jel se i vama danas i jučer dešava(lo) da vam neće na neke stranice?
primjer, neće mi na beterz, nece na awesome-hd.net...wtf??
EDIT: evo vidim sad nece ni na seedbox4u.com
jel se i vama danas i jučer dešava(lo) da vam neće na neke stranice?
primjer, neće mi na beterz, nece na awesome-hd.net...wtf??
EDIT: evo vidim sad nece ni na seedbox4u.com
Možda ti neće jer si baniran sa svih torrent trackera zbog trade-a :P
Ip ti je zabilježen tako da baj baj.
bas si zanimljiv...!!
a ko si ti uopce??
govorim ti da nece ni na beterZ,ni na seedbox4u.com...za torrente me nije briga...imam 3 trackera i nijedan mi vise netreba....!!
torrentHr i TorrentSnatch.org također ne rade
Kazu gadovi da nije do njih a je zblokali su francuze namjerno ili je teta sto cisti opet iscupala kabele
al luzeri u podrsci nemaju pojma i vele da nije do njih,, otvara vecinu stranica al ne i sve, te koje nece ovako mora se preko proxy
ako je torrent tracker u pitanju nece ni dl ni upl... idioti iako su najskuplji jos su i najgluplji,, a i monopolisti.
Mudriniceva banda
da, ne radi mi zippyshare, beterz demonoid, i jos poneka stranica
sad mi se neda, al ujutro cu ih zvati ak nebude radilo i onda ce me cuti...pi*** im materna dajem 180kn za 4/0,26...stoka jedna...
sad mi se neda, al ujutro cu ih zvati ak nebude radilo i onda ce me cuti...pi*** im materna dajem 180kn za 4/26...stoka jedna...
4/0.26
;)
Koja stoka neće ni meni ništa otvorit
Ne vjerujem, kaj smo u kini?
sad mi se neda, al ujutro cu ih zvati ak nebude radilo i onda ce me cuti...pi*** im materna dajem 180kn za 4/26...stoka jedna...
4/0.26
;)
bas to...lol
Koja stoka neće ni meni ništa otvorit
mamu im je**m....sad mi nece ni na scenexpress.net..sad sam puko..he**u im majku
Da, nece...
No nakon sto sam rucno namjestio proxy sve radi bez problema .
BTW, ne koristim to, ali sam probao da vidim...
Da li je tako svima samo na T-Scum-u ili imaju i drugi provideri problema
Ja nemam problema al imam problema sto nemrem nijedan COD server locirat da radi normalno a da je njemacki,svaki put kad igra neko na njemackom pise server doesnt respond...i to u cod 2 i 4 neznas sta cu hebem ti b net.
Divljaci. Ne rade THR i TorrentSnatch. Partis, TV, ScenePalace i još neki manje poznati (da ne nabrajam) rade. A na Demonoid traje DDoS napad
Zanimljivo kako svi s**u protiv T-coma al i dalje surfaju na njemu...
Ovako, nije da ih branim ali meni su oni dobri, u tri godine sam samo na pola sata ostao bez interneta i to poslije pola noći.Da su skupi jesu al da su kvalitetni jesu, barem u mom slučaju.Pozz iz Osijeka :)
Da, nece...
No nakon sto sam rucno namjestio proxy sve radi bez problema .
BTW, ne koristim to, ali sam probao da vidim...
hmm...daj pojasni kak si namjestio...
Ovako, nije da ih branim ali meni su oni dobri, u tri godine sam samo na pola sata ostao bez interneta i to poslije pola noći.Da su skupi jesu al da su kvalitetni jesu, barem u mom slučaju.Pozz iz Osijeka :)
Prebacio bi se da ima nešto drugo zato ne s**i!
s***m jer su stvarno stoka...a da ima neki drugi provider kod mene, odma bi se prebacio...jer odnos cijena-brzina kod t-coma je KATASTROFA!!
Ako imas FFox...
Pod tools/options/advanced/network...
Odes na settings, manual...
Pa lijepo :
Proxy recimo : 174.142.24.201
Port : 3128
Kako vidim sve prolazi, jedino sto nije pozeljno to bas imati tak namjesteno
Stranice koje ste gore nabrojali ne rade niti na Iskonu (izuzev Demonoida).
s***m jer su stvarno stoka...a da ima neki drugi provider kod mene, odma bi se prebacio...jer odnos cijena-brzina kod t-coma je KATASTROFA!!
e nije :)
e nije :)
Imam utisak da ti nemas pojma o cemu se radi,, ocito nikad nisi cuo za sedbox i servere,, samo ono otvaranje nekih bez veze stranica,,, torrent trackeri su za tebe spansko selo,,,
jel da jesi nebi napisao to sto si napisao,, dalje gadovi su monopolisti,, ali provjereno ovaj puta su svi u k...,, ne samo oni izgleda da je veliki brat odlucio u hr igrati na foru Kine,, jadna ta europa s nama
ni neznaju sta ih je snaslo,, ljudi amish i H1, bnet imaju sve ok tako da nije do francuza i njihovih servera, hostova,,, nego do naseg velikog brata u suknjici (Jaca )
Na upit sluzbi za korisnike traze mailom da im se napise sta te muci nebi li imali dokaz za sud,,, pretpostavljaju da se koriste nelegalni serveri i nelegalne stvari ili je stvar konkurencije,,, to preko proxy ide al neide ni down , ni up,, barem meni spika se da narihtas neki ceski IP i onda ide nisam probao a ako netko je i da mu radi neka slobodno podjeli znanje ovdje,, jaca ce mu platiti
meni neče ni na Thr
Normalno da nece jel koriste francuski server
mamu im jos uvijek neradi...e sad ih idem zvati...!!!
Djabe ih zvat, ja sam jucer 15-ak puta zvao :D
T-com ne blokira stranice, ne budite tako naivni.
Jedno vrijeme meni Wikipedia nije radila bez proxyja pa je malo glupo za pomislit da je i njih blokirao T-com.
Smirite hormone i pustite operatere na miru... Pretpostavljam da im je dosta poziva nemutiranih pubertetlija...
evo proradilo sve