Problem oko modema i telefona

poruka: 12
|
čitano: 3.311
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

slusajte ovako:imam amis i spojen sam preko wirelessa i sad samo shvatio da je wireless smece i da hocu preci na zicu.modem mi se nalazi 20 m od wirelessa i ja bih mogao prenjesti modem gore ali je problem telefon...jer postoji kakav nacin da modem bude u mojoj sobi a da telefon ostane u dnevnom boravku.soba mi je na prvom katu.sto bih trebao napraviti??Hvala unaprijed na pomoci!

AMD Athlon 64 x2 4000+,3 GB DDR2 RAM-a,XFX GeForce 9800GTX+,HDD 320 GB
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Da s manjim kabelom spjiš telefon na spliter isto tako i glavnu liniju iz utičnice a onda kupiš poseno kabel on ti nije skup i sa splitera spojiš na modem

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Imas za kupit Lan preko Kucnog Napona - Adapter, moze prenjet i telefonski signal, iako nisam siguran koji su sumovi, no svakako mozes prenjeti LAN preko kucne naponske uticnice.

Zlo i Naopako
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem oko modema i telefona

kupis dugacki telefonski kabel i samo spojis...nije problem i ja tako imam

16 godina
AmD kaže...

kupis dugacki telefonski kabel i samo spojis...nije problem i ja tako imam

pa to sam mi i ja reka, kabel nije skup ja sam svoga stavia ispod laminata tako da uopće ne smeta
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina

nazalost nisam vas dobro razumioMršti semozete li molim vas reci sta da kupim,kolko to kosta itd.ima po meni nepoznatih pojmova kojih ne razumijem jer sam pocetnik(npr.splitter ,lan)

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.5.2009 22:03 (luckyluke).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

spliter ti je kao razjdelnik tamo gdje spajaš žicu od modema, telefona i liniju iz utičnice, izgleda ti kao plastična kutija, malena, kako da ti

drugačije objasnim, a kabel znaaš kako izgleda ako i ne gdje dođeš samo rečeš kabel za internet i koliko dug ioni će ti dat,  ne znam za wireless

uređaje tj rutere/modeme ali ja sam njega dobia s njim u paketu

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

hvala ti na ovim informacijama.ali sto ja trebam kupiti da bi mi telefon bio dole a modem gore?kako se to tocno zove jer kako da objasnim nekome to u hgspotu npr.kad ce mi onda dati nesto sasvim drugo.molio bih vas neku sliku toga ili link di to mogu kupiti

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

pa to ti i kažem tribaš duži kabel, vidiš njega stavi pokraj telefona i imaš tri ulaza, line spajaš s kabelom s utičnicom, phone s kabelon s telefonom i

onda s tim dugim kabelom spojiš adsl s modemom i to ti je to

splitter splitter
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

evo uspio sam rjesiti problem time sto sam dogurao komp dole do modemaCooli sad imam jedno pitanje...ja sam spojen sada zicno a moja sestra je bezicno i ako smo oboje spojeni u isto vrijeme da li ce mi online igrice (cod4)laggati??imam amisov paket(169 kn mjesecno) od 4 mbps/768kbps i moj frend ima to pa kaze da mu uopce ne lagga i da sve radi super samo sto on nema sestru kao jaCool

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
luckyluke kaže...

evo uspio sam rjesiti problem time sto sam dogurao komp dole do modemaCooli sad imam jedno pitanje...ja sam spojen sada zicno a moja sestra je bezicno i ako smo oboje spojeni u isto vrijeme da li ce mi online igrice (cod4)laggati??imam amisov paket(169 kn mjesecno) od 4 mbps/768kbps i moj frend ima to pa kaze da mu uopce ne lagga i da sve radi super samo sto on nema sestru kao jaCool

ako skida nekaj sa neta, a ti igras mogao bi osjetiti lag, ako normalno surfa nebi smjelo biti nekih vecih poteskoca, jer se tih 4mbps djele na koliko je korisnika spojeno.
People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
16 godina
Aki kaže...
luckyluke kaže...

ako skida nekaj sa neta, a ti igras mogao bi osjetiti lag, ako normalno surfa nebi smjelo biti nekih vecih poteskoca, jer se tih 4mbps djele na koliko je korisnika spojeno.
 svom srećom moja sestra rijetko kada nesto skida pa cu se u miru moci ubiti od igranjaCoolHVALA VAM!!Admini mozete lockati ovu temu!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice