc,stalno imam volje nekaj tipkat i radit na njemu,jedino mi bas taj autofokus nije po volji a i nema blic na foticu,al ovo drugo mi sve super.zasad najbolji mob koji sam imal.
Ista stvar samenom i x2,nemogu prestat prpat ponjoj.
Ja se isto sa svojime još igram i nakon 8 mjeseci..=)
Stvarno ovi smartfoni olakšavaju život..
Ja sam sa nokie 6280(2Gb mem,proizvedene u Finskoj,VIP) prešao na nokiu 5800(8Gb mem,VIP).Moram priznat da sam oduševljen,pa tako i iznenađen.Na starom mobu sam stalno morao konvertirati video u 3gp format,pa stalno istiću(trial verzije) programi za konvertiranje,pa malo memorije itd...A na nokiji 5800 me iznenadio data kabel,otvorim ja kutiju od mobitela,kad ono Wtf,kabel dugačak 20cm(kraći od slamke za čašu xD),al dobro,sad nemam problema pri konvertiranju,kad probam skopirati video datoteku u mobitel,automatski mi ponudi konvertiranje(no ne više u (pixselasti)3gp ; ), nego u nešto bolji wmv format) što je po meni veliki plus,mobitel mi služi uglavnom za medije,pa se tako ne mogu požaliti na bateriju koja izdrži cijeli dan,sa maksimalnim pozadinskim osvijetljenjem ekrana i sa stereo zvućnicima navijenim do maksimuma(zvučnici su mi uglavnom navijeni kad idem u/iz škole,pa se borim protiv dizelaša =] ). Mobitel je odlićan,moja preporuka...
Možeš i .avi vrtit na njemu sa SmartMovie-om...
Ode moj Pulse na servis, prasina se skupila ispod ekrana, za sada zamjesnki SE W760 i T303....
Ode moj Pulse na servis, prasina se skupila ispod ekrana, za sada zamjesnki SE W760 i T303....
Za takav mob,to se nebi trebalo dešavat.
Od kada sam ga dobio je ta prasina unutra...Ocito greska u proizvodnji, ili je neko kihnuo kada su sastavljali moj mobitel
SE K750i, star... ehhh... jedno 5 godina, kamera više ne radi (bio je kod kćeri i preživio incident), sav je izgreban i oguljen, al mi je puna kapa HPovog iPAQa 614c. Je windows mobile, al baterija traje dva dana, ne čujem ga kad zvoni, ne osjetim da vibrira, a ovog Sonyja i čujem i osjetim kad vibrira... možda kupim kakav noviji, al to će bit eventualno rabljeni do kakvih 300 kuna, za mobitel ne dam više. Nema smisla.
LG GD510 PoP.
Mišljenja vaša?
Od kada sam ga dobio je ta prasina unutra...Ocito greska u proizvodnji, ili je neko kihnuo kada su sastavljali moj mobitel
Je al takve se stvari nesmiju dešavat.
Je al takve se stvari nesmiju dešavat.
Zasto? Pa to je mala greska u proizvodnji, kao i nokia 5800 sa svojim zvucnikom, ali moj je jedini slucaj Pulsea da je prasina usla u ekran (kolko znam) dok su nokie na tisuce....
iPhone 2g :'(
Ja sam sa nokie 6280(2Gb mem,proizvedene u Finskoj,VIP) prešao na nokiu 5800(8Gb mem,VIP).Moram priznat da sam oduševljen,pa tako i iznenađen.Na starom mobu sam stalno morao konvertirati video u 3gp format,pa stalno istiću(trial verzije) programi za konvertiranje,pa malo memorije itd...A na nokiji 5800 me iznenadio data kabel,otvorim ja kutiju od mobitela,kad ono Wtf,kabel dugačak 20cm(kraći od slamke za čašu xD),al dobro,sad nemam problema pri konvertiranju,kad probam skopirati video datoteku u mobitel,automatski mi ponudi konvertiranje(no ne više u (pixselasti)3gp ; ), nego u nešto bolji wmv format) što je po meni veliki plus,mobitel mi služi uglavnom za medije,pa se tako ne mogu požaliti na bateriju koja izdrži cijeli dan,sa maksimalnim pozadinskim osvijetljenjem ekrana i sa stereo zvućnicima navijenim do maksimuma(zvučnici su mi uglavnom navijeni kad idem u/iz škole,pa se borim protiv dizelaša =] ). Mobitel je odlićan,moja preporuka...
USB kabl je 10cm dužine.
Taj konverter od nokie ima jadnu kvalitetu trebaš konvertirat sa format factory 2.20 (2.30 ima problema sa hrvatskim titlovima).
Može ta nokia čitat i h264 video ali 320x240 rezolucije i do 512kbps bitrate-a, najbolji je format mp4 + xvid/divx codec, bitrate 1024kbps , 30fps-a.
Nebi se baš satebom složio da je mala greška.
I baš zbog toga sta ih se puno ne proizvodi nebi se trebale događat te greške.
Šta se tiče 5800 nisam iformiran o tome,prijatelj mi je ima i zvučnik je uredu,ako mož malo pojasnit???
Nebi se baš satebom složio da je mala greška.
I baš zbog toga sta ih se puno ne proizvodi nebi se trebale događat te greške.
Šta se tiče 5800 nisam iformiran o tome,prijatelj mi je ima i zvučnik je uredu,ako mož malo pojasnit???
Nije problem sa glavnim zvučnikom negom onim za telefoniranje, no to se može lako popraviti ručno kod kuće. Uglavnom problem je u kontaktu i ništa više, meni je počeo krčat pa sam sredio i radi sada opet normalno.
Nokia 5800 ima još jedan problem, u gornjem desnom kutu ima lufta pa ulazi prašina.
USB kabl je 10cm dužine.
Taj konverter od nokie ima jadnu kvalitetu trebaš konvertirat sa format factory 2.20 (2.30 ima problema sa hrvatskim titlovima).
Može ta nokia čitat i h264 video ali 320x240 rezolucije i do 512kbps bitrate-a, najbolji je format mp4 + xvid/divx codec, bitrate 1024kbps , 30fps-a.
Pls el mi možeš dati link za download divix/xvid codec-e(tražio sam ih po netu i ne mogu naći).Danas sam skinuo smart movie player i pokušam pokrenut avi (divix) filmić i ovaj mi veli da fali dv3 codec(tako nešto slićno)...
Ja imam W580i i nakon 2 godine prašin ami je nekako uspjela uć u kameru.znači treba se na kameri vidjet ona crvena točkica a meni je sve pod prašinom.
Ma nema beda ako ne utječe na sliku..=)