ja nemam mobitel(NIKADA NISAM LAGAO PA VAM I SAD NE LAŽEM)
nikada nam nisi lagao? a kad si to mogao kad si na forumu samo 5 dana???
ja nemam mobitel(NIKADA NISAM LAGAO PA VAM I SAD NE LAŽEM)
nikada nam nisi lagao? a kad si to mogao kad si na forumu samo 5 dana???
LG KM 900 Arena jel ima možda netko neki gps za njega
Nokia E65... Mozda ga budem prodavao uskoro...
t-mobile pulse
Nokia N95
neka nokia 250 kn u paketu,za moje potrebe je sasvim dovoljna
Sony Ericsson v640i
Rješio se Lg cookia i kupio iPhone 3GS 32GB white.
I napokon i Palm Pre :D
Mogao bi napisati ineku recenziju na forumu, ipak je to rijedak mob u europi... :D
Čim istekne ugovor (2 dana) T-Mobile Pulse upada. Za sada, K750i
Rješio se Lg cookia i kupio iPhone 3GS 32GB white.
Za kolko si ga prodo?
Daj napisi kakvu recenziju kad si ga uzmes.
Vidis, mogao bi i ja napisati...
Sony Ericsson Satio ponosni vlasnik već 15 dana !!!
I kakav je mob potebi.
Vidis, mogao bi i ja napisati...
Ako ga imas samo pisi
nokia 5800xm
T-mobile Pulse + 8GB Micro SD + Custom ROM Vanilla Style 1.7
Kvaliteta: Mobitel je napravljen od dosta kvalitetne plastike, cijeli je od plastike. Tragovi koristenja nakon manje od mjesec dana se vide tek na crnom poklopcu od baterije, nekoliko ogrebotinica.
Za sada jos nikakvih prituzba.
Ekran: Kapacitivni ekran je odlican! Preporucujem da odmah se skine folija jel je odaziv puno bolji. Na suncu ekran je grozan, ali stvarno grozan, oni sa slabijim vidom ne bi nista vidjeli.
Kamera: hmm, prosjek, mozda cak ispod prosjeka, boje i kvaliteta slike su ok, ali autofokus je spor, ako si u otvorenom prostoru, treba mu nekoliko sekundi da se fokusira.
OS: Android, odmah sam zamjenio postojeci T-mobile 1.5 ROM za Custom ROM Vanilla Style 1.7 jel je ovaj original bio dosta spor. Nakon novog roma mobitel je odlican, mozda bi bilo bolje da ima malo vise RAM-a, 198mb je ipak premalo... Neke stvari su iritirajuce dosta, ima dosta bugova, ali ja sam se navikao na to, tako da mi nije problem, za razliku od symbiana -.-...
Kada se slusalice stave u mob, player se automatski upali, i ne moze se ugasiti...
Ako te jos nes zanima svakako me PM-aj...
I mobitel svakako vrijedi tih para (2098kn) i tesko da ces naci neki bolji mobitel, pogotovo ako zelis Android...
Od ponediljka SonyEricsson X2:
Ovako ćemo, danas je taj ponedjeljak, imaš rok do sutra da staviš slike mobitela sa kutijom i na papiru da piše Cappy za bug forum
Jer ti ja ne vjerujem.
Ima takvih, ja dobijam alienware u utorak itd..
On-Topic
Imao Sony Ericsson G700 i proslu subotu zamijenio na k850i
HTC Touch HD
Ovako ćemo, danas je taj ponedjeljak, imaš rok do sutra da staviš slike mobitela sa kutijom i na papiru da piše Cappy za bug forum
Jer ti ja ne vjerujem.
Ima takvih, ja dobijam alienware u utorak itd..
Neviruješ ko iden ponjega za 2h.
Ima svakakvih na ovom svitu.
A moga bi bit malo manje bezobrazan,i veceras idu slike,ako nestignen stavit slike večeras stavit cu ih sutra kad se vratin iz šk.
I kakav je mob potebi.
imam satio od 11. mj.
pa eto da ja odgovorim.
mob je dobar. touch screen je dovoljno precizan da još nisam stylus izvadio iz kutije. os je standardni symbian. sporiji od dummy-a, al prati iphone 3gs (šta god vi rekli, al bacanje slike ne kontam pod pokretanje aplikacije). kamera je za mob fenomenalna. u rangu mog 3 godine starog kompaktnog digitalca. služi svrsi. gps je dobar. hvata čak i u prizemlju zgrade. i na -1 etaži langića (što mi je osobno čudno). ako ima još pitanja, odapni :D
Bolji je nego što sam msilio,malo je kompliciran i težak al da se priviknit,na neke več jesan.
Najača je stvar iden poslat prijatelju poruku i kako sam navikao na ove obične mobitele tučen ja po jednom slovu 3 puta i nikako da izbijen taj refleks.
Iphone 3G
SE xperia X10