Do nedavno optitv je imo ovu opciju - premotavanje propuštenog sadržaja nakon cca 24h.sad tog više nema ukoliko neuzmeš snimalicu
nema ni na H1 tv a o drlogu max tv da ni nepricam
koja iptv to ima?
Do nedavno optitv je imo ovu opciju - premotavanje propuštenog sadržaja nakon cca 24h.sad tog više nema ukoliko neuzmeš snimalicu
koja iptv to ima?
koja iptv to ima?
Kako mislis nema h1? Ima h1 oko 72 sata unatrag?! Ja svaki dan gledam nesto od prije, samo ne za sve programe.
meni na H1 radi samo na RTL-u
Prijavi gresku. Meni je sve radilo na starom stbu, pa su mi stavili ovaj novi i onda nije htjelo ucitat nsita starije od 24 sata, pa sam ih zvao, pa su to popravili tako da ucitava sad, ali je jedino sto ne radi ono "gledanje" na nacin kako je radilo prije. Tipa odes na 0, nadjes sto hoces gledat, i kad stisnem play, on mi prikaze ono sta je trenutno na programu, ali pokazuje kao da prikazuje ovo staro (ono kad ti stoji onaj lijevi padajuci izbornik, neznam kako bi to opisao). E onda kad stisnem OK, tek onda mi u biti starta to. E sad neznam dal im je to greska na ovom novom stbu ili im je opcenito to sve se sjebalo jer prije znaci na starom kad bi stiso play bi islo. Sad moram play pa OK.
U svakom slucaju, prijavi gresku.