Prebacivanje s T-coma na drugog operatera

poruka: 4
|
čitano: 4.071
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Ovako, potaknut raznim problemima poput laga u igrama i očajne kvalitete rutera koji vjerojatno ni sam ne razumije čemu služi želim se prebaciti na drugog internet operatera.

Pošto sam od samog početka bio na T-comu ne znam koji operater ima odličnu uslugu, pa ako bi mi netko mogao predložiti koji je najbolji i najisplativiji operater za moje potrebe (što su internet + telefon) bio bih vrlo zahvalan.

B-net kod mene nije dostupan, a čuo sam dobre stvari o Optimi i Vipu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

ako nisi ugovorom vezan kao ja bjezi od tih lopova, sami mi kupuju filmove ukljuce neke tarife koje kasnije nezele iskljuciti, nikad se nejavljaju na telefon i krse ugovor.. neki dan su me zvali 7 puta da mi preporuce neku tarifu i pitaju mene hocu li ukljuciti a ugovor glasi na mog tatu.. sta da je se javio neki komsija i zbrkao stvar znaci mozes otici kod svog prijatelja i predstavit se kako se prijatelj zove i stavit mu najskuplju tarifu.. lopovi

uzizu

0 0 hvala 1
14 godina

možeš usporediti cijene na https://kompare.hr/

ako možeš nabaviti carnet account možda najbolje uzeti ISKON

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Re: Prebacivanje s T-coma na drugog operatera
Darko1983 kaže...

možeš usporediti cijene na https://kompare.hr/

ako možeš nabaviti carnet account možda najbolje uzeti ISKON

Ludnica je ova stranica, nisam znao da postoji. Prema tome mi je najisplativija Optima. Kakva su vam iskustva s njima, ako netko može reći? Imaju li imbecile u korisničkoj službi kao T-com i kakve rutere daju? Jel ruter moj kad potpišem ugovor ili njihov? Koliko mogu prčkati po ruteru, jel daju logon podatke?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice