ADSL u BiH izdvojena tema

poruka: 2.541
|
čitano: 931.365
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
ADSL u BiH

Pa jel  kod vas u ŠB dostupna ikakva alternativa, telemach ili nešto sl?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ADSL u BiH

Pincom, jos vece sranje i zona BA...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: ADSL u BiH
Gozz kaže...

Pincom, jos vece sranje i zona BA...

Mislim da je mislio na alternativu home.tvu i ne nije dostupno nista osim Total TVa (digi. sat.) i ovog sad home.tva

13 godina
neaktivan
ADSL u BiH

da nista osim toga... ako si na to mislio

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
ADSL u BiH

Ja sam prije za 3/256 placao 35 km+PDV to je 42km e sad su oni povecali na 4/320 sto je stvarno za svaku pohvalu jer stalno povecavaju brzine .. mtel mi je provider.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ADSL u BiH

Opet su izbrisali link, po drugi put to rade....

Pro Deo Et Patria
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ADSL u BiH

wow!

Mtel je povecao brzine!

Svaka cast <3

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.3.2012 13:18 (Arxi).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ADSL u BiH

I da se HTeronet jos sjeti bilo bi extra!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Arxi kaže...

wow!

Mtel je povecao brzine!

Svaka cast <3

Da konačno...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
ADSL u BiH

Evo i Global Internet iz Novog Travnika povećava brzine...

Čini se da samo HT Eronet ne reagira!

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ADSL u BiH
A da, ko i uvijek ostaju gluhi...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

HT nece sigurno povecavati brzine, znate i sami da oni kasne vise od godinu dana za ostalim operaterima.

Mislim da ako se nebudu drzali u rangu sa ostalim operaterima, da ce izgubiti jako mnogo korisnika!

Pro Deo Et Patria
16 godina
neaktivan
cro_blue kaže...

Evo i Global Internet iz Novog Travnika povećava brzine...

Čini se da samo HT Eronet ne reagira!

Pih! Vi za 28km dobijete 4Mbit, dok mi ovde sa mtelom dobijemo za 25km pisljivih 2.5Mbit. (I to sada kada su povecali brzine, prije je bilo 1.5Mbit)

17 godina
Arxi kaže...

Pih! Vi za 28km dobijete 4Mbit, dok mi ovde sa mtelom dobijemo za 25km pisljivih 2.5Mbit. (I to sada kada su povecali brzine, prije je bilo 1.5Mbit)

Ispravak netočnog navoda... Za 28 KM dobijemo 6 Mbit!  {#}

16 godina
neaktivan
cro_blue kaže...
Arxi kaže...

Ispravak netočnog navoda... Za 28 KM dobijemo 6 Mbit! {#}

Idem se ubiti sa kablom za internet.

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.3.2012 18:32 (Arxi).
16 godina
ADSL u BiH

Koja je razlika izmedu tog bezicnog interneta ( vidio sam to osobno, stave na jednu kucu repetitor i ovi ostali se hvataju sa wifijem pomocu nekih programa-sifri bla bla )...

i ovog FTTH/B internet?

Nothing lasts forever
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Fake_Alert kaže...

Koja je razlika izmedu tog bezicnog interneta ( vidio sam to osobno, stave na jednu kucu repetitor i ovi ostali se hvataju sa wifijem pomocu nekih programa-sifri bla bla )...

i ovog FTTH/B internet?

FTTH/B = Fiber to the HOME/BUILDING...

Po Novom Travniku se razvlače svjetlovodi od zgrade do zgrade i po toj infrastrukturi ide FTTH/B usluga.

Bežični WADSL ide preko 802.11a/n standarda na frekvenciji od 5 GHz.

16 godina
ADSL u BiH

Znaci rijetko tko ima taj FTTH/B?

Vidim da je isplativiji i ima bolje brzine {#}

Nothing lasts forever
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Da... Do sada je FTTH/B infrastruktura postojala samo u većim gradovima (Banja Luka, Sarajevo, Mostar...), a Novi Travnik je prvi manji grad kojemu će se raditi s tom tehnologijom.
14 godina
neaktivan
ADSL u BiH

Odlično...od globala, od pristojnih cjena i još boljih brzina {#},samo nek gaze pomalo ove velike monopoliste {#}

0 0 hvala 0
17 godina
cro_blue kaže...
Da... Do sada je FTTH/B infrastruktura postojala samo u većim gradovima (Banja Luka, Sarajevo, Mostar...), a Novi Travnik je prvi manji grad kojemu će se raditi s tom tehnologijom.

Da hoće ovaj global internet iz Travnika malo u Hercegovinu - Mostar i ostale gradove.... Ekstra su povoljni

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.3.2012 18:17 (kemal_r).
17 godina
Haha... Polako! Global je nedavno stigao u Livno, na proljeće dolaze u Tomislavgrad, a dalje će se vidjeti. Što se tiče Hercegovine (pogotovo Mostara), mislim da ionako ima dovoljno konkurentnih ISP-ova.
13 godina
neaktivan
cro_blue kaže...
Haha... Polako! Global je nedavno stigao u Livno, na proljeće dolaze u Tomislavgrad, a dalje će se vidjeti. Što se tiče Hercegovine (pogotovo Mostara), mislim da ionako ima dovoljno konkurentnih ISP-ova.

Izgleda da nema dovoljno konkurencije Hteronet i dalje ne povecava brzine hehe{#}

17 godina
Publicenama kaže...

Izgleda da nema dovoljno konkurencije Hteronet i dalje ne povecava brzine hehe{#}

Ma kakav Eronet prijatelju, ako si u Mostaru brzo idi raskini ugovor i predi na  Telemach. Mislim da je trenutno vodeci u ponudi u BiH.

35KM - 12MB/768KB

Link

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
16 godina
ADSL u BiH

Ovome će se obradovati korisnici (i potencijalni korisnici) Logosoft DSL usluga (drugim riječima, Sarajlije). {#} Naime, kompanija od 15.4. uvodi VDSL paket Sigma brzina 40 Mbps u downloadu, i 4 Mbps u uploadu. Više informacija ovdje.

I don't always live on this planet but when I do, I don't want to.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

I mogu ti reci da je jako mala cijena, za 62km nemoze bolje....

Pro Deo Et Patria
17 godina
ADSL u BiH

Da li neko koristi ovaj paket od HT MOSTAR - FLAT EXTRA 4096/320 35 KM. Ako ima neko da izmjeri brzinu da vidim koja se STVARNO brizina dobije?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ADSL u BiH

ja to koristim, a što se tiče brzine, okinem svako 2-3 dana speedtest i uvijek je od 3.4 mbps/0.2kbps pa do 3.9/0.32....

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kemal_r kaže...

Da li neko koristi ovaj paket od HT MOSTAR - FLAT EXTRA 4096/320 35 KM. Ako ima neko da izmjeri brzinu da vidim koja se STVARNO brizina dobije?

Koristim ja. Nisam doma da ti stavim sliku, ali imam tu brzinu nekad i preko. ugl. nikad nije ispod. 

17 godina
mario1990 kaže...
kemal_r kaže...

Koristim ja. Nisam doma da ti stavim sliku, ali imam tu brzinu nekad i preko. ugl. nikad nije ispod. 

Koliko skineš mjesečno - nakon koliko skinutih GB smanjuju brzinu? Ako ti ne bude problem izmjeri i postavi... hvala ti na odgovoru

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice