Samo BUG - univerzalno štivo!
Koje časopise kupujete?
- poruka: 202
- |
- čitano: 75.833
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
mene Klik živcira... #$!!%$!!!!!
Samo jedan kratak offtopic. Ja sam primjetio već odavno kad planiram nešt kupit od hardwera i dvoumim se šta u roku od par dana izalzi BUG i pogodite temu. Ono što kupujem. Sad sam nedavno gledao web-cam i ovaj bug web-camere tema. kupujem volan test volana itd!
p.s. 200-ti post! kolko sam aktivan to je i puno!
Samo Bug , Dnevni avaz, ili neki drugi IT časopis. Ali ipak samo bug. Još od broja 182.
BUG svaki mjesec kupujem,enter na pretplatu,pc chip kupim kada na kiosku nema vise bug-ova
stalno gameplay i pc play iako je gameplay meni najbolji gamerski casopis od sviju zbog dobrih ocjena koje daju igricama stvarno ih znaju ocjenit
Bug, gameplay i autoblic
Bug, gameplay i autoblic
Bogmeč više ništa.Ako me baš zanima,posudim od frendova i pročitam.Pa,ljudi moji recesija je.
Razumijem ove mlađe koji kupuju informatičke časopise, jer su gladni znanja. Ja ne kupujem ništa od svega navedenog, jer mi je sve to dostupno na netu. Zašto bespotrebno trošiti novce na tisak, kad ga već ionako plaćaš internet pretplatom? Mnoge teme koje kod nas izlaze u časopisima možete pronaći i na netu, doduše velik dio njih je na engleskom jeziku što mnogima otežava rad.
Redovito svaki mjesec kupujem National geographic, a pokusavam biti redoviti sa BUG-om.
Uglavnom Bug, i nešto sto mi se dopadne na kiosku
samo BUG!!!
Časopise baš i ne kupujem, tu i tam Moj vrt ili Gloriu, ali svakodnevno kupujem novine, i to 24 sata radi križaljke...
kupio si po prvi put Mrežu gledam dosta interesantan časopis, mislim da bi ga mogao počet češće kupovati.
Vec sam napisao kako kupujem Bug, ali evo i ovaj mjesec sam kupio Mrežu, točnije prije tjedan dana i već sve pročitao. Nekako je ta mreža tanka, trebali bi možda dodat koju stranicu više.
evo ovako:
BUG- redovito
Auto klub- redovito
Auto motor i sport- povremeno
Auto blic-rijetko
Enter-povremeno
BUG - pretplata
Playboy - redovito
Auto klub - povremeno
EVO - redovito (prije i F1 racing al' sad dolaze skupa za iste pare)
Bug i nekad PCChip
Samo BUG.
Bug,Vidi i PCChip.
BUG i Auto klub, ponekad koji KLIK da si napasem okice ;)
jedino bug i enter
samo bug
BUG
Bug, iako ga nisam kupio vec 3 mjeseca
Ali onaj pc play, on je dobar samo za dupe brisat, ispricavam se na izrazu
Ja kuppujem BUG,Gameplay i PCplay
sve sto mi dode pod ruku o igrama i pc-u(glavni bug,gameplay) i naravno tuningu(maxi tunung,power tuning) a ostalo vecernji i to ako ima nesto zanimljivo procitam...
BUg- obavezno
auto klub- obsvezno
gameplay- ponekad
pc chip- ponekad
Isto samo BUG, prije sam i pc chip sad više ne...