Sporo povezivanje - zašto?

poruka: 6
|
čitano: 3.403
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Sporo Wirless povezivanje - zašto?

O.K.

Danas sam nakon tri godine čekanja napokon dobio internet. Na početku sam imao neke probleme sa provođenjem kabla, (bilo ga je komplicirano provesti) i na kraju sam se odlučio povezati sa Wirless USB Stickom. I povežem se ja tako kad ono veza spora da sporija ne može biti. Zbog čega je to tako? Bi li možda bila brža da ipak provedem kabel? Ili je u nečem drugom stvar?

Miky
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.9.2010 22:29 (Miky).

0 0 hvala 0
16 godina

taj wireless USB ti je gadno smeće, možeš si i ugradit karticu, pa će bit bolje, no ja preporučujem da si staviš kablove i to što skuplje da imaš što bolju vezu...s ovim stickom ćwe ti se veza mal mal kidat...

Nobody's perfect... well, there was this guy, but we killed him ...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Sporo Wirless povezivanje - zašto?

ima tu više faktora - gdje se nalaziš, koji je operater, koju brzinu si uzeo, da li si napravio speed test - ako nisi napravi pa nam reci rezultate, koliko je pc s wirelesom udaljen od routera (kat,podrum, debeli zidovi), koji wireless?

ja osobno na dva računala u kući koristim tp linkove wireless adaptere i nemam problema s brzinom, udaljenos routera do pc-ja je cca 6-7 metara.

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.9.2010 22:38 (robisierra92).
15 godina
RE: Sporo Wirless povezivanje - zašto?

+ na post iznad. Koristim usb wireless stick za spajanje stolnog računala udaljenog također nekih sedam osam metara, možda malo prijeko i sve šljaka bez problema. Napiši koja je oprema i koji provider. Recimo kod mog trenutnog routera koji sam dobio od providera moguće je pojačati snagu wireless signala, a ovo gore navedeno mi radi na low.

17 godina
neaktivan

Ovako...

Router mi se nalazi kat ispod, za debljinu zidova ne znam, živim na brdu tako da mjesto boravka nije problem, operater je H1, a marka USB-a je Intellinet (150 Mbps).

Miky

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Sporo povezivanje - zašto?
Miky kaže...

Ovako...

Router mi se nalazi kat ispod, za debljinu zidova ne znam, živim na brdu tako da mjesto boravka nije problem, operater je H1, a marka USB-a je Intellinet (150 Mbps).

nema veze što živiš na brdu, ne hvataš ti signal s repetitora, u kojem si gradu ili blizu kojeg grada (pitanje instalacija i propusnosti). dakle koji paket brzina si uzeo 1mbs, 3mbs, 5mbs.. napravi speed test, gore u mom postu imaš link, pa reci koji je rezultat.

prizemlje-kat kombinacija router wireless često zna biti problematična zbog armature u deki (izolacija), pogotov ako je neki šroteks wireles i još bez antene.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice