T Com problem s lagom u igrama

poruka: 51
|
čitano: 16.362
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
protjeran
Re: T Com problem s lagom u igrama
Ivicahor21 kaže...

http://prntscr.com/4c2rht  jel netko probao sam promijeniti ip adresu,jel se može to tako??

ja sam mijenjao,ima navodno neka caka da internet bude malo brži....pogledaj na yt

13 godina
neaktivan

ma ne zanima mene brži net,dovoljno je on brz,nego jel se mogu na taj način riješit packet lossa,a da ništ ne zeznem

EUW:cantonaking
17 godina
neaktivan

ne mozes jer to nema veze s tvojim IPom :)

LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.8.2014 21:21 (Keiichi).
13 godina
neaktivan

aha,ok

a kad resetiram ruter i dobijem ajmo reći osijek,ili nešto što nije slunj,onda mi ostaje na tome dok ga ponovno ne restiram ili?

EUW:cantonaking
16 godina
neaktivan

Nažalost, izgleda da je tako :-(

17 godina
neaktivan
Ne, miran si ta 24h, onda se IP mijenja, a tu si u milosti gdje te smjesti :D

I reko covjek gore , ne moras resetirat ruter , odi 192.168.1.1.,, ulogiraj se i idi disconnect i connecet i to je to :)
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
16 godina
neaktivan

Jucer i danas. Nesnosan lag. Po 10 puta reconectam nikako da pravi IP izbaci. Sluzba za korisnike ku*ca ne radi. Priciscavaju liniju jedu govna ja više ne znam sta da radim. Da je jedino fucking riješenje ovog problem reconectanje ko debil?! NE mogu vjerovat. 

Danas mi je pricao ovaj u sluzbi za korisnike kako su mijenjali prioridet mog korisnickog racuna prilikom spajanja na centralu. KAKAV BOZIJI PRIORITET?!?! Hocu da ono što platim radi. E mračim.

Eto toliko :-(

10 godina
neaktivan

Znam kako ti je. Ovo sto vi imate te probleme, tako je sve i kod mene.

Vise i ne brojim koliko sam puta zvao sluzbu za korisnike. Sve sto god rade, samo pogorsaju stvari.

Isprva su vezu procistavali, zatim pali gasi modem...bla bla, da bi na kraju kad sam ih zvao radi skorz druge vstvari,

oni kazu vidimo da imete neku smjetnju koju cemo nastojati ukloniti.

Tako je i bilo, ali problemi opet isti.

DA svi ne kake kako im steka na Slunju, meni je jednom pril9ikom bilo u ZG, i opet je stekalo.

A onaj njihov famozni speed touch Thompson modem, sve svako malo sam od sebe restartira, ako se pokusas spojiti na net,

a neko je vec spojem s kompom...

Zna li iko zasto se to desava, da se sam pali i gasi modem prilokom spajanja ???

Pozdrav

16 godina
neaktivan

Ne znam sta se dešava.

Meni je jucer tehnicar bio. Donio je novi modem neki ZTE, kao prebacio me na VDSL, centrala spojena ovo ono bla bla bla. Isti problem idalje. Dok ja resetiranjem ne spojim se na OS od igranja ili strimanja ništa. Opet sam zvao korisnicku podršku i prijavio kvar.

Zvat cu svaki boziji dan, pa ce mo vidjet oce li im se isplatit placat stalno izlaske na teren. Na rubu incidenta sam.

11 godina
neaktivan

Ja dok tcomu nisam rekao da cu raskinit ugovor ako ne poprave nisu nista napravili , i sada su cudesno nesto cackali po profilima i sredili :P

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Meni se isto ovakve gluposti događaju već mjesec dana. Isto to, par sekunda zalaga u MP igrama pa nastavi. Neko vrijeme je prestalo i od jučer se opet počelo događat. Da ne kažem da imam i hrpu drugih problema - nekad mi ethernet utor na ruteru jednostavno prestane radit pa moram prebacit u drugi. Zatim nakon par dana više drugi ne radi, vratim na prvi - prvi radi. 3. i 4. utor nikad nisu ni radili. Pa ovo više nije normalno i ja se ovaj tjedan prebacujem na drugog operatera.

Može li netko predložiti operatera kod kojeg da se prebacim? Bnet nije dostupan kod mene.

11 godina
neaktivan

Evo ako cu kome pomoci , samo trebate im reci da vam prebace sa VDSL-a na ADSL2+ i rijesit ce vam se problem :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
buljo781 kaže...

Meni se isto ovakve gluposti događaju već mjesec dana. Isto to, par sekunda zalaga u MP igrama pa nastavi. Neko vrijeme je prestalo i od jučer se opet počelo događat. Da ne kažem da imam i hrpu drugih problema - nekad mi ethernet utor na ruteru jednostavno prestane radit pa moram prebacit u drugi. Zatim nakon par dana više drugi ne radi, vratim na prvi - prvi radi. 3. i 4. utor nikad nisu ni radili. Pa ovo više nije normalno i ja se ovaj tjedan prebacujem na drugog operatera.

Može li netko predložiti operatera kod kojeg da se prebacim? Bnet nije dostupan kod mene.

Nazovi ih i reci da imaš neispravan ruter. To si i trebao prije napraviti.

Say hello to my little friend
16 godina
neaktivan
Krunoo7 kaže...
buljo781 kaže...

Nazovi ih i reci da imaš neispravan ruter. To si i trebao prije napraviti.

Nema to nikakve veze s ruterom. Meni su ga zamijenili pa opet ista prica. Ima veze sa njihovom poslovnom politikom i što je izgleda to šamaranje kroz pola HR (u vidu IPa) by design. 

14 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi. Imam pitanje. Ovih dana sam imao problema sa stalnim recconectanjem u LOL-u, pa sam otisao provjeriti brzinu. 

Placam za brzinu od 4Mbit / 500kb/s, ali sadašnja brzina je oko 200kb/s. Njihov odgovor je da ja placam brzinu od 2 do 4Mbit/s, i da brzina moze varirati.

No, nebi li brzina trebala biti uvijek na 500kb/s, kao sto je bila dosad.

Zna li netko u cemu je problem?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Evo da pohvalim T-com malo...

Bio sam zvao sluzbu za korisnike u vezi modema, da mi ne valjda posto se sam restartira, 

nevezano ono 24 sata.

Znaci, ja sam to zvao u petak, a onda mi je u subotu dosao tehnicar s novim modemom.

Prvo je pokusao staviti novi ZTE, ali se nije htio automatsi reg. u centrali u ZG-u,

pa mi je stavio Samsungov model.

Nakon sto sam dobio taj modem, vise neman problema s lagovima u LOL-u,

ping mi je za sada 35-50.

A sada me jedino FPS malo zafrkava, ali je to do laptopa na kojem igram,

inace internet sipa za sada ko lud...

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
ivan321 kaže...

Pozdrav ljudi. Imam pitanje. Ovih dana sam imao problema sa stalnim recconectanjem u LOL-u, pa sam otisao provjeriti brzinu. 

Placam za brzinu od 4Mbit / 500kb/s, ali sadašnja brzina je oko 200kb/s. Njihov odgovor je da ja placam brzinu od 2 do 4Mbit/s, i da brzina moze varirati.

Mislim da imas isti paket kao ja. Meni je brzina od 2 - 4 Mbit za download. Mozda ti je do modema ako ti je star, tako sam i ja imao

probleme dok ga nisam promjenio. Imas gore moj post o tome.

16 godina
ivan321 kaže...

Je da, al imas se pravo zaliti, najmanju mogucu brzinu moraju ti isporuciti 2 Mb/s, al ukoliko ti je i bilo i prije vece zali se,ili nevalja nest na centrali, ili je do routera ili samih instalacija...samo prijavi

10 godina
neaktivan

Jel ima neko ponovo problema ? Ja sam vise lud, igram cod2 i svako malo pise connection int. , javlja se svakih oko pol minute i traje 1-2 sekunde ?? Spajam se bezicnim putem(ruter udaljen 6 metra) zidova nema izmedju ... 

0 0 hvala 0
13 godina

Danas je tcom imao problema, pisali su na twitteru.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Cini mi se da oni malo duze imaju probleme ....racun ne zaborave poslat i nazivat da kasnis s placanjem 2 minute :P

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice