Optima 1024/256 kbps

poruka: 6
|
čitano: 2.526
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Optima 1024/256 kbps
pitanje

evo, ovako... imam navedenu vezu i sad mi skidanje uvijek ide 100-130 kbps, a ne kao ista veza u T-Comu (znam da su povećali brzine u T-Comu, ali moj frend ima staru) koja ide 300 kbps!!! jeli moguće riješiti ovaj problem ili je provider ograničio brzinu na 150???

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Optima 1024/256 kbps

i meni je isto tako neznam zašto...

RazerDinoMan & Gang 4ever 2gether
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Optima 1024/256 kbps
felonterx kaže...

evo, ovako... imam navedenu vezu i sad mi skidanje uvijek ide 100-130 kbps, a ne kao ista veza u T-Comu (znam da su povećali brzine u T-Comu, ali moj frend ima staru) koja ide 300 kbps!!! jeli moguće riješiti ovaj problem ili je provider ograničio brzinu na 150???

A koja je to ista veza u t-comu? Kod njih je najniza brzina bila 2Mbita-a (max 210kb/s) a sada je 4Mbit-a.
16 godina
autorov komentar
BlackDwarf kaže...
felonterx kaže...

A koja je to ista veza u t-comu? Kod njih je najniza brzina bila 2Mbita-a (max 210kb/s) a sada je 4Mbit-a.
 kod mog frenda je ista veza samo u T-Comu ili i paket možda promijenjen??? ...........................
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
prihvaćeno rješenje
felonterx kaže...

Pajdo, za 1Mbit ti je sasvim normalno da skida 100-130kB/s (ne kbps).
1Mbit = 1024kbit = 128kB/s , dakle download ti je normalan.

Ako hoces brzine kao kod tvog frenda, uz nadoplatu od 30kn mjesecno mozes imati 3Mbit i skidat ce ti oko 350kB/s.

To sta ti govoris za T-Com je druga prica, frend ti ima 4Mbit brzinu (nema to veze sa paketom, dal ima 1GB, 10GB ili Flat totalno svejedno).
16 godina
autorov komentar
Shen kaže...
felonterx kaže...

Pajdo, za 1Mbit ti je sasvim normalno da skida 100-130kB/s (ne kbps).
1Mbit = 1024kbit = 128kB/s , dakle download ti je normalan.

Ako hoces brzine kao kod tvog frenda, uz nadoplatu od 30kn mjesecno mozes imati 3Mbit i skidat ce ti oko 350kB/s.
To sta ti govoris za T-Com je druga prica, frend ti ima 4Mbit brzinu (nema to veze sa paketom, dal ima 1GB, 10GB ili Flat totalno svejedno).
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.8.2013 13:24 (felonterx).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice