Na blicovim stranicama ima najava da ce se siriti prema sarajevu. Eto konkurencije ;)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
drago mi je radi vas al ovi vasi iz HT-a su smecari nevidjeni. 10 GB prometa? Pa niko ziv vise nema ogranicenje prometa. KAd pogledam Mtelove cijene a i oni su smecari onda su ove vase za plakanje.
He,he,he pogledaj BIHNET;oni su najveci shupci, sto se tice cijena, imaju i ponudu od 1GB.
5GB placam 45KM!!!!
drago mi je radi vas al ovi vasi iz HT-a su smecari nevidjeni. 10 GB prometa? Pa niko ziv vise nema ogranicenje prometa. KAd pogledam Mtelove cijene a i oni su smecari onda su ove vase za plakanje.
He,he,he pogledaj BIHNET;oni su najveci shupci, sto se tice cijena, imaju i ponudu od 1GB.
5GB placam 45KM!!!!
znaci ima gorih od nasih,u nas je sad 10gb 30km a 20gb 45km.
Kod nas nema ogranicenja. A za 45 kam dobijes 3072/256 flat
Od prekucer sam postao korisnik bhTelecom ADSL 5G, mnogo je brz i nejmam ni jednu zamjerku. Moze biti da je ovo prvih 3 dana ok i da nejma sranja.
Ja bi sada korisnike bhTelecom-a pitao nesto i da mi odgovore, nadam se da pitanje nece biti tesko.
1. Sta znaci otaj sat na slici, sta znaci zelena boja i sta znaci narandzasta boja na satu. Jel moram pratiti ovu crnu kazaljku na satu da bi znao koliko gb je skinuto.
2. Sta znaci ono na dnu "Cijena (KM)¨.
Hvala unaprijed.
Od prekucer sam postao korisnik bhTelecom ADSL 5G, mnogo je brz i nejmam ni jednu zamjerku. Moze biti da je ovo prvih 3 dana ok i da nejma sranja.
Ja bi sada korisnike bhTelecom-a pitao nesto i da mi odgovore, nadam se da pitanje nece biti tesko.
1. Sta znaci otaj sat na slici, sta znaci zelena boja i sta znaci narandzasta boja na satu. Jel moram pratiti ovu crnu kazaljku na satu da bi znao koliko gb je skinuto.
2. Sta znaci ono na dnu "Cijena (KM)¨.
Hvala unaprijed.
1.taj sat ti pokazuje koliko si prometa potrosio tj. koliko ti je ostalo.
2.koliko trebas platiti.
Ja se veselim svom paketu od 20GB.Nema više prelaženja limita(valjda).
Ja se veselim svom paketu od 20GB.Nema više prelaženja limita(valjda).
Također, radost i sreća vlada u meni... :D
joj došo u sestre u zagreb imam četri dana mogu radit šta hoću. ima flat i brzinu do 4 mbita. u roku od 4 sata napunio joj pola harda. večeras ću skinut još ovih 20 gb što je ostalo na hardu i sutra odo kupit vanjski hdd od 320 gb i onda i nega napunit ako stignem . a miline braćo moja mila nemogu se skinut sa komjutera
joj došo u sestre u zagreb imam četri dana mogu radit šta hoću. ima flat i brzinu do 4 mbita. u roku od 4 sata napunio joj pola harda. večeras ću skinut još ovih 20 gb što je ostalo na hardu i sutra odo kupit vanjski hdd od 320 gb i onda i nega napunit ako stignem . a miline braćo moja mila nemogu se skinut sa komjutera
Koje iskorištavanje prilike!
Koje iskorištavanje prilike!
Tako i ja u školi,milina,daj mi flat s brzom vezom,skidat ću ti ko manijak.Uštekam usb stick ili mobitel pa skidam do mile volje,samo im zamjeram što im je verzija firefoxa stara i ona nema pošteni flash.
Momci jel mi mozete reci kolio otprilike trosi msn kada s nekim razgovaram a da je i odma ukljucena kamera zajdeno sa razgovorom. Potreban mi ej odgovor hitno jer mi je od juce eko spucao 1 gb prometa i sumnjam na msn.
Momci jel mi mozete reci kolio otprilike trosi msn kada s nekim razgovaram a da je i odma ukljucena kamera zajdeno sa razgovorom. Potreban mi ej odgovor hitno jer mi je od juce eko spucao 1 gb prometa i sumnjam na msn.
Moguće. Ja sam pričao sa sestrom - dvostruki video poziv , 2.5 sati oko 1 gige.
ali ozbiljno umjesto da odem malo razgledavat zagreb ja tu kraj kompa jedem,pijem,spavam i pravim svinjac. torent upaljen dan noć,igram igrica online a kad mi igrice dosade skinem si film brzinski pa njega pogledam pa opet na igrice. joj kad ću ovo doživit u BiH
skinite si BWMeter i on vam mjeri kolko trošite dnevno,trenutno,brzine itd. skinite i izmjerite koliko troši minut videopoziva
ali ozbiljno umjesto da odem malo razgledavat zagreb ja tu kraj kompa jedem,pijem,spavam i pravim svinjac. torent upaljen dan noć,igram igrica online a kad mi igrice dosade skinem si film brzinski pa njega pogledam pa opet na igrice. joj kad ću ovo doživit u BiH
skinite si BWMeter i on vam mjeri kolko trošite dnevno,trenutno,brzine itd. skinite i izmjerite koliko troši minut videopoziva
Pozdravi sestru.pusaaa
hahaha
naravno da hoću
ljepo je znat da postoji i veca vukojebina od ove nase rvatske, momci zao mi vas je
donekle dobro
ljepo je znat da postoji i veca vukojebina od ove nase rvatske, momci zao mi vas je
vi ste naspram nas london :)
vi ste naspram nas london :)
a slovenci su naspram nas Tokio :)
nedavno sam bio u posjeti kod bratica u Ljubljani, frajer ima nekakv tripleplay(internet, telefon i kabelska televizija) sa nekakvim ludjackim brzinama (valjda 100/100 mibt/s) za dvadesetak eura(studente/ucenike jednim djelom sufinancira i drzava) i jos kuka da su skupi - doslo mi je da placem
Danas je 16.3,a ja imam još koji 1 GB do 10 GB,a imam paket od 20 GB.
ja sam na mtelu...brzina je 1mbit/s al zato imam flat!
A ja do danas 20 GB uploada (0.3 Mbps :()
ja sam na mtelu...brzina je 1mbit/s al zato imam flat!
Da je barem meni flat koji nije skup.
da,a ne tako daju ti ogromnu brzinu i 20GB limit....kako da ga ne prekoracis sa tom brzinom :)
da,a ne tako daju ti ogromnu brzinu i 20GB limit....kako da ga ne prekoracis sa tom brzinom :)
Moji ukućani ne skidaju tako puno,pa sam si doupustio skiniti nešto Warhammer 40k knjiga,WoW patcheve i Kubuntu.
Moji ukućani ne skidaju tako puno,pa sam si doupustio skiniti nešto Warhammer 40k knjiga,WoW patcheve i Kubuntu.
moji ni ne znaju skidati ;)
samo odu na fejs,mejl i nesto traze na webu
moji ni ne znaju skidati ;)
samo odu na fejs,mejl i nesto traze na webu
Osim mog brata on skida puno,pa hvala bogu nema ga kući jer je na fakultetu.