Ja sam prešao na Bnet 3D uslugu i žao mi je.
Naime, Bnet uslugu prodaje svima, a u infrastrukturu očito ne ulaže ništa pa je rezultat tome da - iako se reklamiraju kao pružatelj najbrže usluge - ne nude uslugu koju prodaju.
Istina, pristup Internetu brzinom koju plaćate, imate ranim jutrom i duboko u noćnim satima, kad većina korisnika nije online i spava, ali život po pacifičkom vremenu u Hrvatskoj jednostavno nije opcija.
Tijekom dana, najviše popodne i navečer, a pogotovo vikendom, sasvim je svejedno što plaćate i kako - brzine padaju i više od 80% u odnosu na deklariranu.
Ja plaćam dodatak od 50kn na 3D paket da bih imao 16 mbps downstreama i vikendom imam ovo na slici. Ne zadugo.
Dakle, očiti dokaz da Bnet jednostavno nije sposoban isporučiti ono što prodaje. Nažalost, u ugovoru stoji vrlo važna riječ "DO" 16 megabita, a tu spada i 0.1 i 16 megabita, što znači da zapravo po ugovoru Bnet nije dužan isporučiti baš ništa. Pozivi tehničkoj podršci nemaju svrhu, jer ništa nije u kvaru, već jednostavno nemaju kapacitet.
Najčešće pristup Internetu u početku testnog razdoblja ili neko prvo vrijeme radi dobro (možda "lockaju" balanser na vama), da bi privukli korisnike, a pretpostavljam da problemi počinju čim se vežete dugotrajnim ugovorom i kad korisnika već imaju "u šaci" pa ga mogu "rezati" kao i ostale.
Ja već mjesecima, zapravo od kad sam prešao na Bnet imam iste probleme s Internetom. Požalim se, pozovem, ništa. Uvijek isto. Ako sam baš uporan, na tjedan dana sve bude OK, a onda opet po starom. Nikako na zelenu granu baš zbog pohlepe i bezobrazluka uslijed kojeg prodaju X priključaka više, nego što su u stanju podržati.