T-Com od 2.03.2009 povećanje brzina za ADSL

poruka: 1.227
|
čitano: 332.897
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: T-Com od 2.03.2009 povećanje brzina za ADSL

Ma ja sam vise lud, juce me izbacio internet, ja mislio povecali mi brzinu a ono sa 2mb mi smanjili na 1mb, pa u pm...

Al ajde barem mi se download povecao sa 207kb/s na 210kb/s... Mislim ovo stvarno vise nije normalno, non stop me net izbacuje da bi mi povecali za 3kb/s download, pa yebem ti t-com.

16 godina
neaktivan
Geralt-The Witcher kaže...

gledajte i divite se

Imaš odličan omjer downloada i uploada.  Bogataš
17 godina
protjeran

Pogledajte moju brzinu di je tu sada 10MB,

nemoguce da bi bilo takvo odstupanje

? ?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja bi bio presretan sa 7, ma i sa 5

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Independent kaže...

Ma ja sam vise lud, juce me izbacio internet, ja mislio povecali mi brzinu a ono sa 2mb mi smanjili na 1mb, pa u pm...

Al ajde barem mi se download povecao sa 207kb/s na 210kb/s... Mislim ovo stvarno vise nije normalno, non stop me net izbacuje da bi mi povecali za 3kb/s download, pa yebem ti t-com.

tako i meni još nisu povećali a živim u Zagrebu. I isto su mi tak na 210 kb/s. Ali mene ne izbacuje tako često. Ali bilo bi vrijeme da oni to dignu više=(
17 godina
neaktivan

Kralju nazovi ih da ti povečaju to oni srede za 5 min ja koristin isko HR DUO i t-com mi je povečava brzine ,,, i kad san prijavija da mi još nisu povečali ovi iz iskona su napisali zahtjev i brzina je povečana u roku 5 min ;)

16 godina

Ne znam sta je ovo, povecali su mi sa 2 na 4, a evo sada skidam pjesme od 500 do cak 800 kb/s...meni ne smeta...:D

amd athlon64 x2 5400+ @ 2,8 Ghz ASRock ALiveN570SLI-eSATA2 2x2gb Kingmax 800 Mhz XFX 9600 GT 512 MB GDDR3 xxx-edition
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.4.2009 11:17 (pavac).
16 godina
pavac kaže...

Ne znam sta je ovo, povecali su mi sa 2 na 4, a evo sada skidam pjesme od 500 do cak 800 kb/s...meni ne smeta...:D

Sretniče
meni još uvijek ono defualtna brzina
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis Intel E6750 2.67 ghz Gigabyte GA-PS3-DS3 Powercolor Radeon HD2600XT 2 Gb Ram Hitachi 320 GB HDD
16 godina
protjeran

evo trenutno sam kupio preko steama crysis i sad skidam,trenutna brzina, 807kbps

EDIT: baš se ponadao da će barem 70-80% downloada biti te brzine,kad ono pukla veza,ja se opet spojio i brzina 502,ma t-com je shit

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.4.2009 17:20 (ScorpioN60).
16 godina
neaktivan
ScorpioN60 kaže...

evo trenutno sam kupio preko steama crysis i sad skidam,trenutna brzina, 807kbps

EDIT: baš se ponadao da će barem 70-80% downloada biti te brzine,kad ono pukla veza,ja se opet spojio i brzina 502,ma t-com je shit

Znaci po tebi je t-com shit jer ti nije dao vecu brzinu od one koju placas? Ako ti kazes da je shit zbog toga, sta bi mi kojima je brzina jos uvijek ista trebali reci...
16 godina
neaktivan

t-com nemože svima u isto vrijeme povečati brzinu meni su povečali dva tjedna nakom što su najavili samo se treba imati strpljenja

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ma t-com sere cili imotski ima 4 mbita a ja 2 ...sranje tesko...

Napojnica je ulaganje u buducnost
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

A ja sam iz Rijeke i jos surfam na 2 mbita:)

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
El Maniachi kaže...

ma t-com sere cili imotski ima 4 mbita a ja 2 ...sranje tesko...

lol ajde ne pricaj gluposti ako je rok do 1.5. nemas sta da prije kukac ako ti do tada ne povecaju oda druga prica drugom prigodom

bogte malo sam gledao danas brzine od slovenca bilo kako da o njima pricamo i to ali njihova straktura je daleko od nase nasa je max od 25/25 MB s time da je kod njih do 100/40 MB a za cijene i da ne pricam
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.4.2009 0:54 (deja_vu).
16 godina
neaktivan

ma usluga im  je ok al stvarno ja ne kuzim oko mene su 2 zgrade i moja zgrada,svi ama bas svi i moj susjed je dobio povecanje a ja ne kako to ja neznam.....stvarno neznam..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
El Maniachi kaže...

ma usluga im  je ok al stvarno ja ne kuzim oko mene su 2 zgrade i moja zgrada,svi ama bas svi i moj susjed je dobio povecanje a ja ne kako to ja neznam.....stvarno neznam..

ajde de pise da oni povecaju po mjestima odnosno geo, ocito imaju drugaciji nacin povecanje brzine!
16 godina

Ma meni svakom frendu povisili i susjedima a meni nisu, malo san primjetio poboljsanje od glupih par kb/s,  a ponekad kad nesto skidam bude i do 260kb/s pa odma padne oko 220 kb, al ponekad npr. kad skidam file od  50 mb to mi se desi 2-3 puta tjekom skidanja tog file sad neznam mozda su oni povisili al nesto drugo zaje**je,(linija, a opet frendovima mi valja)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
markoal kaže...

Ma meni svakom frendu povisili i susjedima a meni nisu, malo san primjetio poboljsanje od glupih par kb/s,  a ponekad kad nesto skidam bude i do 260kb/s pa odma padne oko 220 kb, al ponekad npr. kad skidam file od  50 mb to mi se desi 2-3 puta tjekom skidanja tog file sad neznam mozda su oni povisili al nesto drugo zaje**je,(linija, a opet frendovima mi valja)

Ako ti bude 260 kb,onda ti nisu ništa povećali jer si ti platio za 2 mb/sec a to je negdje oko 260 kbps.
16 godina

ma meni su povecali prije jedno 3 tjedna, ali stvarno jucer mi je skidalo ko ludo max je bio oko 850 kb/s... a to nije 4 mbita

amd athlon64 x2 5400+ @ 2,8 Ghz ASRock ALiveN570SLI-eSATA2 2x2gb Kingmax 800 Mhz XFX 9600 GT 512 MB GDDR3 xxx-edition
16 godina
big_guy kaže...
markoal kaže...

Ako ti bude 260 kb,onda ti nisu ništa povećali jer si ti platio za 2 mb/sec a to je negdje oko 260 kbps.
 ma znan, al max je bilo 260 kb/s, obicno kad se tako cudno poveca dođe do 250, al ja net iman bar godinu ipo prije frendova i njima su prije povisili, ito jos u 3 mj. su im povisili.
16 godina
neaktivan
markoal kaže...
big_guy kaže...
markoal kaže...

ma znan, al max je bilo 260 kb/s, obicno kad se tako cudno poveca dođe do 250, al ja net iman bar godinu ipo prije frendova i njima su prije povisili, ito jos u 3 mj. su im povisili.
 taka stvar ti je i u mene...
17 godina
neaktivan

Ma trebali su nam i više povećat... da budemo u korak sa drugim zemljama... a ne tu imamo sve naj u lošem smislu. Te najsporiji, te najskuplji t-com.

Posjetite moju web stranicu: www.djchof.com

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Creative kaže...

Ma trebali su nam i više povećat... da budemo u korak sa drugim zemljama... a ne tu imamo sve naj u lošem smislu. Te najsporiji, te najskuplji t-com.

a istina da. Znam u Americi,konkrtno u Atlanti placaju za 20$ brzinu od 20 mbit/s. Kada pogledas na nase to je i jeftinije i 5x brze. Ali opet drugo je Amerika drugo smo mi. Mi skoro niti nismo Europa. Di ova Hrvatska ide
17 godina
neaktivan
divines kaže...
Creative kaže...

a istina da. Znam u Americi,konkrtno u Atlanti placaju za 20$ brzinu od 20 mbit/s. Kada pogledas na nase to je i jeftinije i 5x brze. Ali opet drugo je Amerika drugo smo mi. Mi skoro niti nismo Europa. Di ova Hrvatska ide
 ako se ne dogodi to povecanje brzine uskoro ja cu se pocet pakirat i pravac za AntlantuBelji se
AMD 5000+ Duo 3,0 Ghz.2 Gb 667 mhz Ram ATI 4670 512 DDR3
17 godina
neaktivan

ja zadovoljan svojom

http://www.speedtest.net/result/451487333.png

ide 1.2 mb/s i ne pada...tko bi reko al istina

CPU-Q6600@2.4 MBO-EVGA nForce 750i SLI VGA- Gainward HD 4870 PSU-Fortron 650W RAM-2x2 GB Mushkin Redline Series Razer Krait, Benq 2200HD
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.4.2009 23:39 (GeForce).

0 0 hvala 0
16 godina

eh, imaš sreće geforce. ja zovem t-com  prije negdje tjedan dana pošto već svi koje poznam imaju povečane brzine a onda oni meni vele  - pa vi već imate 10mbit! a evo rezultat kod slike od prije par minuta....niti nisam bogu iza nogu niti di nebi imal mogučnost za veću brzinu...

??? ???
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Zayc_17 kaže...

eh, imaš sreće geforce. ja zovem t-com  prije negdje tjedan dana pošto već svi koje poznam imaju povečane brzine a onda oni meni vele  - pa vi već imate 10mbit! a evo rezultat kod slike od prije par minuta....niti nisam bogu iza nogu niti di nebi imal mogučnost za veću brzinu...

e bre s kojeg si mjesta i ja imam taj problem ali meni je nesto veca ja sam oklice vz
16 godina
deja_vu kaže...
Zayc_17 kaže...

e bre s kojeg si mjesta i ja imam taj problem ali meni je nesto veca ja sam oklice vz
 i ja sam isto iz okolice vž
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.4.2009 1:11 (Zayc_17).
17 godina
protjeran
Zayc_17 kaže...
deja_vu kaže...
Zayc_17 kaže...

ja sam martijanec oko 20 km od varazdina! mozda je pre velik pad zbog udaljenost!!
16 godina
deja_vu kaže...
Zayc_17 kaže...
deja_vu kaže...
Zayc_17 kaže...

ja sam martijanec oko 20 km od varazdina! mozda je pre velik pad zbog udaljenost!!
 hm....6km jugozapadno od vž....al kako sam ti rekao u okolici je svima povečano....navodno i meni,al neznam gdje  Neodlučan
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice