Moze li mi tko reci kako aktivirati mobilno surfanje na T Mobileu, mislim na one MB i GB. Pretrazio sam sve zivo na njihovim stranicama, ali bezuspjesno :/
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ti želiš tarifu od npr. 100mb prometa. Ima od 30mb ima možda i 1 ili 2 gb to ti odluči. Pošalješ A na 3636 i dobiš poruku natrag gdje ti piše "Pošaljite redni broj opcije koju želite aktivirati." sad ti pogledaj, uzmi internet S ili internet M, pogledaj redni broj koji stoji ispred opcije i pošalji ga na 3636 (redni broj, obavezno stavi točku, npr 6., ili 7.). Sad ti dođe pitanje "Jeste li sigurni da želite aktivirati" ti si siguran i pošalješ DA na 3636 (nisam siguran ako s velikim slovima). I eto ti interneta, stanje provjeriš tako da u telefon(tamo di zoveš) upišeš *200*4# i eto tu ti piše koliko još možeš potrošit. Ako imaš smartphone morat ćeš omogučiti mobilni internet tako da cellular data staviš na ON iliti uključiš - tako je kod mene svaki mobitel ima to drugačije, a negdje niti ne treba. I PAZI DA NE PREKORAČIŠ
E hvala ti puno, imas pivo!
Štetno za bubrege, daj čokoladno mlijeko.
Jako pazi da ne prekoračiš. I da, nisam ti rekao da zadnji dan važenja tarife dobiješ poruku da će ti se tarifa opet aktivirat, tak da ju moraš isključiti (ako želiš), ako ignoriraš poruku opet će ti se aktivirati i naplatiti. Upute za deaktivaciju dobiješ u poruci, ali je na istu foru kao aktivacija.
Imao sam wnw S od 125mb za nekih 20-setak kn, meni je bilo čist ok jer nikako nisam uspio tolko nabit mjesecno (dobro,zavisi za sto se koristi )...