Pa jel kod vas u ŠB dostupna ikakva alternativa, telemach ili nešto sl?
ADSL u BiH
- poruka: 2.541
- |
- čitano: 931.365
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pincom, jos vece sranje i zona BA...
Pincom, jos vece sranje i zona BA...
Mislim da je mislio na alternativu home.tvu i ne nije dostupno nista osim Total TVa (digi. sat.) i ovog sad home.tva
da nista osim toga... ako si na to mislio
Ja sam prije za 3/256 placao 35 km+PDV to je 42km e sad su oni povecali na 4/320 sto je stvarno za svaku pohvalu jer stalno povecavaju brzine .. mtel mi je provider.
Opet su izbrisali link, po drugi put to rade....
wow!
Mtel je povecao brzine!
Svaka cast <3
I da se HTeronet jos sjeti bilo bi extra!
wow!
Mtel je povecao brzine!
Svaka cast <3
Da konačno...
HT nece sigurno povecavati brzine, znate i sami da oni kasne vise od godinu dana za ostalim operaterima.
Mislim da ako se nebudu drzali u rangu sa ostalim operaterima, da ce izgubiti jako mnogo korisnika!
Pih! Vi za 28km dobijete 4Mbit, dok mi ovde sa mtelom dobijemo za 25km pisljivih 2.5Mbit. (I to sada kada su povecali brzine, prije je bilo 1.5Mbit)
Pih! Vi za 28km dobijete 4Mbit, dok mi ovde sa mtelom dobijemo za 25km pisljivih 2.5Mbit. (I to sada kada su povecali brzine, prije je bilo 1.5Mbit)
Ispravak netočnog navoda... Za 28 KM dobijemo 6 Mbit!
Idem se ubiti sa kablom za internet.
Koja je razlika izmedu tog bezicnog interneta ( vidio sam to osobno, stave na jednu kucu repetitor i ovi ostali se hvataju sa wifijem pomocu nekih programa-sifri bla bla )...
i ovog FTTH/B internet?
Koja je razlika izmedu tog bezicnog interneta ( vidio sam to osobno, stave na jednu kucu repetitor i ovi ostali se hvataju sa wifijem pomocu nekih programa-sifri bla bla )...
i ovog FTTH/B internet?
FTTH/B = Fiber to the HOME/BUILDING...
Po Novom Travniku se razvlače svjetlovodi od zgrade do zgrade i po toj infrastrukturi ide FTTH/B usluga.
Bežični WADSL ide preko 802.11a/n standarda na frekvenciji od 5 GHz.
Znaci rijetko tko ima taj FTTH/B?
Vidim da je isplativiji i ima bolje brzine

Odlično...od globala, od pristojnih cjena i još boljih brzina ,samo nek gaze pomalo ove velike monopoliste
Da hoće ovaj global internet iz Travnika malo u Hercegovinu - Mostar i ostale gradove.... Ekstra su povoljni

Izgleda da nema dovoljno konkurencije Hteronet i dalje ne povecava brzine hehe
Izgleda da nema dovoljno konkurencije Hteronet i dalje ne povecava brzine hehe
Ma kakav Eronet prijatelju, ako si u Mostaru brzo idi raskini ugovor i predi na Telemach. Mislim da je trenutno vodeci u ponudi u BiH.
35KM - 12MB/768KB
Ovome će se obradovati korisnici (i potencijalni korisnici) Logosoft DSL usluga (drugim riječima, Sarajlije). Naime, kompanija od 15.4. uvodi VDSL paket Sigma brzina 40 Mbps u downloadu, i 4 Mbps u uploadu. Više informacija ovdje.
I mogu ti reci da je jako mala cijena, za 62km nemoze bolje....
Da li neko koristi ovaj paket od HT MOSTAR - FLAT EXTRA 4096/320 35 KM. Ako ima neko da izmjeri brzinu da vidim koja se STVARNO brizina dobije?
ja to koristim, a što se tiče brzine, okinem svako 2-3 dana speedtest i uvijek je od 3.4 mbps/0.2kbps pa do 3.9/0.32....
Da li neko koristi ovaj paket od HT MOSTAR - FLAT EXTRA 4096/320 35 KM. Ako ima neko da izmjeri brzinu da vidim koja se STVARNO brizina dobije?
Koristim ja. Nisam doma da ti stavim sliku, ali imam tu brzinu nekad i preko. ugl. nikad nije ispod.
Koristim ja. Nisam doma da ti stavim sliku, ali imam tu brzinu nekad i preko. ugl. nikad nije ispod.
Koliko skineš mjesečno - nakon koliko skinutih GB smanjuju brzinu? Ako ti ne bude problem izmjeri i postavi... hvala ti na odgovoru