Opet T-com

poruka: 36
|
čitano: 8.949
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Opet T-com

evo radi sad i men...hvala Bogu...

...trebate pozivnicu za neki torrent tracker? posaljite mi pp...samo ako imate u zamjenu SCC ili TTi...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Opet T-com

Da ne otvaram novu temu, prije par dana me adsl poceo zezati, pukne veza, odnosno samo limited i onda moram ugasiti pa paliti ruter, i danas sam pricao sa nekim tipom i kaze da je t-com od prije 2 tjedna stavio neke pick upove na torrente, i kada ti dostigne najvecu brzinu, automatski je spusti, i tebi mreza ode.. Ne razumijem, ako imam flat, mogu sto hocu skidati..

Odsada smo Real i ja jedno!
16 godina
protjeran
Meni neće otvoriti Torrent Leech! Nezz šta je,jučer je fino radio a sad neće...!
16 godina
neaktivan
Nerazumijem mi njima plačamo da oni nama limitiraju tj. spuste brzinu koja se mijesecno plača...gadovi
17 godina
neaktivan
Opet T-com

Meni je pregorio onaj njihov prastari žičani D-Linkov ruter (DSL584T) a budući da više nisam pod ugovorom morao sam sam nabaviti novoga. Uglavnom kupio sam EDIMAX AR-7084gB i brzina downloada mi se trostruko povečala. Pa sad nek mi netko objasni zašto se to dogodilo...

EDIT: BTW. čak i s Flat paketom postoji neko ograničenje, nešto tipa fair usage agreement, ne znam kako da prevedem. Znam da sam to negdje pročitao ali se ne sjećam da li to piše u ugovoru ili negdje na njihovoj stranici. Uglavnom mislim da se brojka vrtjela oko 300-350 GB podataka mjesečno i nakon toga počinju rezat brzinu, a čuo sam da čak i onemoguče pristup internetu ali u ovo baš ne vjerujem.

There are 10 types of people in the world... those who understand binary and those who don't.
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.6.2010 14:41 (ZC_Someone).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Opet T-com

Ja sam imao s njima problema (t-com) padala mi brzina   i to navečer između 19h i 20 h .

Dolazili tehničari ,mjerili   da ne duljim uglavnom sad radi sve kak treba ali povečan mi upload ide čak do 1mb

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice