T-Com Internet izdvojena tema

poruka: 19.965
|
čitano: 7.126.423
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
T-Com ADSL ; nove brzine/cijene, ima li naznaka?

kad bi svaki dan postavili 2 metra kabla od centrale do moje kuće došli bi za točno 5 godina.. ali ništa od toga {#}

All rights reserved. Copyright (c) by Dipl. Pješak 2014.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Da bezveze neotvaram temu ovdje ću pitat. Plaćam brzinu od 2-4Mbit ali mi je net svakim danom sve sporiji više nemogu opće gledat videe u hd stranice otvara tako sporo da je za popiz*** prije mi je torrent skidao oko 550kbit/s a sad od 200-300kbit/s. Jel se to još nekom događa ili samo meni. A na njihovim stranicama mi piše da bi download trebao bit oko 3Mbit/s. I da neživim u nekoj vukohebini.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: T-Com ADSL ; nove brzine/cijene, ima li nazn
macgyver 53 kaže...

Da bezveze neotvaram temu ovdje ću pitat. Plaćam brzinu od 2-4Mbit ali mi je net svakim danom sve sporiji više nemogu opće gledat videe u hd stranice otvara tako sporo da je za popiz*** prije mi je torrent skidao oko 550kbit/s a sad od 200-300kbit/s. Jel se to još nekom događa ili samo meni. A na njihovim stranicama mi piše da bi download trebao bit oko 3Mbit/s. I da neživim u nekoj vukohebini.

Ja sam imao 4Mbit/s brzinu (~480-500kB/s download), pa mi je pala prošle godine na 3Mbit/s (380-390kB/s download).

Vidim da je H1 Telekom dostupan kod mene (čudo s obzirom gdje živim), ne znam dal da se prebacim i uzmem 10Mbit/s iako vjerovatno mogu isporučiti samo 6-7Mbit/s zbog daljine od centrale (kalkulatorom za downlink u dB izračunao) ili da ostanem na T-scumu i prebacim se na 10Mbit/s?

Treba mi za gledanje utakmica u HD-u, sad mi veza može maksimalno podnest 2000kbps streamove.

Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.5.2014 21:59 (Hyperion).
12 godina

Znači ista stvar kao i kod mene... Ja se nemislim prebacivat jer kod njih imam net oduvijek i nikad nije bilo pucanja veze ili nekih problema. Samo što mi ta brzina smeta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Danas mi je dosla neka ekipa koja je navodno iz T-coma i nudili su mi za 205 kn flat + telefon, brzinu 10mbit-a, i neki poklon telefon, tablet. Reko sam da moram odlucit jer ako je scam, a moguce i da je.

Jel imo netko slicna iskustva?

http://isvijet.com.hr

0 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
Edge kaže...

Danas mi je dosla neka ekipa koja je navodno iz T-coma i nudili su mi za 205 kn flat + telefon, brzinu 10mbit-a, i neki poklon telefon, tablet. Reko sam da moram odlucit jer ako je scam, a moguce i da je.

Zanimljivo, na njihovoj stranici ne piše ništa o tome. A i da je tako, 205kn je sigurno samo 3 ili maksimum 6 mjeseci, kasnije bi ti roknuli 280, 300 kn haha

12 godina
protjeran
Edge kaže...

Nije scam niti prevara, za nove korisnike i povratnike iz drugih mreža u ponudi je od prije 10ak dana MAX2 S 165 kn+ internet Flat opcija u pola cijene 40 kn+ opcionalno brzina 10mbit za 10 kn = 205/215 kn. Na stranici nije jer se ne nudi proaktivno svima.

“Life is about passions. Thank you for sharing mine” Michael Schumacher
15 godina
Regenmeister kaže...
Edge kaže...

Nije scam niti prevara, za nove korisnike i povratnike iz drugih mreža u ponudi je od prije 10ak dana MAX2 S 165 kn+ internet Flat opcija u pola cijene 40 kn+ opcionalno brzina 10mbit za 10 kn = 205/215 kn. Na stranici nije jer se ne nudi proaktivno svima.

Za one koji su kod njih oduvijek ništa? {#} Baš su...

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
16 godina
odjavljen
Edge kaže...

Ako su stvarno iz T-Coma, onda jest scam. :)

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
17 godina
Mr. Fugitive kaže...
Regenmeister kaže...
Edge kaže...

Za one koji su kod njih oduvijek ništa?{#} Baš su...

To i mene živcira, oni vjerni korisnici koji su na t-konju od početka oni dobiju k.

Za njih nema promotivnih akcija.
E pa biti ću i ja nekom novi korisnik.{#}

14 godina
odjavljen
crozoki kaže...

To i mene živcira, oni vjerni korisnici koji su na t-konju od početka oni dobiju k.

Za njih nema promotivnih akcija.
E pa biti ću i ja nekom novi korisnik.{#}

Taman stari dobio ponudu iz Optime..

12 godina
neaktivan
zna neko kakva je H1 mreza ocu prec sa tcoma na njih jel imaju svoju infrastrukturu i rekli su mi prije par dana u tcomu da nemogu vise imat 10mb jel mi linija ne dopušta i to nakon kaj sam imo 2god 10mb/s mamu im! tako ako neko zna ikaj o H1 ili ako je korsinik njihov daj neka baci neki komentar
Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina

T-com ima optiku točno nigdje. Glavno da se hvale kako je dostupno u pola hrvatski gradova, a samo u zagrebu imaju više od jedne zgrade. Sve ostalo je k*rac od ovce. I neće se uskoro promijeniti jer mogu oni tako u još dugo pošto je rvacka zadnja rupa na svirali u europi i svijetu.

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
6 0 hvala 0
11 godina
protjeran

1 dan

Sve nestane, maxtv, net, telefon, zovem da poprave i popravili su, zenska ponudila nesto da iskoristim neku promociju koju nisam iskoristio da ce mi biti 30kn manji net racun iduca 2 mjeseca i ja prihvatio.

2 dan

smanjili brzinu s 10mb na 4mb, zovem ih oni nista da ce poslati zahtjev za povecanje brzine (opet cekaj...)

3 dan

telefon neradi, net puca stalno veza, zovem ih prijavio kvar (a povecali brzinu na 10mb^^ i to lik preko telefona)

5 dan

dosla "ekipa" nisu bili ni 3 minute, uglavnom da ce centrala restartat sve i da ce sve biti ok i otisli, iduca 2 dana nista od toga

8 dan

zovem prijavljujem kvar, govorim da ovi nista nisu uradili, a stigla mi poruka da je sve rjeseno, a nije!

10 dan (danas)

Ništa od prošle prijave opet sam prijavio kvar i da ce oni doci za maksimalno 48 sati (da, kao 2 dana prije -.-)

www.mmo-balkan.com www.starcitizen-balkan.com
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.5.2014 13:46 (TheThing).
12 godina
neaktivan

kad sam uzimao 2009 internet dobio sam i e-mail adresu koju nisam nikad koristio i sad bi ju htio aktivirat (ubiti ona je aktivna i nakupilo se toga jer vidim preko moj telekom portal, samo nemogu otvorit i čitat, samo naslov maila vidim i jedina opcija mi je sve obrisat) al nemam pojma di i kako doć do nje, pa ako ko zna da mi objasni (imam samo ono aktivaciju e računa al to mi još netreba, iako mislim kad bi to aktiviro da bi mi se spojilo sa tim mailom što meni treba pa bi bio riješen problem) ?

Sacrifice is a choice you make. Loss is a choice made for you.

0 0 hvala 0
13 godina

t-com nema web email već se pošta prima i šalje putem outlooka ili thunderbirda. dovoljno je znat korisničko ime i lozinku, a postavke imas na njihovoj stranici. uključi ssl u postavkama ako ne zelis da ti netko tko je spojen na tvoj net mazne korisničko ime i lozinku. te namjesti da se nakon 14 dana mailovi ne brisu vec da ih ti sam obrises nakon sto odu u smeće .

0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

...kaže - Taj Microsoftov račun ne postoji. Unesite drugu adresu e-pošte ili nabavite novi račun. ...znači trebao bi najprije otvorit taj outlook račun da bi mogo ovo koristit jer mi nepriznaje lozinku? ....lozinku nisam nikad mjenjo (internet sam si sam postavio i sve spoio, prošle godine sam promjenio modem jer je stari riknuo i njihov čovjek je sve naštimao) .... i šta je ssl i di točno to u postavkama namještam?

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.5.2014 16:43 (9090).

0 0 hvala 0
13 godina

ja sam mislio na outlook koji se dobije uz office paket a ne outlook koji se dobjie uz windows 8/8.1

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

ja sam još na Visti ali imam i office home and student 2007

0 0 hvala 0
13 godina

os nema veze. ta verzija officea nema outlook pa možeš koristit thunderbird ako ti on pase ili neki treci email client

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

koristim od prvog dana samo gmail, i davno nešto kratko net.mail ....da otvorit taj outlook račun pa probam nanovo upisat lozinku možda onda mi prizna?

0 0 hvala 0
13 godina

daj koji ss. ja znam namjestit outlook od officea i to radi ok.

0 0 hvala 0
17 godina
9090 kaže...

koristim od prvog dana samo gmail, i davno nešto kratko net.mail ....da otvorit taj outlook račun pa probam nanovo upisat lozinku možda onda mi prizna?

Skini s neta Windows Live i preko nejga si instaliraj Windows Live Mail, to ti je kao "novi" Outlook Express.

Twitter: @191x7
12 godina
neaktivan
peace_of_cake kaže...

ma znam to napravit i ispunit, al ako nemoram nebi radio novi račun, a i taj ht voli komplicirat ko i ms što nisu jednostavno to stavili/ugradili u svoju stranicu ko i ostalo i s tim što dobijem tu lozinku napravim log in i gotovo...il još bolje ne nudit uopšte već po svom izboru napravit račun sa onim koji mi odgovara...hvala dečki za odgovore!

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.5.2014 18:08 (9090).
17 godina
9090 kaže...
peace_of_cake kaže...

ma znam to napravit i ispunit, al ako nemoram nebi radio novi račun

A zašto bi radio novi račun kad ti samo treba mail klijent tj program u kojem bi podesio postavke maila i primao taj mail?

Twitter: @191x7
13 godina

191x7, progooglaj malo, kako sam na brzinu procitao, m$ nesto forsira da sve ide preko outlook racuna, ali to nikad nisam koristio pa ne znam. i outlook iz office paketa je super, preko njega mozes koristit i 10 mailova ako oces tj jedan e-mail client za sve mail racune. ovo je jednostavnije nego ic na stranicu od npr gmaila i logirat se i onda citat mail. ovako samo pokrenes outlook i odmah ti provjeri da li ti je dosao neki mail. provjerava sve racune (mailove) tako da ne moras na spartanski nacin zasebno provjeravat gmail, posebno outlook,  yahoo itd. vidjet ces, t-com tj sada vec ht nista ne komplicira.

0 0 hvala 0
16 godina

Jel paket Max2 S za nove korisnike samo za nove korisnike ili ga mogu uzeti i oni koji su na tcomu ali bez ugovora?

I koja je uopće cijena tog paketa (nejasna im je malo ponuda) , jel 215kn sa flat internetom, brzinom 10mb/s i 60 min telefona ili treba flat i veču brzinu doplatiti?

0 0 hvala 0
15 godina
tintin kaže...

Jel paket Max2 S za nove korisnike samo za nove korisnike ili ga mogu uzeti i oni koji su na tcomu ali bez ugovora?

I koja je uopće cijena tog paketa (nejasna im je malo ponuda) , jel 215kn sa flat internetom, brzinom 10mb/s i 60 min telefona ili treba flat i veču brzinu doplatiti?

Ja se vraćam s Optime jer je 215kn flat,10mb/s i 60 min tel..šest puta potvrdio s njihovim agentom u SZK. 

E stvarno ne znam jel to vrijedi i za postojeće korisnike.

12 godina
protjeran
tintin kaže...

Na prošloj stranici sam ti napisao detaljno, ponuda je jasna da jasnija ne može biti. Ne vrijedi za postojeće korisnike.

“Life is about passions. Thank you for sharing mine” Michael Schumacher
12 godina
neaktivan
Mr. Fugitive kaže...
Regenmeister kaže...
Edge kaže...

Za one koji su kod njih oduvijek ništa? {#} Baš su...

možeš dobit ako si vječno kdo njih, ali bi recimo morao otkazati internet uslugu, te ponovo potpisati ugovor novi, kao da nikad nisi imao net....znači ako imaš ugovornu obvezu na adsl i teleofn, platiš penale, oni ti ukinu adsl, ti potpišeš novi ugovor, smatra se upsellom te ti omogućuju za ovu navedenu cijenu njihovu uslugu

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice