Ja mislim da ce dizati brzine jer je meni zadnja dva dana download po 2-3MB/s, onda se opet malo smanji, a imam 4mbita brzinu...tak da slutim nesto
T-Com Internet
- poruka: 19.720
- |
- čitano: 6.676.773
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
slažem se sa AmD-om iako sam vise za intel
FLAT
promet:neograničen
brzina: do 4Mbit/s
Da mi je ovakva ponuda ovdje u Hercegovini platija bi i duplo više nego što tu traže i to bez razmišljanja, a vi se tužite na skupoću/brzinu/upload... :(
E vidiš, tebi je brzina kod nas "majka", a kod mene dođu susjedi iz Njemačke i smiju se na mojih 4Mbit/sa :)
To je njima valjda jednako dial-upu.
Nije dobro da su takve velike razlike, barem u Europi, koga briga za ostale.
No ti govoriš direktno o brzini downloada i neograničenom prometu, a mi ovdje ovdje većinom želimo prvenstveno veći upload i niže cijene.
Naravno da je poželjan i brži download ali s obzirom na stanje u državi, tih 180kn je puno, a upload je za EU standarde mali.
nekak fotošopirano mi brojevi izgledaju
Evo nove brzine i cijene. Samo su to sad maknili sa stranice.
malo ti je devetak izmakla
A svizac i dalje mota cokolade u omote...
evo t-com link,za test brzine-samo download
http://www.t-com.hr/privatni/kzona/podrska_savjeti/maxadsl_brzinetest.asp
malo ti je devetak izmakla
Nije devetka izmakla nego je dvojka premala...
ako moze netko od moderatora kontaktirati t-com,pa da znamo stoje istina
Ja sam danas bio na njihovim stranicama, kad ono
evo danas prije valjda 3 minute..."malo" se razlikuju cifre
http://www.t-com.hr/privatni/internet/maxadsl/
Po mom saznanju su digli brzine. sa 4-8,sa 8-16 itd jer je frend imao inace brzinu 4 mbita a jucer je isao na speedtest.net i nekoliko puta za redom mu je bacalo 7.5 mbita
Po mom saznanju su digli brzine. sa 4-8,sa 8-16 itd jer je frend imao inace brzinu 4 mbita a jucer je isao na speedtest.net i nekoliko puta za redom mu je bacalo 7.5 mbita
Je, je, istina ! Meni su sa 1,2 podigli na 1,4 Mbit-a
evo orginal stranice t-com,zasad nema naznake o nikakvim promjenama
E bilo bi ljepo da su cijene takve, al se bojim da od toga nema nista
Možda na nekoliko minuta, radi probe.
I meni je baš prije nekoliko dana, dok je Ivo postal da su novi Catalysti vani, njih skidalo brzinom od 1.2mbs!
Nisam mogel vjerovati jer inače ide uvjek oko 500kbs.
Ali to je trajalo samo taj download i dalje po starom.
Očito nekaj isprobavaju...
nek svim paketima brzina stave upload na 1mb/s... gdje pise da se i upload mora skalirati sa cijenom :S
nek svim paketima brzina stave upload na 1mb/s... gdje pise da se i upload mora skalirati sa cijenom :S
Da imam upload 1Mb/s - bio bi valjda vec poznat ko King Seeder !
OK, ADSL brzina jako ovisi o udaljenosti od centrale, kao i kvaliteti parice (koja kod nas nije toliko loša).
Upload nam je nizak zbog toga jer se koristi manji frekvencijski pojas za upstream nego downstream.
Vidi ovdje:
http://hr.wikipedia.org/wiki/ADSL
Što se tiče MaxTV, za sad je oko 10Mbps dovoljno za gledanje dva kanala istovremeno, no računajte da bi u tom slučaju bilo dobro ne skidat s neta stvari (iako IPTV promet ima prioritet, ovisi na kojem ste DSLAM spojeni i slično).
Što se tiče naslova teme, probat ću i ja doma i javiti rezultate Speedtesta, možda nam snize cijenu i povećaju brzinu, ne bi bilo loše!
Ovo je moja prosječna brzina interneta... Što se mene tiče to je dovoljno, ali bi volio da je FLAT oko 150 kn, ništa više
Idealno bi bilo 8mbit down, 4mbit up, 100 kn.
Ja sam danas bio na njihovim stranicama, kad ono
De to je pretjerivanje, :D, hehe pogle ispod...
Neogranicena brzina kakva je to brzina?
Oce popucat zice od takvog downloada
Blizi se bozic i nova godina pa cemo vidjet. Ko zna sta praznici nose , ja mislim da cemo samo od T Scum-a za poklon dobiti debeli racun.
Kod mene nema nikakvog povecanja, a i telefonska linija mi je u kvaru a internet radi kako je to moguce
Signali idu preko iste žice, na strani centrale imaš dio koji se razdvaja na telefonski dio i ADSL dio; isto tako kod kuće imaš splitter - provjeri da ti sve žice sjede dobro. Ako da, onda javi u T-com da ti provjere priključak s njihove strane. Naravno, moguće je da ti je riknuo kućni splitter.