Opet T-com

poruka: 36
|
čitano: 8.944
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Opet T-com

jel se i vama danas i jučer dešava(lo) da vam neće na neke stranice?

primjer, neće mi na beterz, nece na awesome-hd.net...wtf??

EDIT: evo vidim sad nece ni na seedbox4u.com

...trebate pozivnicu za neki torrent tracker? posaljite mi pp...samo ako imate u zamjenu SCC ili TTi...
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.5.2010 15:37 (Hacker002).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Opet T-com

Možda ti neće jer si baniran sa svih torrent trackera zbog trade-a :P

Ip ti je zabilježen tako da baj baj.

Želite upasti na hr-invites? Javite se na IRC interview: irc://irc.ipocalypse.net/hrinvites_help
17 godina
Opet T-com

bas si zanimljiv...!!

a ko si ti uopce??

govorim ti da nece ni na beterZ,ni na seedbox4u.com...za torrente me nije briga...imam 3 trackera i nijedan mi vise netreba....!!

...trebate pozivnicu za neki torrent tracker? posaljite mi pp...samo ako imate u zamjenu SCC ili TTi...
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
sto je najbolje meni nece sad na bitGamer,cim sam ovo procitao :D..beterz takoder meni neradi
16 godina
neaktivan
Opet T-com

torrentHr i TorrentSnatch.org također ne rade

www,sobitza.com
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Opet T-com

Kazu gadovi da nije do njih a je zblokali su francuze namjerno ili je teta sto cisti opet iscupala kabele

al luzeri u podrsci nemaju pojma i vele da nije do njih,, otvara vecinu stranica al ne i sve, te koje nece ovako mora se preko proxy

ako je torrent tracker u pitanju nece ni dl ni upl... idioti iako su najskuplji jos su i najgluplji,, a i monopolisti.

Mudriniceva banda

1 0 hvala 0
16 godina
Opet T-com

da, ne radi mi zippyshare, beterz demonoid, i jos poneka stranica

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

sad mi se neda, al ujutro cu ih zvati ak nebude radilo i onda ce me cuti...pi*** im materna dajem 180kn za 4/0,26...stoka jedna...

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.5.2010 22:13 (Hacker002).
15 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...

sad mi se neda, al ujutro cu ih zvati ak nebude radilo i onda ce me cuti...pi*** im materna dajem 180kn za 4/26...stoka jedna...

4/0.26

;)

- Prodao sam danas nekih memorija ram i zato imam keša da varim ceo dan -
17 godina
Opet T-com

Koja stoka neće ni meni ništa otvorit

Ne vjerujem, kaj smo u kini?

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.5.2010 22:14 (Exploder).

0 0 hvala 0
17 godina
rebelsy kaže...
Hacker002 kaže...

sad mi se neda, al ujutro cu ih zvati ak nebude radilo i onda ce me cuti...pi*** im materna dajem 180kn za 4/26...stoka jedna...

4/0.26

;)

bas to...lol

Exploder kaže...

Koja stoka neće ni meni ništa otvorit

mamu im je**m....sad mi nece ni na scenexpress.net..sad sam puko..he**u im majku

16 godina
odjavljen
Opet T-com

Da, nece...

No nakon sto sam rucno namjestio proxy sve radi bez problema Izlanuo se.

BTW, ne koristim to, ali sam probao da vidim...

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.5.2010 22:20 (Mrgud Veliki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Opet T-com

Da li je tako svima samo na T-Scum-u ili imaju i drugi provideri problema

0 0 hvala 0
16 godina
Opet T-com

Ja nemam problema al imam problema sto nemrem nijedan COD server locirat da radi normalno a da je njemacki,svaki put kad igra neko na njemackom pise server doesnt respond...i to u cod 2 i 4 neznas sta cu hebem ti b net.

Self Scientific Love Allah Feat Krondon Chase Infinite DJ Khalil Rap West HipHop The Self Science
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Opet T-com

Divljaci. Ne rade THR i TorrentSnatch. Partis, TV, ScenePalace i još neki manje poznati (da ne nabrajam) rade. A na Demonoid traje DDoS napad Smijeh

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Opet T-com

Zanimljivo kako svi s**u protiv T-coma al i dalje surfaju na njemu...

Ovako, nije da ih branim ali meni su oni dobri, u tri godine sam samo na pola sata ostao bez interneta i to poslije pola noći.Da su skupi jesu al da su kvalitetni jesu, barem u mom slučaju.Pozz iz Osijeka :)

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
Mrgud Veliki kaže...

Da, nece...

No nakon sto sam rucno namjestio proxy sve radi bez problema Izlanuo se.

BTW, ne koristim to, ali sam probao da vidim...

hmm...daj pojasni kak si namjestio...Smijeh

17 godina
Zdravko kaže...

Ovako, nije da ih branim ali meni su oni dobri, u tri godine sam samo na pola sata ostao bez interneta i to poslije pola noći.Da su skupi jesu al da su kvalitetni jesu, barem u mom slučaju.Pozz iz Osijeka :)

Prebacio bi se da ima nešto drugo zato ne s**i!

17 godina
Zdravko kaže...

s***m jer su stvarno stoka...a da ima neki drugi provider kod mene, odma bi se prebacio...jer odnos cijena-brzina kod t-coma je KATASTROFA!!

16 godina
odjavljen
Opet T-com

Ako imas FFox...

Pod tools/options/advanced/network...

Odes na settings, manual...

Pa lijepo :

Proxy recimo : 174.142.24.201

Port : 3128

Kako vidim sve prolazi, jedino sto nije pozeljno to bas imati tak namjesteno Izlanuo se

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.5.2010 22:36 (Mrgud Veliki).
Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina
Opet T-com

Stranice koje ste gore nabrojali ne rade niti na Iskonu (izuzev Demonoida).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...
Zdravko kaže...

s***m jer su stvarno stoka...a da ima neki drugi provider kod mene, odma bi se prebacio...jer odnos cijena-brzina kod t-coma je KATASTROFA!!

e nije :)

16 godina
neaktivan
Zdravko kaže...
Hacker002 kaže...
Zdravko kaže...

e nije :)

Imam utisak da ti nemas pojma o cemu se radi,, ocito nikad nisi cuo za sedbox i servere,, samo ono otvaranje nekih bez veze stranica,,, torrent trackeri su za tebe spansko selo,,,

jel da jesi nebi napisao to sto si napisao,, dalje gadovi su monopolisti,, ali provjereno ovaj puta su svi u k...,, ne samo oni izgleda da je veliki brat odlucio u hr igrati na foru Kine,, jadna ta europa s nama

ni neznaju sta ih je snaslo,,  ljudi amish i H1, bnet imaju sve ok tako da nije do francuza i njihovih servera, hostova,,, nego do naseg velikog brata u suknjici (Jaca )Cool

Na upit sluzbi za korisnike traze mailom da im se napise sta te muci nebi li imali dokaz za sud,,, pretpostavljaju da se koriste nelegalni serveri i nelegalne stvari ili je stvar konkurencije,,, to preko proxy ide al neide ni down , ni up,, barem meni spika se da narihtas neki ceski IP i onda ide nisam probao a ako netko je i da mu radi neka slobodno podjeli znanje ovdjeCool,, jaca ce mu platitiSmijeh

16 godina
neaktivan
Opet T-com

meni neče ni na Thr

Neznam di se ide za to .

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Normalno da nece jel koriste francuski server

17 godina
Opet T-com

mamu im jos uvijek neradi...e sad ih idem zvati...!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Opet T-com

Djabe ih zvat, ja sam jucer 15-ak puta zvao :D

www,sobitza.com
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Opet T-com

T-com ne blokira stranice, ne budite tako naivni. NeodlučanNeodlučan

Jedno vrijeme meni Wikipedia nije radila bez proxyja pa je malo glupo za pomislit da je i njih blokirao T-com.

Smirite hormone i pustite operatere na miru... Pretpostavljam da im je dosta poziva nemutiranih pubertetlija...

~~~P*čka, šolja, k*rac~~~
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
da,no kada treba poslat račun za internet to nije nikakav problem.
16 godina
neaktivan
Opet T-com

evo proradilo sve

Cool

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice