Problem sa D-link DSL-584T

poruka: 6
|
čitano: 4.745
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
pitanje

Pozdrav svima!imam problem sa doticnim modemom,svaki put kad nestane struje i kad opet hocu na internet moram instaliravati drivere za modem,onaj cd od t-coma,jer kad se hoću spojiti(idem preko dial ikone) pise mi connecting through WAN miniport(PPOE) i tak stoji i nista dok ne inst. drivere onda je ok,to se isto događa kad ga resetiram il iskopčam iz struje?Dal bi to mogla biti kakva opcija il je otisao modem?hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
prihvaćeno rješenje

Probaj preko routing moda,da je modem stalno online.

Fear leads to anger,anger leads to hate,hate leads to suffering.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

samo nakon što ti se upali komp idi u Wireless network conection i stavi refresh i conect i to je to

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah º°¨ ¸„ø¤º°¨„ø¤º°¨°º¤ø„¸¨°º¤ø„¸¸„ º¤ø„¸ ¨°º¤ø„ ¸APOCALYPTICA º¤ø„¸ ¸„ø¤º°¨¸„ø¤º „¸¨°º¤ø„¸¸„ ¸„ø¤º „¸¨°
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Problem sa D-link DSL-584T
autorov komentar

Neznam kako da ga prebacim u router mode?jel trebam raditi novu konekciju gdje je stalno online od podizanja Windowsa? i da modem je žični nije wireless

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.4.2009 20:03 (skrba).
16 godina
neaktivan
skrba kaže...

Neznam kako da ga prebacim u router mode?jel trebam raditi novu konekciju gdje je stalno online od podizanja Windowsa?

ne za konekciju...Wireless network conection ovdje bi to trebao postavit
Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah º°¨ ¸„ø¤º°¨„ø¤º°¨°º¤ø„¸¨°º¤ø„¸¸„ º¤ø„¸ ¨°º¤ø„ ¸APOCALYPTICA º¤ø„¸ ¸„ø¤º°¨¸„ø¤º „¸¨°º¤ø„¸¸„ ¸„ø¤º „¸¨°
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.4.2009 20:04 (sk8 4 life).
16 godina
autorov komentar

Problem riješen,Trebalo ga je prebacit u router mode,tj.da mi je stalno online,sad mi je cak i brzina malo veća,hvala vam na pomoći

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice