T-Com Internet
- poruka: 19.965
- |
- čitano: 7.103.558
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav ljudi.
Što mislite, hoću li moći imati nešto više od Turbo 30 kad mi bude dostupan VDSL? Barem turbo 40?
Hvala!!
Da
Ovo je dovoljno za 50/10?
Da, još ima i malo lufta ;)
Ima li jos tko slican problem. Download mi je i dalje 20mbit treba minimalno 21 pa sve do 30 a upload mi je odlican i uvijek zakucan na 5. To mi nije jasno, nije udaljenost problem jer bi automatski onda i upload bio nizi ?
spajaš se s wifijem?
Da, ali konekcija mi je odlicna i upload mi cak nekad ide sitno preko 5 ali download ne preko 21
Ima li jos tko slican problem. Download mi je i dalje 20mbit treba minimalno 21 pa sve do 30 a upload mi je odlican i uvijek zakucan na 5. To mi nije jasno, nije udaljenost problem jer bi automatski onda i upload bio nizi ?
spajaš se s wifijem?
Da, ali konekcija mi je odlicna i upload mi cak nekad ide sitno preko 5 ali download ne preko 21
Koji wi-fi standard koristiš?
Limit 802.11g je negdje oko 20-25 Mbit.
Možda te i kakve smetnje (interferencije) zezaju. Odličan signal ne garantira izvrsnu kvalitetu veze. Na kvalitetu veze utječu i drugi faktori.
spajaš se s wifijem?
Koji wi-fi standard koristiš?
Limit 802.11g je negdje oko 20-25 Mbit.
Možda te i kakve smetnje (interferencije) zezaju. Odličan signal ne garantira izvrsnu kvalitetu veze. Na kvalitetu veze utječu i drugi faktori.
Da 802.11g znaci to je to, znaci ili novi wi fi stick ili zica ?
Da 802.11g znaci to je to, znaci ili novi wi fi stick ili zica ?
Prvo se spoji žično na ruter i provjeri dobivaš li tada više od 20 Mbit. Ako ne dobivaš, onda nije problem u wi-fiju.
Umro sam od smijeha kada sam vidio ovo https://pbs.twimg.com/media/CG4soUoWwAAyfd-.jpg
u kojem paralelnom svemiru su ovo mjerili? hahaha
Kolegi Iskon nudi 50-10 jer je u narancastoj zoni a Tcom na kojem je...nude mu da nema mogučnost za Vdsl...hahaha...jos da nije na ugovoru ovih lihvara di bi mu bio kraj
Ima li netko od nas dvojice mogućnost 50/10? Sada smo na turbo 30
Ja koliko mislim sigurno nemam a za frenda nisam siguran 100%
on nema, i sad je skoro na maksimumu.
tebi tehnicki linija i moze provuci malo vise od 50mbita, al ne vjerujem da ce ti to dati s obzirom da koristis jos maxtv i telefon. trebao bi blizu 60 000kbps attainable rate da bi mogao imati 50mbita neta+maxtv+tel.
najvise sto ce vam vjerojatno ponuditi obojici je 40mbita u downu.
Može ti i prijatelj samo neće uloviti punih 50 mbps nego 48-49 mbps što je u redu jer recimo paket od 30 mbps garantira min. brzinu od 25 mbps recimo.
Može ti i prijatelj samo neće uloviti punih 50 mbps nego 48-49 mbps što je u redu jer recimo paket od 30 mbps garantira min. brzinu od 25 mbps recimo.
isto i mene to živcira nemam 100mb optiku nego 95mb -.-
Bitnije mi je zbog uploada, pa da imam i 45/10 bio bih sretan, valjda je tako nesto izvedivo na mojoj parici.
Bitnije mi je zbog uploada, pa da imam i 45/10 bio bih sretan, valjda je tako nesto izvedivo na mojoj parici.
Naravno, to češ i dobiti ako uvedu te brzine veće od 30 mbps.
Evo recimo moj prijatelj je imao 30/5 kod Iskona, zatim je uzeo 50/10 paket kako bi iskoristio svu moguću brzinu iz parice (download i upload).
Poštovani,
ljubazno Vas molimo da nam u odgovoru dostavite OIB kako bi dobili uvid u usluge te provjerili mogućnost aktivacije novih Turbo opcija. Nove Turbo opcije Turbo+ 40 i Turbo+ 50 se naplaćuju dodatnih 30 kn. Također Vas molimo da nam potvrdno odgovorite ukoliko se slažete s navedenom cijenom kako bi pokrenuli aktivaciju ako postoje tehničke mogućnosti.
Pitao dali imam mogučnost turbo 40..ipak ce se naplačivat 30kn dodatno i nama koji smo imali 10
Eh T-com i njihove usluge, bio sam njihov korisnik 20+ godina i kad je počela akcija T-30 za nas koji smo na brzinama do 10mbit, mene su uredno odbijali, stavili me na čekanje za optiku u Samoboru, nema kaj nisam probao, usput škvadar koja nije znala uopće za tu akciju su nakon mog upita na news grupi počeli masovno dobivati i zbog njih mi je jako drago al meni to nisu mogli napravit iako je tcom tehničar osobo bio kod mene donio mi ZTE ruter i rekao da centrala nije daleko od mene i da imam teh uvjete ali gospoda u odijelima odlučuju kome i kako. Nakon par mjeseci natezanja sam puko i reko im zbogom. Sad sam na Bnetu i u ovih mjesec dana ili nesto manje sam jako zadovoljan s netom, tel ni ne koristim al ga imam a tv ko tv, slika je kao n maxtv-u ili čak i bolja, sve je to tu negdje s tim da pola godine je račun 150 kn, a nokon toga je 269kn dok sam u tcom za 10/06 mbita račun imao 330kn a fiksni telefon gotovo nisam ni koristio. Moram napomenuti da kod T-com-a mi je net radio uvijek 10 mbit, maxtv je radio isto dobro i teh podrška po meni je odlična i da su mi omogućili vdsl vjerojatno ne bih prelazio, a kaj se tiče optike ko zna kad bu to. I tako eto mene na Bnetu pa ćemo sad tu provesti 2 godine.
http://www.speedtest.net/my-result/4416803282
lp
Poštovani,
imate mogućnost uključenja dodatnih Turbo+ opcije brzine od 40 Mbp/s do 50 Mbp/s za dodatnih 30,00 kn s PDV-om. Ukoliko se odlučite na uključenje iste zahtjev možete podnijeti ovim putem.
S poštovanjem,
30 kn jednokratno ili mjesečno?
Znači onaj tko ima 10mb dobiva 30mb a tko je na 4mb dobiva 20mb free.....tko hoce 40mb ili 50mb plača se dodatnih 30kn svaki mjesec al nema ugovora...može se vratit na 30 ili 20 kada god zeli i naravno mora se imat podrška za vdsl,a za preko 40mb i jako dobra parica i biti unutar 500m od centrale..
Mjesečno, upravo sam predao zahtjev za 50/10 pa mi je tako i rekao agent SZK na chatu
Edit
Evo, 20 minuta sam čekao prijelaz s turbo 30 na turbo 50.
Možda sam jedan od rijetkih ali do sada stvarno nemam negativnog iskustva s t-comom
J**e se tebi s tako dobrom paricom i udaljenosti od centrale
Mjesečo, upravo sam predao zahtjev za 50/10 pa mi je tako i rekao agent SZK na chatu
Edit
Evo, 20 minuta sam čekao prijelaz s turbo 30 na turbo 50.
Možda sam jedan od rijetkih ali do sada stvarno nemam negativnog iskustva s t-comom
Super izgleda, i ja čekam da puste 50-ticu.
Napravljen zahtijev za turbo 50
ja još čekam na red "Svi naši agenti trenutno pomažu drugim korisnicima. Hvala Vam na strpljenju. Uskoro ćemo Vas spojiti s prvim slobodnim agentom."