Stvarne brzine T-Com ADSL-a!!!

poruka: 516
|
čitano: 197.987
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Evo i mojih večernjih rezultata po danu je nešto manje:

http://www.speedtest.net/result/763267767.png

BMW

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Stvarne brzine T-Com ADSL-a!!!
Cesc kaže...

Da,možeš uzeti bez maxtv-a. To su dvije usluge,možeš uzeti obje,a možeš i samo jednu. Ovisi,nekih 10-14 sati (moja slobodna procjena sa torenata,moja brzina je isto 4mbs)

To će se skidati oko 2 sata i 10 minuta. 10 - 14 sati imaš s 768 kbita vezom.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
APazinjan kaže...

LAME za javnu ustanovu... Evo u mojoj školi.

EDIT: Ovdje je ping previsok (u odnosu na defaultnih 7 ms)

SpeedTest škola SpeedTest škola
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.3.2010 21:51 (felonterx).
15 godina
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.3.2010 0:46 (Don Strongtoni).
15 godina
neaktivan

to je super, ali nemat to veze el flet el 1gb brzina mora bit ista jedino ako nije drukčije zakupljeno.

15 godina
neaktivan
Evo danas mi je poštar donio kuvertu sa podacima o korisniku,onda e-mail adresu,lozinku,itd.,ali nisam dobio modem što znači da ću ga uskoro dobit pa me zanima koliko je vama dugo trebalo da dobijete modem otkad ste dobili tu kuvertu.
ZeKiDa Games presents
15 godina
neaktivan
Zekida kaže...
Evo danas mi je poštar donio kuvertu sa podacima o korisniku,onda e-mail adresu,lozinku,itd.,ali nisam dobio modem što znači da ću ga uskoro dobit pa me zanima koliko je vama dugo trebalo da dobijete modem otkad ste dobili tu kuvertu.

Sve ti ovisi,kad sam ja narucivao došao mi je modem 2mjeseca nakon podataka,al to nemora znacit da ce i tebi tako zato što je bio božič a još je tek onda maxadsl postao popularan tako da su ga ljudi masovno uzimali,po mojim procjenama moga bi ti doč za 15dana.

BMW
15 godina

Meni je modem dosao 5 dana nakon sto sam zatrazio uslugu ADSL-a, a podaci tek jedno 4-5 dana nakon modema. Ali čim sam dobio modem zvao sam t-com SZK i nakon provjere JMBG-a i jos par podataka dali su mi oni podatke za spajanje tako da sam se mogao odmah spojit, bez da cekam kuvertu.

17 godina

Jel vam nešto spor net ovih dana? Kod t-coma sam, i u zadnje vrijeme ne otvara mi stranice od prve, moram klikati par puta da mi ih otvori dok nekad ni to ne pomaže... Na speedtestu je sve ok, ping je nizak...

...Borba za mir je kao jebanje za nevinost...
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...

Jel vam nešto spor net ovih dana? Kod t-coma sam, i u zadnje vrijeme ne otvara mi stranice od prve, moram klikati par puta da mi ih otvori dok nekad ni to ne pomaže... Na speedtestu je sve ok, ping je nizak...

da spor je za poludit

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
15 godina
neaktivan
kako mislite da je spor i što uopće znači taj ping
ZeKiDa Games presents
17 godina

A spor, sporo se otvaraju stranice i tako, nije bilo mi tako prije.

A ping je vrijeme koje je potrebno da neki recimo upit pošalješ na stranicu i da ti onda odgovori. Što je manji, to bolje.

...Borba za mir je kao jebanje za nevinost...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Evo doneso mi poštar modem, Thomson TG782(i) i sad još moram čekat da moj stari dođe s posla da ga priključi i mogu surfat.
ZeKiDa Games presents
15 godina
neaktivan
Zekida kaže...
Evo doneso mi poštar modem, Thomson TG782(i) i sad još moram čekat da moj stari dođe s posla da ga priključi i mogu surfat.

šta nemožeš sam

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
15 godina
neaktivan
Evo priključio mi tata radi sve brz je jako sve radi,ajd bok idem surfat
ZeKiDa Games presents
15 godina
neaktivan

ja koristim internet download manager za skidanje svega i svačega i brzinu mi uvijek poveča preko maksimuma tj sa 485 kb/s na 540 kb/s

ALLAHU AKBAR

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zekida kaže...

ja sam naruci ADSL subotom, u ponedjeljak sam dobio kuvertu sa podatcima, a u četvrtak modem...uzimo sam bio u 11mj prosle godine

...proud user... www.iptorrents.com www.torrenthr.org digitalhive.org www.revolutiontt.net leecherslairywot.com torrentvault.org bit-united.com
15 godina
Zekida kaže...
Evo priključio mi tata radi sve brz je jako sve radi,ajd bok idem surfat

Isssss.....bez rijeci! Spojio ti je tata!? Osmijeh Ok, imas 15 god.....no spojit router na komp uistinu nije neki problem.

Nemoj se uciti tako da ti uvijek netko drugi nesto radi......uhvati se toga sam i uci. Pun kufer puta ces pogrijesit, zabrljat totalno.....ali ces i naucit.

Npr. po mome kompu nikada nitko nista nije dirao.....po niti jednome kompu, a imao sam ih dosta.....od C64, Ataria, 286-ica itd. i nikada nisam dao drugima da mi cackaju po kompu.

Neki PC bi dosao kao "slozenac" jer je to prije bila normalna stvar....ali normalno je i to da si odmah morao to i otvorit i malo "procackat". Cool

Je da sam zeznio stvar milijun puta, ali sam i naucio neke stvari i to bas na svojim greskama. Najgore mi je od svega kada npr. frendu od cca 30-ak god ne radi neki film i onda mu moras doci kuci instalirat neki ok player ili codec koji mu nedostaje! Ili nedaj Boze da mu maknes koju ikonu od onih 80 po desktopu!? Jesam ja lud.....budem nesto strgao!! Isss.....ne bi vjerovali koliko ima takvih ljudi!

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
15 godina
neaktivan

najbolji program za skidanje svega i svačega sa interneta je internet download manager.to je jedini proizvod koji sam legalno kupioCooljer me naprosto oduševljava što može povečati brzinu pri skidanju podataka

http://www.internetdownloadmanager.com/

ALLAHU AKBAR

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo i moje internetske brzine

http://www.speedtest.net/result/767547065.png

ZeKiDa Games presents
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Evo da neotvaram novu temu, htio sam pitati u vezi flat-a, naime aktivirio sam ga prosli mjesec, negdje oko 28.3 i sada od 1.4 bi mi trebao biti aktiviran, Moje pitanje je kako da provjerim dali sam na flatu ili na 15 GB...molim vas pomagajte...

Mafia 2 - world best game
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
legend kaže...

Evo da neotvaram novu temu, htio sam pitati u vezi flat-a, naime aktivirio sam ga prosli mjesec, negdje oko 28.3 i sada od 1.4 bi mi trebao biti aktiviran, Moje pitanje je kako da provjerim dali sam na flatu ili na 15 GB...molim vas pomagajte...

idi na ovu stranicu

https://user.t-com.hr/

upiši ime i lozinku i to je to

ALLAHU AKBAR
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.4.2010 12:26 (sandarsios87).
16 godina

na poslu...

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.4.2010 12:34 (dejo6).
16 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...

cuo sam nesto da navodno rade na povecanju brzine i takve stvari..

15 godina
gs3x kaže...
Pero Dinamit kaže...

cuo sam nesto da navodno rade na povecanju brzine i takve stvari..

Za povecanje brzine ne znam ali sam cuo od povjerljivih izvora iz T-coma da u zadnje vrijeme jako jako ozbiljno radi na povećanju profita, te da su sve svoje resurse preusmjerili na taj cilj, jer bi to navodno trebalo donijeti jako puno dobroga za sve direktore u toj firmi i samu firmu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.4.2010 17:07 (miki1981).
15 godina
sandarsios87 kaže...
legend kaže...

idi na ovu stranicu

https://user.t-com.hr/

upiši ime i lozinku i to je to

Ili nazovi 08009000 i pitaj..

Ako double postam znači da pišem s moba...// Ako ne kužiš na kog se post odnosi stisni nadporuka!
15 godina
neaktivan

meni skida 11000 -13000 mbit/s sa servera a kada idem na speedtest brzina izađe 9500 mbit, imam ''do'' 10 mb brzinu od t-coma, torente mi isto skida ako su jaki na 11000-13000

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.4.2010 18:30 (bokke).

0 0 hvala 0
15 godina
bokke kaže...

meni skida 1-.2-1.3 mbit/s sa servera a kada idem na speedtest brzina izađe 9500 kbit, imam ''do'' 10 mb brzinu od t-coma, torente mi isto skida ako su jaki na 1.1-1.3 mbits

Mali ispravak:

bokke kaže...

meni skida 1.2-1.3 mbit/s sa servera a kada idem na speedtest brzina izađe 9500 kbit, imam ''do'' 10 mbit brzinu od t-coma, torente mi isto skida ako su jaki na 1.1-1.3 mbajt/s

Ako double postam znači da pišem s moba...// Ako ne kužiš na kog se post odnosi stisni nadporuka!
15 godina
neaktivan

lol da sori već sam sebe ispravljam 5 minuta, uvijek se bunim na te mbit mbajte uglavnom  imam ''njihovih'' 10 a skida mi na 11-13, centrala mi je 200 metara od kuće možda je to

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
bokke kaže...

lol da sori već sam sebe ispravljam 5 minuta, uvijek se bunim na te mbit mbajte uglavnom  imam ''njihovih'' 10 a skida mi na 11-13, centrala mi je 200 metara od kuće možda je to

Ne možda nego sigurno, što je bliže centrala to ti je bolja ADSL veza, meni je više od 3 kilometara udaljena od kuće, Max TV jedva radi sa povremenim lagg slike ali ne i zvuka, lol, a šta se tiče interneta ping je veliki i nedostupna mi je 10 mb veza :(

Bern@rd the Gamer
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.4.2010 20:39 (Bernard Huky Hux).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice