Koji mobitel posjedujete?

poruka: 2.086
|
čitano: 512.532
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Koji mobitel posjedujete?

Kolekcionar..=)

Lijepo, lijepo..

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
17 godina
1BIT kaže...

Pls el mi možeš dati link za download divix/xvid codec-e(tražio sam ih po netu i ne mogu naći).Danas sam skinuo smart movie player i pokušam pokrenut avi (divix) filmić i ovaj mi veli da fali dv3 codec(tako nešto slićno)...

Šta će ti codeci? Smart movie player je scum kakvog nema, pokreni sa običnim playerom convertirani video.

Neće ti video pokrenut ako je prevelike rezolucije (iznad 360x640), prevelikog fps-a, prevelikog bitrate-a zavisno o codecu.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
15 godina
neaktivan

samsung corby

15 godina
neaktivan

Jest da je ovo malo Offtopic al bili mi mogli preporucit solidan mobitel s odlicnim zvucnicima?? Mreza nije vazna ali bi molia da napisete cijenu.Hvala unaprijed.

Ja sam toliko cool da ne trebam potpis
15 godina
neaktivan
Hexler4 kaže...

Jest da je ovo malo Offtopic al bili mi mogli preporucit solidan mobitel s odlicnim zvucnicima?? Mreza nije vazna ali bi molia da napisete cijenu.Hvala unaprijed.

ma bilo koji, samo da ga možeš spojiti na kenwood zvučnike 2x100 W

Worry gives a small thing a big shadow.
15 godina
neaktivan
magicmist kaže...
Hexler4 kaže...

ma bilo koji, samo da ga možeš spojiti na kenwood zvučnike 2x100 W

Hahaha... Ono da nosin zvucnike umisto knjiga u torbi???

Ja sam toliko cool da ne trebam potpis
15 godina
neaktivan
Um caruje, snaga dobro dođe :P
15 godina
neaktivan

Nokia N95 8GB

Nista nije sveto sve je bruto i neto, sve je zabava!
16 godina
neaktivan

Evo još slika od Xperije:

BMW
16 godina
neaktivan

Ja sam prije par dana kupio Sony Ericsson P1i, pa da napišem nešto o njemu.

Krenimo od hardvera: kučište je većim dijelom od plastike, a stražnji dio mobitela je prevučen gumom, tako da ne klizi u džepu. Mob izgleda (i je) vrlo robusan i izdržljiv na udarce. Sam je mobitel nešto veći i teži od prosjeka tako da ponekad imate osjećaj da imate ciglu u džepu.

Povezivanje na internet i druge uređaje je moguće preko wlan-a, bluetooth-a, infrared porta, USB-a te GPRS (2G) i UMTS (3G) modema. Mobitel podržava i navigaciju putem GPS-a, ali za to je potrebno imati vanjsku antenu.  Mobitel je opremljen s 2 kamere (jedna za slikanje, druga za video pozive). Kamera ima razolučivost 3.2 megapiksela i jedna je od najboljih koju sam isprobao na mobitelima. Tipkovnica je nestandardna, temeljena je na punoj verziji qwertry tipkovnice, ali svaka tipka ima 2 slova koja poziva (jedno za pritisak na lijevu stranu tipke, a drugo za pritisak na desnu stranu tipke). Iako ovaj koncept zvuči pomalo čudno i "zeznuto" za tipkanje, nakon 1-2 dana rada čovjek sa nauči i od onda je sve 5. Osim tipkovnice ovaj mobitel je opremljen i ekranom osjetljivim na dodir, on nije najbolji te vrste, ali je bolji od mnogih na jeftinim touchscreenovima. Na stražnjem dijelu mobitela ugrađen je zvučnik, vjerujem da će sve zadovoljiti jer je dosta glasan i ima dobar zvuk.

Procesor nije najnoviji niti najbrži pa će se neki žaliti da je prespor i da neke aplikacije štekaju, ali kaj je tu je. U uređaj je ugrađeno 128Mb RAM-a što je sasvim dovoljno za pokretanje 20-ak programa odjednom (sumljam da će nekome trebati više).

Baterija je dovoljna za npr. 3 sata surfanja ili 4-5 sati slušanja muzike (pretpostavka da je ekran ugašen).

Od sofrvera mobitel koristi Symbian OS 9.1. Sustav se ne usporava otvaranjem programa (zbog puno RAM-a) što je dobra vijest za sve koji žele imati 10 programa otvoreno.

+ mogućnosti povezivanja, puno RAM memorije, kamera, zvučnik, tipkovnica nakon što se privikneš na nju

- potrebno privikavanje, procesor

Ukupan dojam 9/10

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.4.2010 19:46 (max1919).
15 godina
neaktivan
Dodge_167 kaže...
domicius kaže...

I napokon i Palm Pre :D

Mogao bi napisati ineku recenziju na   forumu, ipak je to rijedak mob u europi... :D

Mogao bih. :)

Jedino, otkad je došao sam u takvoj gužvi da se nisam pošteno uspio poigrati s njime (lažem naravno, kako bi to bilo da za to nisam našao vremena ;)). Ali čim stingem napišem nešto.

BTW, sigurno da je kod nas rijedak al za Europu nisam siguran. Ovaj je došao iz Düsseldorfa, istina, nije veliki grad ali je bio zadnji primjerak - sve su ih rasprodali. No to onda opet ne mora značiti da je i drugdje bilo tako...

domicius
15 godina

ja imam Samsung Corby ... dobar mob... Cool

15 godina
protjeran

Evo moje kolekcije:

samsung samsung
Njega zelim prodati :) Njega zelim prodati :)
Top model Top model
http://beterz.com/?Referer=151198
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.5.2010 18:46 (EZY-E).
15 godina
neaktivan

Imam Nokiu 5230...:D

15 godina
neaktivan

Samsung S3650 =)

...1337...
16 godina
neaktivan

Sony Ericsson Aino(U10i)..(kupljen 2 dana poslije nego je došao u HR.) ;)

EDIT:

ima 8.1 megapixela..

8GB memoriska..

Pola tipkovnica..pola touch.!

.ılı.|̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅|.ılı. ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.6.2010 23:33 (imager1).
17 godina
neaktivan

Nokia 6303 @Vip

Sony Ericcson z550i @Tomato

15 godina

Nokia N95 + micro sd 8gb.

15 godina
neaktivan

Imo sam samsung s5230 nedavno a sad nexus one

16 godina
neaktivan

Od prije dva dana nokia 5230.

pozdrav iz Slavonije
15 godina
neaktivan

LG KC550

15 godina
neaktivan

samsung corby s3650

15 godina

Sony Ericsson k850i me već jako dobro služi već pune dvije godine.

Staring at you from the top of the game man, I might drop the World if i change hands...
15 godina

iPhone 3G, 8GB

Malo pitanje....dali je bolja Nokia 5230 ili Samsung 5230. Trebam jos jedan uredaj te sam gledao ta dva i nekako mi Nokia izgleda bolja i sve mi radi bolje na njoj,ali bih zelio samo u kratko cuti misljenje vlasnika sta kazu o uredajima...ukratko o dobrim i losim stranama (moze i na PM da ne spamamo temu bezveze).

Hvala i izvinjavam se na OT.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
16 godina
neaktivan
win32 kaže...

iPhone 3G, 8GB

Malo pitanje....dali je bolja Nokia 5230 ili Samsung 5230. Trebam jos jedan uredaj te sam gledao ta dva i nekako mi Nokia izgleda bolja i sve mi radi bolje na njoj,ali bih zelio samo u kratko cuti misljenje vlasnika sta kazu o uredajima...ukratko o dobrim i losim stranama

Offtopic: 

Nokia ima 2 Mpx kameru, a Samsung 5230??(misliš S5230) ima 3,2 Mpx, ako ti kamera nije važna Nokia, onda  Samsung, on po meni ima bolji ekran, Nokia ti je prejeftina verzija 5800XM

Ontopic:

Evo prije 2 dana kupio Nokiu C5 u vipu i zamijenio karticu od 2GB koja je došla uz nju s karticom od 8GBSmijeh

Range (R)over
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.6.2010 18:00 (iCOOKIE).
15 godina
neaktivan
iCOOKIE kaže...
win32 kaže...

iPhone 3G, 8GB

Malo pitanje....dali je bolja Nokia 5230 ili Samsung 5230. Trebam jos jedan uredaj te sam gledao ta dva i nekako mi Nokia izgleda bolja i sve mi radi bolje na njoj,ali bih zelio samo u kratko cuti misljenje vlasnika sta kazu o uredajima...ukratko o dobrim i losim stranama

Offtopic: 

Nokia ima 2 Mpx kameru, a Samsung 5230??(misliš S5230) ima 3,2 Mpx, ako ti kamera nije važna Nokia, onda  Samsung, on po meni ima bolji ekran, Nokia ti je prejeftina verzija 5800XM

Ontopic:

Evo prije 2 dana kupio Nokiu C5 u vipu i zamijenio karticu od 2GB koja je došla uz nju s karticom od 8GBSmijeh

Nokia ima besplatnu navigaciju za sve regije... Hmm... :)

15 godina
neaktivan

moja sestra lg pop a ja jeb*ni sony ericsson w580...ima 10 godina

harry
16 godina

ja imam Samsung GT-S5600T

15 godina
neaktivan

sony  ericsson  W910i

16 godina
neaktivan

Dali da zamijenim Nokiu 5800XM sa kavrom(ne radi kamera) za Nokiu N85?

For gamers by gamers
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice