T-Com Internet izdvojena tema

poruka: 19.965
|
čitano: 7.103.620
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
T-Com Internet
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.10.2015 16:29 (DoctorEvil).

0 0 hvala 0
16 godina
T-Com Internet

To je do njih nešto, moraš ih zvati i biti uporan. U biti trebao bi imatu 20 mbit-a download (actual rate 23319), a ako ga nemaš to oni moraju riješiti

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
T-Com Internet

Jel tko vidio pri kojoj brzini mu na turbo 30 ide skidanje?

Meni se vrti između 3,6 i 4 mb/sec.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
T-Com Internet

budem ih onda još malo probao gnjaviti na telefon. inače, na fejsbuk stranici su me otpilili po kratkom postupku jer taj Turbo 30 ima raspon brzina od 21 do 30, a ja imam taman malo iznad 21. i na telefonu kod prijave kvara su mi isto rekli, tak da imam osjećaj da ih baš boli ona stvar.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: T-Com Internet
DoctorEvil kaže...

budem ih onda još malo probao gnjaviti na telefon. inače, na fejsbuk stranici su me otpilili po kratkom postupku jer taj Turbo 30 ima raspon brzina od 21 do 30, a ja imam taman malo iznad 21. i na telefonu kod prijave kvara su mi isto rekli, tak da imam osjećaj da ih baš boli ona stvar.

Ma nemoguće, da t-com boli nešto? Potpao si u rupu, jedino da se pozivaš na to da ti je brzina baš na rubu, ali opet te mogu otpiliti. 

9 godina
neaktivan
T-Com Internet

Pratim temu vrlo dugo i više od godinu dana svaki mjesec ispitivao Tcom jel VDSL dostupan i uvijek preko telefona i onog chata preko portala tvrde na nije, dok nisam slučajno preko fejsa pitao u ponedjeljak i ovi mi uključe T50.

5 0 hvala 0
10 godina
T-Com Internet

Nice, tebi je optika u zgradi izgleda :)

0 0 hvala 0
13 godina
Danny2904 kaže...

Pratim temu vrlo dugo i više od godinu dana svaki mjesec ispitivao Tcom jel VDSL dostupan i uvijek preko telefona i onog chata preko portala tvrde na nije, dok nisam slučajno preko fejsa pitao u ponedjeljak i ovi mi uključe T50.

Ti praktički živiš u centrali 

Xiaomi Redmi 1S + Mi Band - MIUI Device Team
16 godina
T-Com Internet

ebate led, kakva parica... :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Nope, selo u Međimurju. Centrala cca 100 metara od mene

14 godina
Prokletniče!
Meni jedna na 100m a druga na 2km.
Pogodi na koju sam spojen.
13 godina
Antropofob kaže...
Prokletniče!

:D Lol, mora da si presretan kad to znaš :)

Ne postoji način da te prespoje?

Otkazat prikljucak, pa uzet novi? :)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
16 godina
odjavljen

Problem je ako nema dovoljno free parica koje idu sa bliže centrale do njega.

Ima par ulica u Rijeci gdje tipa lijeva strana ima VDSL i spojena je na centralu sa par operatera a druga strana ide na drugu centralu, gdje je samo T-Comova oprema

And I looked, and behold a pale horse: and his name that sat on him was Death, and Hell followed with him...
12 godina
T-Com Internet

Dali vrijedi zvati Tcom radi slabog spajanja u MP igrama, dali postoji kakvo rijesenje u tome ??

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
L1nNk kaže...

Dali vrijedi zvati Tcom radi slabog spajanja u MP igrama, dali postoji kakvo rijesenje u tome ??

De prevedi "slabo spajanje". Velika latencija? Jel se spajas zicom ili wifi na ruter? Koliko ti ping i speed na speedtestu? 

15 godina
srcipesak kaže...
L1nNk kaže...

De prevedi "slabo spajanje". Velika latencija? Jel se spajas zicom ili wifi na ruter? Koliko ti ping i speed na speedtestu? 

vjerojatno misli na otvaranje portova

nemam za potpis
11 godina
tenac kaže...

Ne pravim se glup ali i dalje ne kuzim o cemu mi pricamo. Kakvo crno otvaranje portova? Pa nije da ce hostati igru, pa da treba port forward :D ELI5 please :)

14 godina
CyberDemonVZ kaže...
Antropofob kaže...
Prokletniče!

:D Lol, mora da si presretan kad to znaš :)

Ma lako za 100m do centrale, pogodi na koju centralu je zgrada 10m od mene spojena!

Netko je rekao: Ignorance is bliss.

14 godina
neaktivan
T-Com Internet

Kolko bi ja mogao imat teortski najbrzu brzinu interneta jel nigjde nemogu nac kolko sam udaljen od centrale mislim izracunat pod dB jel nigdje u ruteru nemogu nac,ruter je onaj najnoviji type ci evo slika

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
T-Com Internet

Imam pitanje u vezi tmobile mobilnog interneta. Znam da je prije bilo nesto da mos uzet na 24 sata flat brzi kmternet za nekih 25 kn tako nesto pa me zanima postoji li sad tako nesto slicno? Znaci treba mi neki flat na 24 sata na mobitelu, ono posaljem poruku na neki broj i aktiviram, zna netko nesto o tome?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mar123 kaže...

Imam pitanje u vezi tmobile mobilnog interneta. Znam da je prije bilo nesto da mos uzet na 24 sata flat brzi kmternet za nekih 25 kn tako nesto pa me zanima postoji li sad tako nesto slicno? Znaci treba mi neki flat na 24 sata na mobitelu, ono posaljem poruku na neki broj i aktiviram, zna netko nesto o tome?

Internet dan ti je 10 Kn, a 4G Internet dan je mislim 15 ili 20.

Twitter: @191x7
16 godina
T-Com Internet

Ah, napokon VDSL. Jučer mi uključili Turbo 20 iako sam 1800m od centrale (je da sam tražio i Turbo 30 ali je i ovo fenomenalno za moje potrebe). I nikakvih problema s pucanjem veze ili slično (još do prije 2 godine kad sam imao samo 5Mbps veza je pucala malo malo).

Ali koje muke u zadnjih godinu dana da bi mi to uključili... Stvarno moraš šakom po stolu da bi nešto postigao a imaš na to pravo i tehničke mogućnosti.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
tenac kaže...
srcipesak kaže...
L1nNk kaže...

Izmedju ostalog i na otvaranje porto va, ping mi je 50+ za moj pojam malo previse jer je prije bio 20-30. Imao sam problema i u FIFI 14 i FIFI 16 s nalaskom igraca za play. Isto tako u nekim igrama druga osoba pronadje na serveru ljude dok je meni prazan server i slicno. Nije sad ogroman problem jer to i dalje funkcionira ali negdje sam procitao da t com moze ti to popraviti, ponajvise sam postavio ovaj post jer u FIFI 16 dok nisam fix ao nesto po port ovima nisam mogao naci nikoga za play a hrpa ljudi na serverima, ima tu i problema oko same igre i EA ali jednim djelom je to i do mene bilo. I jos jedna stvar sto mi se prije znalo desavati da mi se modem auto resetira, igram nesto i odjednom kao da se ugasio pa upalio.

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.10.2015 11:17 (L1nNk).
14 godina
T-Com Internet

Evo tog VDSL čuda i kod mene.. skidanje je skoro kao da kopiram prek mreže..

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.10.2015 1:05 (Zver).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
protjeran
T-Com Internet

Tko čeka taj i dočeka.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world

1 0 hvala 0
17 godina

Micek kaže...

Ah, napokon VDSL. Jučer mi uključili Turbo 20 iako sam 1800m od centrale (je da sam tražio i Turbo 30 ali je i ovo fenomenalno za moje potrebe). I nikakvih problema s pucanjem veze ili slično (još do prije 2 godine kad sam imao samo 5Mbps veza je pucala malo malo).

Ali koje muke u zadnjih godinu dana da bi mi to uključili... Stvarno moraš šakom po stolu da bi nešto postigao a imaš na to pravo i tehničke mogućnosti.

I kod mene zadnjih tjedana problema...

Inace sam na Max 2S i 10mb, podjednako daleko od centrale.

Kak ih "natjerati" da i meni prebace na vdsl i barem 20/2, iako imam pravo na besplatni prelazak na turbo 30?

samegas
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.10.2015 12:54 (Armor).
15 godina
T-Com Internet

Evo ljudi, ja sam jucer zvao da mi aktiviraju turbo opciju. Zena iz SZK mi je rekla da cu dobit taj famozni ZTE-ov ruouter kroz par dana pa da cu onda imat 10 mbit/s za pocetak te da kroz mjesec dana da nazovem da mi dignu na 30 ili 20 (ukoliko 30 ne bude isporucivo). Danas, iz nekakve znatizelje, odvrtim speedtest na svom sadasnjem routeru Gigaset SX763, a rezultati mjerenja 10/0.64 umjesto ocekivanih 4/0.512. Sad me zanima ima li potrebe uopce za promjenom routera kada i s ovim mogu imati toliko ili je max. cca. 16/1.2 kao na drugoj slici? Hvala na pomoci

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein; originID: rake_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
gamer001 kaže...

Evo ljudi, ja sam jucer zvao da mi aktiviraju turbo opciju. Zena iz SZK mi je rekla da cu dobit taj famozni ZTE-ov ruouter kroz par dana pa da cu onda imat 10 mbit/s za pocetak te da kroz mjesec dana da nazovem da mi dignu na 30 ili 20 (ukoliko 30 ne bude isporucivo). Danas, iz nekakve znatizelje, odvrtim speedtest na svom sadasnjem routeru Gigaset SX763, a rezultati mjerenja 10/0.64 umjesto ocekivanih 4/0.512. Sad me zanima ima li potrebe uopce za promjenom routera kada i s ovim mogu imati toliko ili je max. cca. 16/1.2 kao na drugoj slici? Hvala na pomoci

Gigaset ne podržava VDSL tako da da, trebaš ZTE ;)

أهبل Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png | https://www.flickr.com/photos/131447653@N03/
17 godina
gamer001 kaže...

To što na ADSL2+ imaš maks to što ti piše samo znači da bi s VDSL imao i još više, jer teoretski za VDSL 20/2 ti je isto kao za ADSL2 4/0.5.

Twitter: @191x7
17 godina
neaktivan
gamer001 kaže...

Tu bi čak i 50 išlo, ali ne vjerujem baš... Najbolje ti je uzeti 30 za 10 kn ili ako hoćeš više pa si uzmeš 40 za 20 kn više.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice