ADSL u BiH izdvojena tema

poruka: 2.541
|
čitano: 933.486
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: ADSL u BiH

Na blicovim stranicama ima najava da ce se siriti prema sarajevu. Eto konkurencije ;)

17 godina
protjeran
logic kaže...

drago mi je radi vas al ovi vasi iz HT-a su smecari nevidjeni. 10 GB prometa? Pa niko ziv vise nema ogranicenje prometa. KAd pogledam Mtelove cijene a i oni su smecari onda su ove vase za plakanje.

He,he,he pogledaj BIHNET;oni su najveci  shupci, sto se tice cijena, imaju i ponudu od 1GB.

5GB placam 45KM!!!!

16 godina
neaktivan
Van_Blaster kaže...
logic kaže...

drago mi je radi vas al ovi vasi iz HT-a su smecari nevidjeni. 10 GB prometa? Pa niko ziv vise nema ogranicenje prometa. KAd pogledam Mtelove cijene a i oni su smecari onda su ove vase za plakanje.

He,he,he pogledaj BIHNET;oni su najveci  shupci, sto se tice cijena, imaju i ponudu od 1GB.

5GB placam 45KM!!!!

znaci ima gorih od nasih,u nas je sad 10gb 30km a 20gb 45km.

Ako ne gori zeleno ne znaci da nisam tu______Ako ti je netko pomogao stisni HVALA
17 godina
neaktivan

Kod nas nema ogranicenja. A za 45 kam dobijes 3072/256 flat

15 godina
neaktivan
ADSL u BiH

Od prekucer sam postao korisnik bhTelecom ADSL 5G, mnogo je brz i nejmam ni jednu zamjerku. Moze biti da je ovo prvih 3 dana ok i da nejma sranja.

Ja bi sada korisnike bhTelecom-a pitao nesto i da mi odgovore, nadam se da pitanje nece biti tesko.

SLIKA

1. Sta znaci otaj sat na slici, sta znaci zelena boja i sta znaci narandzasta boja na satu. Jel moram pratiti ovu crnu kazaljku na satu da bi znao koliko gb je skinuto.

2. Sta znaci ono na dnu "Cijena (KM)¨.

Hvala unaprijed.

"Programski jezici kao što su C++ i Java dizajnirani su za profesionalni razvoj sa velikim timovima iskusnih programera koji se brinu za efikasnost izvršavanja svog koda."
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Game_Fan kaže...

Od prekucer sam postao korisnik bhTelecom ADSL 5G, mnogo je brz i nejmam ni jednu zamjerku. Moze biti da je ovo prvih 3 dana ok i da nejma sranja.

Ja bi sada korisnike bhTelecom-a pitao nesto i da mi odgovore, nadam se da pitanje nece biti tesko.

SLIKA

1. Sta znaci otaj sat na slici, sta znaci zelena boja i sta znaci narandzasta boja na satu. Jel moram pratiti ovu crnu kazaljku na satu da bi znao koliko gb je skinuto.

2. Sta znaci ono na dnu "Cijena (KM)¨.

Hvala unaprijed.

1.taj sat ti pokazuje koliko si prometa potrosio tj. koliko ti je ostalo.

2.koliko trebas platiti.

Ako ne gori zeleno ne znaci da nisam tu______Ako ti je netko pomogao stisni HVALA
16 godina
neaktivan
ADSL u BiH

Ja se veselim svom paketu od 20GB.Nema više prelaženja limita(valjda).

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
I.Kk kaže...

Ja se veselim svom paketu od 20GB.Nema više prelaženja limita(valjda).

Također, radost i sreća vlada u meni... :D

Jokaccccc
15 godina
neaktivan

joj došo u sestre u zagreb imam četri dana mogu radit šta hoću. ima flat i brzinu do 4 mbita. u roku od 4 sata napunio joj pola harda. večeras ću skinut još ovih 20 gb što je ostalo na hardu  i sutra odo kupit vanjski hdd od 320 gb i onda i nega napunit ako stignem Smijeh. a miline braćo moja mila nemogu se skinut sa komjutera

17 godina
Black3005 kaže...

joj došo u sestre u zagreb imam četri dana mogu radit šta hoću. ima flat i brzinu do 4 mbita. u roku od 4 sata napunio joj pola harda. večeras ću skinut još ovih 20 gb što je ostalo na hardu  i sutra odo kupit vanjski hdd od 320 gb i onda i nega napunit ako stignem Smijeh. a miline braćo moja mila nemogu se skinut sa komjutera

Koje iskorištavanje prilike! Cool

It's good to be smart - It's smarter to be good
16 godina
neaktivan
boxer kaže...
Black3005 kaže...

Koje iskorištavanje prilike! Cool

Tako i ja u školi,milina,daj mi flat s brzom vezom,skidat ću ti ko manijak.Uštekam usb stick ili mobitel pa skidam do mile volje,samo im zamjeram što im je verzija firefoxa stara i ona nema pošteni flash.

15 godina
neaktivan
ADSL u BiH

Momci jel mi mozete reci kolio otprilike trosi msn kada s nekim razgovaram a da je i odma ukljucena kamera zajdeno sa razgovorom. Potreban mi ej odgovor hitno jer mi je od juce eko spucao 1 gb prometa i sumnjam na msn.

"Programski jezici kao što su C++ i Java dizajnirani su za profesionalni razvoj sa velikim timovima iskusnih programera koji se brinu za efikasnost izvršavanja svog koda."
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Game_Fan kaže...

Momci jel mi mozete reci kolio otprilike trosi msn kada s nekim razgovaram a da je i odma ukljucena kamera zajdeno sa razgovorom. Potreban mi ej odgovor hitno jer mi je od juce eko spucao 1 gb prometa i sumnjam na msn.

Moguće. Ja sam pričao sa sestrom  - dvostruki video poziv , 2.5 sati oko 1 gige.

It's good to be smart - It's smarter to be good
15 godina
neaktivan

ali ozbiljno umjesto da odem malo razgledavat zagreb ja tu kraj kompa jedem,pijem,spavam i pravim svinjac. torent upaljen dan noć,igram igrica online a kad mi igrice dosade skinem si film brzinski pa njega pogledam pa opet na igrice. joj kad ću ovo doživit u BiH

skinite si BWMeter i on vam mjeri kolko trošite dnevno,trenutno,brzine itd. skinite i izmjerite koliko troši minut videopoziva

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.3.2010 8:17 (Black3005).
16 godina
neaktivan
Black3005 kaže...

ali ozbiljno umjesto da odem malo razgledavat zagreb ja tu kraj kompa jedem,pijem,spavam i pravim svinjac. torent upaljen dan noć,igram igrica online a kad mi igrice dosade skinem si film brzinski pa njega pogledam pa opet na igrice. joj kad ću ovo doživit u BiH

skinite si BWMeter i on vam mjeri kolko trošite dnevno,trenutno,brzine itd. skinite i izmjerite koliko troši minut videopoziva

Pozdravi sestru.pusaaa

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...
15 godina
neaktivan
ADSL u BiH

hahaha

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

naravno da hoću

17 godina
ADSL u BiH

Evo mala novost za HT preplatnike što se tiče potpisa ugovora.

klik

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
ADSL u BiH

ljepo je znat da postoji i veca vukojebina od ove nase rvatske, momci zao mi vas jeMršti se

Moj PC  
6 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
ADSL u BiH

donekle dobro

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dado8 kaže...

ljepo je znat da postoji i veca vukojebina od ove nase rvatske, momci zao mi vas jeMršti se

vi ste naspram nas london :)

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
15 godina
protjeran
stevan94 kaže...
dado8 kaže...

vi ste naspram nas london :)

a slovenci su naspram nas Tokio :)

nedavno sam bio u posjeti kod bratica u Ljubljani, frajer ima nekakv tripleplay(internet, telefon i kabelska televizija) sa nekakvim ludjackim brzinama (valjda 100/100 mibt/s) za dvadesetak eura(studente/ucenike jednim djelom sufinancira i drzava) i jos kuka da su skupi - doslo mi je da placem

Samo su dvije stvari na svijetu beskonačne, svemir i ljudska glupost, samo sto za svemir jos nisam siguran - Albert Einstein
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.3.2010 14:56 (dado8).
16 godina
neaktivan
ADSL u BiH

Danas je 16.3,a ja imam još koji 1 GB do 10 GB,a imam paket od 20 GB.Smijeh

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
I.Kk kaže...

ja sam na mtelu...brzina je 1mbit/s al zato imam flat!Belji se

17 godina
neaktivan
ADSL u BiH

A ja do danas 20 GB uploada (0.3 Mbps :()

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

stevan94 kaže...
I.Kk kaže...

ja sam na mtelu...brzina je 1mbit/s al zato imam flat!Belji se

Da je barem meni flat koji nije skup.

15 godina
neaktivan
I.Kk kaže...

da,a ne tako daju ti ogromnu brzinu i 20GB limit....kako da ga ne prekoracis sa tom brzinom :)

16 godina
neaktivan
stevan94 kaže...
I.Kk kaže...

da,a ne tako daju ti ogromnu brzinu i 20GB limit....kako da ga ne prekoracis sa tom brzinom :)

Moji ukućani ne skidaju tako puno,pa sam si doupustio skiniti nešto Warhammer 40k knjiga,WoW patcheve i Kubuntu.

15 godina
neaktivan
I.Kk kaže...

Moji ukućani ne skidaju tako puno,pa sam si doupustio skiniti nešto Warhammer 40k knjiga,WoW patcheve i Kubuntu.

moji ni ne znaju skidati ;)

samo odu na fejs,mejl i nesto traze na webu Smijeh

16 godina
neaktivan
stevan94 kaže...
I.Kk kaže...

moji ni ne znaju skidati ;)

samo odu na fejs,mejl i nesto traze na webu Smijeh

Osim mog brata on skida puno,pa hvala bogu nema ga kući jer je na fakultetu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.3.2010 11:08 (I.Kk).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice