http://www.speedtest.net/result/1165968146.png
I meni su malo veče brzine zadnjih par dana (a još mi je i upaljena i "ona" aplikacija :D)
http://www.speedtest.net/result/1165968146.png
I meni su malo veče brzine zadnjih par dana (a još mi je i upaljena i "ona" aplikacija :D)
Htio ti je reći da ti i dobivaš 4 Mbps, a ne 5, jer 480, 490 KB/s ulazi u tih 4 Mbps (512 KB/s).
"anomalija" jest kad ne dobiješ 470 kbs download, a ne pravilo.
problem jest kad mu speed test pokazuje 4.03 Mbit sec download kao i meni, a on se ne miče od te brzine pri skidanju datoteka.
Meni se događa da kad mjerim brzinu download-a na speedtest-u da mi kazaljka stoji na 2mbit stoji stoji i onda samo najednom na sekundu poskoči na 4,vrati se na dva i kada je test gotov pokaže mi da imam 4 . Prije nije bilo tako.Konstantno mi je pokazivao 4mbit kako bi i trebalo biti.
Jel to normalno?
Imam od T-coma internet od 4Mbits/s maksimalni download mi je 491 KB/sec dal je to normalna brzina za 4Mbit/s.
je to je normalni čak i skoro idealno, kad je idealno što je nemoguće 500
meni je maks download 540 a isti paket
Meni je ovako već dosta dugo.....
Povećanje brzina (rujan 2007)
- 1 mbit/s > 2 mbit/s
- 3 mbit/s > 8 mbit/s
- 5 mbit/s > 16 mbit/s
Povećanje brzina (ožujak 2009) - Sadašnjost
- 2 mbit/s > 4 mbit/s
- 8 mbit/s > 10 mbit/s
- 16 mbit/s > 20 mbit/s
Veljača 2011 - Ništa novo, bilo bi vrijeme
Nemojte ovdije spamat s speedtest rezultatima, za to imate posebnu temu.
Meni je skoro stalno isto:
Pravo je pitanje kad misle oni to malo dignuti, recimo barem sa 4 na 6...
Pa T-Šrot je dignul brzine samo na drukciji nacin, preko Iskon-a ciji je vlasnik da zezne konkurenciju samo to nekima još nije jasno.
Meni se događa da kad mjerim brzinu download-a na speedtest-u da mi kazaljka stoji na 2mbit stoji stoji i onda samo najednom na sekundu poskoči na 4,vrati se na dva i kada je test gotov pokaže mi da imam 4 . Prije nije bilo tako.Konstantno mi je pokazivao 4mbit kako bi i trebalo biti.
Jel to normalno?
Ma..to je SpeedTest..ništa novo..
Najpreciznije za ove prostore je CarNet Bandwidth meter.
Ma..to je SpeedTest..ništa novo..
Najpreciznije za ove prostore je CarNet Bandwidth meter.
nije loš taj carNet mjerač, no T-com služba za korisnike preporučava i Speedtest.net jer mu ništa ne fali.
Najtočnije za t-comov adsl ova provjera, jedino šteta što nema za testirati upload.
Dok sam išao prijaviti kvar na adsl-u (brzina mi je pala na pola), pitali su da li sam testirao tu na tom linku.
ima li kakvih friskih vijesti o povecanju brzina??
Nakon 2 godine na T-comu,4/256Mbit za 180 kn mjesecno presao na optimu i za istih 180 kn mjesecno dobio ovo.
Veza pukne tu i tamo ali nista strasno.
je kad je tebi dostupan od optime internet jao nama koji smo u samoboru i osudjeni samo na fucking t com
je kad je tebi dostupan od optime internet jao nama koji smo u samoboru i osudjeni samo na fucking t com
isto kao i mi U ogulinu hebeni t-com....jaooo
Dok vi ovde mrzite T-Com mi u BiH proslavljamo M-Tel u godinu dana su 3 puta povecali brzine
moj net je prvo bio 768Kbs pa onda 1mbs pa sam onda ja uzo 2mbs ali opet je povecao pa sad imam 3mbs uskoro se prebacujem na 6mbs flat paket ;)
Nakon 2 godine na T-comu,4/256Mbit za 180 kn mjesecno presao na optimu i za istih 180 kn mjesecno dobio ovo.
Veza pukne tu i tamo ali nista strasno.
jesi li ti na 8192/512 ? 98,81 kn + flat 50,41 = 149,22 kn
imaš li i optima telefon ?
kad bi ti znao koliko optima steka, bio bi ti t-com odlican...
ja se ne bunim, imam jako rijetko prekide od 5sek. da se refresha...mjesecno ako imam JEDAN duzi prekid od minutu...ako ne ni toliko...
brzina UVIJEK 450-500...kad torrent radi ne usporava mi nista, kao sta je slucaj sa iskonom i optimom od frendova...
ja sam super zadovoljan, placam skuplje, ali to se isplati jer se ne zaebavam kao frend jedan, koji mora restartati ruter svakih par sati...ili barem 1-2x dnevno
jesi li ti na 8192/512 ? 98,81 kn + flat 50,41 = 149,22 kn
imaš li i optima telefon ?
Na 10240/640 paketu sam i da,optima telefon uz to.
130 kn brzina + 50kn flat.
T-Com ADSL ; nove brzine/cijene, ima li naznaka?
pozdrav ljudi uskoro mi ističe ugovor adsl 24 mj
pa me znaima koje sad pogodnosti daju za produljenje ugovora
dali daju još prijenosni disk!!!??
pozdrav
takoder ista situacija i meni, pa i mene zanima to isto
da barem ovu od 4mbit dignu na 6...
ma ja sam naivkao na brzinu, radije da spuste cijenu sa 158 na npr. 120kn...
Hoćeš reći da se riješavaju otpada, a ne da djele mobitele xD