Optima dsl

poruka: 8
|
čitano: 4.204
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Optima telekom

Ima li netko iskustva, primjedbe na njihove usluge? I isplati li se prebaciti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Optima telekom

evo ja sam korisnik optimine usluge skoro več 2 godine za to sam vrijeme uspio spaliti njihov modem te su mi zamijenili s drugim da neplatim ponovno pokrenut ugovor od 2 godine

za sad sve ok ali uvijek ima ali

modemi su im u banani (jeftini šrot zna pucati veza) na annex a su i teško nabavljivi

to sve ostalo pet

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.1.2009 0:02 (lord22).
16 godina
neaktivan
Optima dsl

Imate li problema sa stabilnošću veze? Mene zanima ovaj OptiCarnet? Jel realna brzina jednaka ovoj deklariranoj (3 Mbit/s)? Mislim ima li nekih primjetnih odstupanja?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Optima dsl

Ja sam htio prijeći na optimu ali još uvijek nije dostupna kod mene tak da mi ostaje sam čekanje, a čuo sam od prijatelja i poznanika da je jako dobra i da se nisu pokajali što su je uzeli.

Dobro jutro radni narode, 12 je sati !
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Optima dsl
Ammon kaže...

Imate li problema sa stabilnošću veze? Mene zanima ovaj OptiCarnet? Jel realna brzina jednaka ovoj deklariranoj (3 Mbit/s)? Mislim ima li nekih primjetnih odstupanja?

ja sam na 8 Mbit/s i skida mi u prosjeku s oko 950KB/s s tim nemam problema nema odstupanja
jeftino je to je ono najbitnije a i brzina nije loša
17 godina
neaktivan
Optima dsl

zanima me da li bih mogao imati optima telefon i t-comov maxadsl jer kod mene nije dosupan optidsl

Fiksy

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Optima dsl

možeš, ja imam taj sistem

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara
16 godina
neaktivan
Optima dsl

možeš, to se zove CPS. Pričaš po optimonom cjeniku a mreža je od t-coma.

Počeo sam radit za optimu, i to je najčešće šta ljudi rade. Jer većina ih ima ugovore, uglavnom na onaj hebeni Maxtv.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice