Internet na moru

poruka: 10
|
čitano: 4.659
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Internet na moru

Pozdrav svima,

trebaju mi preporuke za neki Internet paket za jedan objekat na moru. Budući da se tamo ne boravi tokom čitave godine, vjerovatno se ne isplati kupovati nešto na ugovor pa da se mora plaćati svakog mjeseca.
Iskreno, internet mi treba samo za odgovoriti na emailove, malo pročitati novine i forum, ništa posebno. Odavno nisam pratio cijene interneta i provajdere, pa zato vas molim da mi preporučite nešto što vi mislite da bi bilo najbolje rješenje za mene.

Srdačan pozdrav,

vaš zagorio

0 0 hvala 0
11 godina
Internet na moru

Ako mos prezivjet na 5gb interneta mjesecno (mailovi i lagano surfanje :P) onda lijepo bonbon 45kn paket uzmes ili one neke kombinacije internet dani ali to je malo skuplje. 10GB prometa na bonbonu recimo ispada 100kn a za 100kn ne znam dal imas kakvu ponudu kod dsl paketa...

Kupujem HUAWEI stickove za mobilni internet, ponude na PM ;)

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Re: Internet na moru
Zdravo svima,

Sljedece sedmice putujem u Umag na more, nisam iz Hrvatske te zbog toga sto je u hotelu 2€ sat koriscenja interneta zelim da kupim hrvatski broj. Potreban mi je savjet kojeg operatera da izaberem. Iskljucivo je internet potreban i to samo 4 dana, tako da mi treba neki sa najprihvatljivijom cijenom.
Nasla sam da Simpa ima opciju trajanja 7 dana. Ali bih htjela neki savjet od vas.

Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
11 godina
Internet na moru

Ako ti je 800MB dovoljno, onda uzmi simpu i aktiviraj tjednu opciju za 17,5kn:

https://www.simpa.hr/tarifa/opcije

Ako ti treba više, uzmi bonbon i biraj za 30kn 1.6GB, za 40kn 3GB ili za 50kn 4GB prometa:

http://www.bonbon.hr/ponuda/na-bonove/paketi

1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Da li je moguce kupiti na trafici micro ili nano karticu od simpe, jer ako je ona standardna onda mi je to dodatni problem.
9 godina
Alias A kaže...
Da li je moguce kupiti na trafici micro ili nano karticu od simpe, jer ako je ona standardna onda mi je to dodatni problem.

Kartica se lako može izvaditi iz standardnog adaptera pa dobiješ micro karticu iz koje se onda može izvaditi nano katica. Sve je več izrezano samo treba biti pažljiv kad se vadi kartica.

8 godina
neaktivan
Hvala ti puno
15 godina
Internet na moru

Mozes si uzeti https://www.hrvatskitelekom.hr/visiting-croatia 7 dana flat 4g ili lte ,u paketu dobijes od micro do one prastare sim kartice ,trenutacno u puli koristim istu i sasvim ok ,jubito vrti bez trzanja

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Internet na moru

Imas od VIP-a flat 4G internet+100 SMS-a/min poziva u trajanju od 7 dana za 10€, uz to dolazi SIM kartica.

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.8.2016 1:11 (tLeon).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice