Pa to mi je ista cijena kao i do sada:
60 HRK priključak + 100 HRK Flat promet (4 Mbit/256 kbps) = 160 HRK (hmm, možda nisam dodao PDV na priključak?)
80 HRK + 80 HRK sada = 160 HRK
EDIT: Tako je zaboravio sam dodati PDV na onih 60 HRK. Isprika.
Pa to mi je ista cijena kao i do sada:
60 HRK priključak + 100 HRK Flat promet (4 Mbit/256 kbps) = 160 HRK (hmm, možda nisam dodao PDV na priključak?)
80 HRK + 80 HRK sada = 160 HRK
EDIT: Tako je zaboravio sam dodati PDV na onih 60 HRK. Isprika.
kako može bit isto,dosad je flat bio 179,sad će bit 158.54 ako se popust odnosi na postojeće korisnike
nisu mogli upload povečat
ma to i ja kažem šta nisu mogli uplod povečat...he ali nema veze dobro je i ovako 20 kn manje
ja sam pod ugovornom obvezom još 14 mjeseci,dali sniženje vrijedi i za mene ili?
bolje da su duplali brzine kao do sada nego snizili cijene za tih 13%
bolje da su duplali brzine kao do sada nego snizili cijene za tih 13%
slažem se,ali očito da nemogu svima poduplat brzine
bilo bi bolje da su postavili 2 opcije:ili veća brzina/upload ili niža cijena
Definitivno se slazem, bolje da su nam digli jos brzine kao i prije sto su duplali, recimo sa sadasnjih 4/256 na barem 6/256, jel brzine download-a nikad dosta
ja sam pod ugovornom obvezom još 14 mjeseci,dali sniženje vrijedi i za mene ili?
može li mi neko odgovoriti?
može li mi neko odgovoriti?
Mislim da možeš samo što ti se ugovor produžuje još za 12 mjeseci,najbolje ti je nazvati t-com.
Definitvino bi bilo bolje da smo dobili veći downlod i uplod nego ovo.
Ma ne moraju dirati download brzinu, samo neka povecaju upload. Ovo sa 25/30 koliko imam je stvarno premalo. Samo upload neka povecaju stvarno bi bio red.
Zamislite ovo, u Trogiru(koji ima 13.000 stanovnika), ne može se uzet MAX adsl zato što im je centrala puna x), I sad ljudi moraju cekat dok rjese... STRAVA
Ma ne moraju dirati download brzinu, samo neka povecaju upload. Ovo sa 25/30 koliko imam je stvarno premalo. Samo upload neka povecaju stvarno bi bio red.
Upload im je katasrofa. Skinem 5 GB za 5 sati a dok uploadam 5 GB da bi imao ratio bar 1 treba komp radit 2 dana, za to vrijeme mogu zaboravit na internet. Omjer Download-Upload im je jako los to bi trebali popravit.
Neka su se sjetili bar malo snizit cijnene.
Mislim sada da vise nitko nece imati start paket od 1 GB to im je izgleda i cilj maknit takve korisnike. 1 GB 20 KN, 15 GB 48 KN.
Evo ovako. Imam MAXadsl i kad sam ga dobio brzina mi je bila 7mB/s,a svima ostalima je bila brzina 4mB/s sto je normalna brzina. Ta brzina spada i pod cijenu i uslugu koju MAX adls pruža. Ali iz neznam kojeg razloga meni je zadnjih godinu dana i vise brzina bila dupla. Ali ne cijelo vrijeme. DOk bi MAXTV bio upaljen imao bih normalnu brzinu od 4mB/s ali kad bih ga ugasio brzina bi skocila na 7mB/s.
mogu vam pokazat sliku:
http://img543.imageshack.us/img543/5281/dwspeed.jpg
Eh sad u cem je problem,to naravno mi nije bio nikakav problem nadasve bio sam sretan zbg toga... Ja sam dan nakon sto sam ovu sliku napravio korisio program "speedup my PC2010" i "ocistio" PC s tim programom i najednom idem provjerit brzinu vidim 4mB/s, gledam kako to. I tako sljedecih dana ista stvar nema promjene niti nista do dan danas. Bio MAX TV upaljen ili ugasen brzina je normalna kakva i treba bih 4mB/s. Cak bolje radi za 0,2 kad je MAXTV upaljen. Zasto se to dogodilo i mogu li ikako vratit kako je bilo. Je li moguce da je to od tog programa da se zbog njega to dogodilo ili su jednostavno u T-com-u to napravili (u što sumnjam jer sam prije instalacije tog programa imao "normalnu" brzinu ko inace i poslije provodjenja tog programa doslo je do promjene. Molim vas koji bi mogli znat kako da vratim na staro ili poništim radnje koje je onaj program napravio ili sto se tu dogadjalo da napisu svoje misljenje. Hvala svima
probaj ic start all programs pa acsesories il kako se vec pise system restore i tamo vrati sustav prije 2-3 dana ovisno o tome kad
ti se brzina smanjila.
al cisto sumljam da ce ti se vratit onako kako je bilo..
probaj ic start all programs pa acsesories il kako se vec pise system restore i tamo vrati sustav prije 2-3 dana ovisno o tome kad
ti se brzina smanjila.
al cisto sumljam da ce ti se vratit onako kako je bilo..
isprobao sam sljedeci dan odmah na system restore,ali mi je nudio najdalje nakon provodjenja tog programa tako da nisam uspio s tim nazalost... hvala na odg...
Evo ovako. Imam MAXadsl i kad sam ga dobio brzina mi je bila 7mB/s,a svima ostalima je bila brzina 4mB/s sto je normalna brzina. Ta brzina spada i pod cijenu i uslugu koju MAX adls pruža. Ali iz neznam kojeg razloga meni je zadnjih godinu dana i vise brzina bila dupla. Ali ne cijelo vrijeme. DOk bi MAXTV bio upaljen imao bih normalnu brzinu od 4mB/s ali kad bih ga ugasio brzina bi skocila na 7mB/s.
mogu vam pokazat sliku:
http://img543.imageshack.us/img543/5281/dwspeed.jpg
Eh sad u cem je problem,to naravno mi nije bio nikakav problem nadasve bio sam sretan zbg toga... Ja sam dan nakon sto sam ovu sliku napravio korisio program "speedup my PC2010" i "ocistio" PC s tim programom i najednom idem provjerit brzinu vidim 4mB/s, gledam kako to. I tako sljedecih dana ista stvar nema promjene niti nista do dan danas. Bio MAX TV upaljen ili ugasen brzina je normalna kakva i treba bih 4mB/s. Cak bolje radi za 0,2 kad je MAXTV upaljen. Zasto se to dogodilo i mogu li ikako vratit kako je bilo. Je li moguce da je to od tog programa da se zbog njega to dogodilo ili su jednostavno u T-com-u to napravili (u što sumnjam jer sam prije instalacije tog programa imao "normalnu" brzinu ko inace i poslije provodjenja tog programa doslo je do promjene. Molim vas koji bi mogli znat kako da vratim na staro ili poništim radnje koje je onaj program napravio ili sto se tu dogadjalo da napisu svoje misljenje. Hvala svima
to što ti je brzina skočila gašenjem Max tv-a je samo T-comova pogreška i ti tu ne možeš ništa.
sad su ti napravili na centrali kako treba biti, a to je da je max tv neovisan po brzini o tvom internet prometu, jer bi ti se inače moglo događati da imaš ispod 4 Mbit/s download.
ja imam max tv od prvog dana a drugi max tv isto od prvog dana i nikad mi nije internet bio novisan o korištenju max tv-a a tako i treba biti, inače nevalja.
ponavljam, to što si imao 7mbit/s kad ugasiš tv je iznimka (mada zgodna stvar) a ne pravilo.
ti ne možeš ništa napraviti u vezi toga.
Od 1.1.2011. se brzine dupliraju ,cijena ostaje ista. Znaci vecina koji su sada na 4Mbits od tada ce imati 8Mbits. Vrlo dobro.
Super - imaš neki izvor?
Upload isto ide gore?
Od 1.1.2011. se brzine dupliraju ,cijena ostaje ista. Znaci vecina koji su sada na 4Mbits od tada ce imati 8Mbits. Vrlo dobro.
kakiš...
meni ne mogu isporučit ni 1mbit
Nekako ti nevjerujem :)
Naravno da sam se salio,bilo bi to ljepo ali bas tako dobar tcom nije:( A mozda sam lupio glupost koja se ipak ostvari:)
Naravno da sam se salio,bilo bi to ljepo ali bas tako dobar tcom nije:( A mozda sam lupio glupost koja se ipak ostvari:)
daj fakof vec sam se ponadao!!!
i ovih 4 jedva radi na većini starih instalacija ... a 8 to je već lutrija ko mogo to imat
ja se nis ne veselim.
...
Vec mi pustaju 7mbps.
i ovih 4 jedva radi na većini starih instalacija ... a 8 to je već lutrija ko mogo to imat
nonsens
jel imas maxadsl????
Da.
parica radi do 16 mbps ako ste blizu centrale.
ja nisma pa mi radi i max tv (guta cca 4-5) i download od 4.
elem, 8 će bit podržana i mogla bi se ostavrit u nekom realnom vremenu. a dotle čekamo HAKOM da prestane zajebavat.
inače t com se zna zajebat i dat veće brzine, tako sam ja svojevremno imao 3 umjesto 1 mbps.