ADSL u BiH izdvojena tema

poruka: 2.541
|
čitano: 931.632
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: ADSL u BiH
CikaSpaso kaže...

Šta reći na ovakve cijene za flat. Sramota....

Jbte 3 x skuplje nego u Hrvatskoj...

Ništa Spaso, čekamo, pa ćemo za 3 godine uključiti Flat....valjda će tada pasti na neke normalne cijene...Neodlučan

He who is not courageous enough to take risks will accomplish nothing in life. - Ali
17 godina
kemal_r kaže...
cro_blue kaže...
ElwoodBlues kaže...

...mtel je nešto progresivan u zadnje vrijeme, ne znam jel moguće konkurencija tih vodećih telekom kuća na cijelom teritoriju BiH, ili je svako zaposjeo samo i isključivo teritorij koji su političari zapišali?

Namjerno citiram ovaj posljednji dio... Nažalost, stvar je upravo takva.   Ja živim na teritoriju koji "kontrolira" mostarski HT, a kamo sreće da nisam.

Jedino što me raduje je skori istek ugovora s HT-om kada ću prijeći na odnedavnu alternativu (odnedavno imamo novog bežičnog ISP-a).

Kojeg?

OVOG! Do sad nisam čuo niti jednu primjedbu kod nas na ovog ISP-a. Brzina interneta je konstantna, a veza ne puca. Ne znam kako će biti na zimu, pošto je u nas zimasačuvaj Bože, ali se nadam da će biti dovoljno pouzdani.

Inače, tekući ugovor mi istječe 31. listopada i nema šanse da ostanem kao HT-ov korisnik.

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
17 godina
ADSL u BiH

I oni to zovu flat rate 2Mb/256kb...i to EXTRA samo 149KM.

Ovu državu triba dilit, ovo nije država ovo je vukojeb...

Triba se selit odavde, bar mi granica nije daleko.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Vakaka kaže...

Razumijem tvoj bijes Smijeh, i moja reakcija je bila ista, ali đaba sve. Mislim da gore od ovoga ne može, svi rekordi su oboreni.

149KM + 25KM PDV....

Karma is a funny thing.
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.8.2009 12:49 (CikaSpaso).
17 godina
cro_blue kaže...
kemal_r kaže...
cro_blue kaže...
ElwoodBlues kaže...

...mtel je nešto progresivan u zadnje vrijeme, ne znam jel moguće konkurencija tih vodećih telekom kuća na cijelom teritoriju BiH, ili je svako zaposjeo samo i isključivo teritorij koji su političari zapišali?

Namjerno citiram ovaj posljednji dio... Nažalost, stvar je upravo takva.   Ja živim na teritoriju koji "kontrolira" mostarski HT, a kamo sreće da nisam.

Jedino što me raduje je skori istek ugovora s HT-om kada ću prijeći na odnedavnu alternativu (odnedavno imamo novog bežičnog ISP-a).

Kojeg?

OVOG! Do sad nisam čuo niti jednu primjedbu kod nas na ovog ISP-a. Brzina interneta je konstantna, a veza ne puca. Ne znam kako će biti na zimu, pošto je u nas zimasačuvaj Bože, ali se nadam da će biti dovoljno pouzdani.

Inače, tekući ugovor mi istječe 31. listopada i nema šanse da ostanem kao HT-ov korisnik.

Ovo je odlično ali da se ne mora kupovati oprema (što je ja mislim jedina pozitivna strana HT-a što dobiješ modem do kraja ugovora). A kako plaćaš opremu, je li pri  uvođenju odjednom ili po računima za internet?

The blue screen of death is the best game I've ever played.
16 godina
neaktivan
CikaSpaso kaže...
Vakaka kaže...

Razumijem tvoj bijes Smijeh, i moja reakcija je bila ista, ali đaba sve. Mislim da gore od ovoga ne može, svi rekordi su oboreni.

149KM + 25KM PDV....

jok. meni 25 KM + 5 KM najam opreme, evo link koji ja imam

Ako ocima gledamo, a mozgom vidimo, onda slijepi ljudi nemaju mozga
17 godina
neaktivan
ExXxEr kaže...

promet 4 gb

i to tebi nije problem ?

"Ako nekoga mrzi mnogo ljudi, to mora da je dobar čovjek."
16 godina
neaktivan
cro_blue kaže...

Ponuda im je više nego dobra koliko sam uspio primjetiti ali područje pokrivenosti i nije baš nešto, odnosno nigdje i nema mape pokrivenosti osim što je pod "stanje mreže" upisano nekoliko gradova kojima ja naravno nisam ni blizu.

Izgleda da je dosta izvjesno da ću još neko vrijeme gledati u ekran, jer je ovo što imam (start paket, 5 gb) sve samo ne internet.

16 godina
neaktivan
xxtoni kaže...

i to tebi nije problem ?

Sto bi mi bio problem nikad ne potrosim vise od 2.5 Gb Cool

podrav iz MOSTARA (nije reklama za cigare) :)
17 godina
neaktivan
ExXxEr kaže...
xxtoni kaže...

i to tebi nije problem ?

heh,blago tebi onda xD

16 godina
neaktivan
ExXxEr kaže...
xxtoni kaže...

i to tebi nije problem ?

LOL, meni je ovih 10 GB premalo, meni ode limit dok kažeš "žan klod van dam"

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.8.2009 18:54 (BannedOnThisForum).
16 godina
neaktivan

lol pa sta skidas s neta   ?citave kolekcije filmova?

podrav iz MOSTARA (nije reklama za cigare) :)
16 godina
neaktivan
ExXxEr kaže...

lol pa sta skidas s neta   ?citave kolekcije filmova?

prije sam prelazio i po 5 gb limita. inače skidam mjesečno po 3-4 igre, dođem si do 9931 GB potrošeno, pa si onda zaboravim na to, i puff, nema limita

16 godina
neaktivan
ADSL u BiH

u mene je 5 gb,brate premalo....treba vecu tarifu uzet...a "BannedOnThisForum" odakle si pa koristis ovaj "Europronet"???

u raju je lijepo,ali u paklu je ekipa...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gman kaže...

u mene je 5 gb,brate premalo....treba vecu tarifu uzet...a "BannedOnThisForum" odakle si pa koristis ovaj "Europronet"???

meni je 10 GB pre-premalo

16 godina
xxtoni kaže...

ADSL Flat i snizena cijena

Od 1.9.2009 godine u Ponudi HT-a Mostar

ADSL Flat Plus 512D/128U

69 KM

ADSL FLAT super 1024D/192U

99KM

ADSL FLAT ekstra[skupo] 2048D/192U

149KM

http://www.ht.ba/hr/Vijesti-i-press/Najave/ADSL-FLAT-i-snizenja-cijena

ok, ekipo ako ima netko voljan pomoći... ja selim studirati u sarajevo u 9. mjesecu, pa sam razmišljao o flatu... ali vidim nije baš situacija najbolja s njime, jer ovo gore najbolja ponuda... koga mi preporučate, tko je najpouzdaniji i tako... malo sam čitao stranice ispred ali eto ako netko može konkretno odgovorit...

hvala.... Namigiva

16 godina
neaktivan
Gman kaže...

sarajevo, jbte, gledam u njihov neboder s prozora xP

16 godina
neaktivan

bas je skupoo kod HT mostara......ja imam mtel ADSL,neograniceno ......placam 25 KM i brzina skidanja je 81kb/s.......a HT mostar jos placaju 69 KM (bas su skupi)

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.8.2009 18:07 (dogman).
16 godina
neaktivan
dogman kaže...

bas je skupoo kod HT mostara......ja imam mtel ADSL,neograniceno ......placam 25 KM i brzina skidanja je 81kb/s.......a HT mostar jos placaju 69 KM (bas su skupi)

kod koga koristis???

u raju je lijepo,ali u paklu je ekipa...
17 godina
kemal_r kaže...

Ovo je odlično ali da se ne mora kupovati oprema (što je ja mislim jedina pozitivna strana HT-a što dobiješ modem do kraja ugovora). A kako plaćaš opremu, je li pri   uvođenju odjednom ili po računima za internet?

Oprema se plaća odjednom... Premda, nije ni to loše. Ovako mi ostane oprema u trajnom vlasništvu i s njom mogu raditi što želim.

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
17 godina
neaktivan
Gman kaže...
dogman kaže...

kod koga koristis???

pa pise M:TEL

a kod hercegovaca je 69KM za 64kb/s

17 godina
ADSL u BiH

Pitanje za korisnike HT Mostara:

Jeste'l danas primijetili probleme sa netom, pucanje konekcije i nemogućnost uspostavljanja iste 2-3 sata?

Zvao sam službu i jedva sam ih dobio i kaže tip da nešto rade na terenu.....

He who is not courageous enough to take risks will accomplish nothing in life. - Ali
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
boxer kaže...

Jeste'l danas primijetili probleme sa netom, pucanje konekcije i nemogućnost uspostavljanja iste 2-3 sata?

Pa ocigledno je nesto lokalno kod tebe ako rade na terenu,ja nisam imao problema...

16 godina
neaktivan
boxer kaže...

Ja sam imao sličnih problema, prvo nisam mogao na internet negdje od 16-17h a nakon uspostavljanja veze download je bio 5-10 kb/s i to je potrajalo još nekih pola sata.

Prijatelj mi je večeras rekao, koji je isto HT korisnik, da se nije mogao spojiti otprilike u isto vrijeme. 

16 godina
neaktivan
ADSL u BiH

ljudi moji,eh ovako,gledam onaj Iskon i hou da padnem u nesvijest,naprosto nemogu da povjerujem,nek crknu monopolisti ovi iz HT-a.....glupani,zbog njih sam ja nesretan čovjek :(:(:(:(.....eh sad,pade mi napamet onaj www.dslon.ws   tu u blizini moje kuće imali su odašiljač i ti odeš fino kupiš "bon" i nazoveš njih,nadoplatiš,i surfaj kolika ti je mila volja,flat,zavisi koliki paket uzmeš,najskuplji je 50KM....eh,pa su onda to sa bonovima promijenili i napravili da moraš ići u poštu uplatit točan iznos i priključe te,pa su na kraju i to zeznuli i sad su napravili tako da ti dođu kući,instaliraju antenu onu neku od 5GHZ,i surfaš,ali ideš pod ugovor....eh sad,ja čekam stranicu da izrade da vidim cjenovnik i informacije kako i šta će biti,ša vi kažete na to?instalacija toga????????

0 0 hvala 0
17 godina
DIIINOOO kaže...

ljudi moji,eh ovako,gledam onaj Iskon i hou da padnem u nesvijest,naprosto nemogu da povjerujem,nek crknu monopolisti ovi iz HT-a.....glupani,zbog njih sam ja nesretan čovjek :(:(:(:(.....eh sad,pade mi napamet onaj www.dslon.ws   tu u blizini moje kuće imali su odašiljač i ti odeš fino kupiš "bon" i nazoveš njih,nadoplatiš,i surfaj kolika ti je mila volja,flat,zavisi koliki paket uzmeš,najskuplji je 50KM....eh,pa su onda to sa bonovima promijenili i napravili da moraš ići u poštu uplatit točan iznos i priključe te,pa su na kraju i to zeznuli i sad su napravili tako da ti dođu kući,instaliraju antenu onu neku od 5GHZ,i surfaš,ali ideš pod ugovor....eh sad,ja čekam stranicu da izrade da vidim cjenovnik i informacije kako i šta će biti,ša vi kažete na to?instalacija toga????????

Jesi ti iz Posavine?

17 godina
ADSL u BiH

@Boxer,

Da nisi ti iz Modriče?

0 0 hvala 0
17 godina
zoka kaže...

@Boxer,

Da nisi ti iz Modriče?

Nisam...

16 godina
neaktivan
ADSL u BiH

Zivio PINCOM ovi iz HT su svarno pretjerali!

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.8.2009 19:41 (Branec).

0 0 hvala 0
17 godina
ADSL u BiH

Evo mog prometa za ovaj mjesec - limit mi je 5 GB

Ne znam koristiti Photoshop tako da ne bude da je montaža...

promet promet
The blue screen of death is the best game I've ever played.

2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice