ADSL u BiH izdvojena tema

poruka: 2.541
|
čitano: 931.431
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
ADSL u BiH

evo kad se svi tako hvalite da i ja malo...evo jedva se drzim ispod 10GB limita,nesmijem ovaj mjesec prec svaki mi mjesec po 100+ dolazi interneta...

viva la Bosnia

"Ako nekoga mrzi mnogo ljudi, to mora da je dobar čovjek."

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
ADSL u BiH

3,6GB od 5GB potrosio

HTADSL Start 5GB

Koliko ste vi?

Otac u duši, majka sinu puši. Otac voli, majka ljubi druge.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: ADSL u BiH
neki_lik kaže...

3,6GB od 5GB potrosio

HTADSL Start 5GB

Koliko ste vi?

10GB mi je max... strah me i pogledat koliko sam potrošio ovi misec >.<

17 godina
ADSL u BiH

Eto ga, momci, bilo je kratko ali slatko....

Flat sam iskoristio pa sad laganini.

Suma sumarum

150 Gb prometa...Namigiva

There are three sides of an arguement -- your side, my side and the right side...
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
boxer kaže...

Suma sumarum

Dobar si. Ja sam malo više, ali uglavnom je dobro došlo.

Karma is a funny thing.
17 godina
boxer kaže...

Suma sumarum

Pravi si! Ja isto toliko mogu potrošiti... Ali u 30 mjeseci!  Belji se

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
17 godina
CikaSpaso kaže...
boxer kaže...

Suma sumarum

Dobar si. Ja sam malo više, ali uglavnom je dobro došlo.

Jesil' makar 200 Gb?! Izlanuo se

There are three sides of an arguement -- your side, my side and the right side...
17 godina
boxer kaže...

Jesil' makar 200 Gb?! Izlanuo se

Malo mi je falilo. Namigiva

Karma is a funny thing.
17 godina
ADSL u BiH

Fin je bio osjecaj, haras po netu, YouTube, filmici, traileri, svasta i uopce ne mislis na promet.

Osjecaj slobode...

Ostaje nam jos da vidimo hoce li u jesen staviti Flat paket u ponudu i  da vidimo cijene, pa ako bude "povoljno" mozda uzmem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
boxer kaže...

Fin je bio osjecaj, haras po netu, YouTube, filmici, traileri, svasta i uopce ne mislis na promet.

Osjecaj slobode...

Ostaje nam jos da vidimo hoce li u jesen staviti Flat paket u ponudu i  da vidimo cijene, pa ako bude "povoljno" mozda uzmem.

Nisi potpisa u 6 misecu ugovor? Pitam jer su produžili akciju sad na 7mj misec i baš gledam bit će i za 8mj. Meni je sad flat rate čitav 7mj (potpisa ovi s posla na 12 miseci, ne ovi u kući što koristim) potpisat ću u sedmom isto za 8mj. Tako imat ću dva miseca flat rate za redom.

:)

PS. Već sam pripremio punu listu u bit torrentu za skidanje, kad počmem neću gasit računalo nikako (svakako je upaljeno i priko noći)  =)

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.7.2009 11:59 (Vakaka).
16 godina
neaktivan
ADSL u BiH

Sad će se bit teško priviknuti na ovih 5 giga opet. :)

x2 5000 2gb800 xfx8600gt512

0 0 hvala 0
17 godina
Vakaka kaže...
boxer kaže...

Osjecaj slobode...

Nisi potpisa u 6 misecu ugovor? Pitam jer su produžili akciju sad na 7mj misec i baš gledam bit će i za 8mj. Meni je sad flat rate čitav 7mj (potpisa ovi s posla na 12 miseci, ne ovi u kući što koristim) potpisat ću u sedmom isto za 8mj. Tako imat ću dva miseca flat rate za redom.

:)

PS. Već sam pripremio punu listu u bit torrentu za skidanje, kad počmem neću gasit računalo nikako (svakako je upaljeno i priko noći)  =)

Pa nisam htjeo pretjerivati, a bilo bi i smjesno da sljedeci mjesec dodjem pa opet produzim na 24 mjeseca. ;)

Znaci spisak je spremljen, ;)

Ma samo rokaj, ionako smo ovih godina placali najskuplji net..

Ja sam realno mogao i vise, ali sta cu, bilo je puno posla prosli mjesec a i nisam imao nekih specijalnih zelja, pa eto skinuo sam 150 Gb sto i nije zanemarivo.

199137 kaže...

Sad će se bit teško priviknuti na ovih 5 giga opet. :)

Upravu si, veoma tesko, sa konja na magarca opet....

17 godina
ADSL u BiH

A ja 23 GB hehe... Smijeh

mada ja nisam imao nešto puno vremena da provodim za računarom, inače bi to bilo 230 al eto... koliko toliko sam iskoristio ponuđeno..

nadam se da će biti jos ovakvih akcija

The blue screen of death is the best game I've ever played.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zoka kaže...

Koristim m:tel ADSL 2Mb/192, FLAT i poprilično sam zadovoljan, znači brzina uvijek ista,nema nikakvih prekida, skida sa 220 kb/s  ali jeste da je poskupo (80KM).

Zanima me jel se igras preko neta i kakva je ta konekcija za igranje, kakav je ping jel varira i jel puca veza i sl. , posto planiram i ja da uvedem ali mi nekako to 192 uploada izgleda malo za ozbiljno igranje... :S

16 godina
neaktivan
ADSL u BiH

Booooo- jaaaaaaa fuckers!Cool

Booooo- jaaaaaaa Booooo- jaaaaaaa
Nemoguće je čovjeka naučiti onome što misli da već zna.

6 0 hvala 0
17 godina
Smooth Operator kaže...

Nemoj mi reći da si potrošio 480 GB Smijeh. Svaka čast, mislim da si sigurni rekorder.

Karma is a funny thing.
16 godina
neaktivan
ADSL u BiH

http://www.ht.ba/hr/Privatni/Akcije-i-novosti/Akcije-i-novosti/HT-ADSL-akcija-ljeto-za-surfanje

Jel ovo znači ako potpišeš ugovor u srpnju da dobivaš flat rate i za srpanj i kolovoz?Iznenađen

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ADSL u BiH

u ova tri dana več 42gb prometa a nemam ni flat nego 1gb kojeg nisam upalio ove godine nego idem preko public networka

0 0 hvala 0
17 godina
quantum17 kaže...

http://www.ht.ba/hr/Privatni/Akcije-i-novosti/Akcije-i-novosti/HT-ADSL-akcija-ljeto-za-surfanje

Jel ovo znači ako potpišeš ugovor u srpnju da dobivaš flat rate i za srpanj i kolovoz?Iznenađen

Ako si novi korisnik i potpišeš ugovor, onda imaš flat i za srpanj i kolovoz, a ako si postojeći korisnik i potpišeš ugovor, imaš flat samo u kolovozu.

Karma is a funny thing.
17 godina
RPG vs TENK kaže...

u ova tri dana več 42gb prometa a nemam ni flat nego 1gb kojeg nisam upalio ove godine nego idem preko public networka

Posteno sam umoran i volio bih da mi objasnis sta si ti rekao, jer te ja nisam razumio.

Na kojem si ti IP?

17 godina
Smooth Operator kaže...

E ljudino, svaka ti čast! Namigiva

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
17 godina
neaktivan
ADSL u BiH

Kada bih imao flat jedan mjesec, misli da bi mi jedini ogranicavajuci faktor bio disk.Cool 

@Smooth Operator: svaka cast, majstore, ako dobijemo dojavu o padu posluzitelja u HT-u, znamo tko je odgovoran.Belji se

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.7.2009 17:08 (Pudge).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ADSL u BiH

Ja imam telekomov "prosjacki" paket (384/64) i potpuno sam zadovoljan. Pošto su svi telekomovi paketi flat nemam brige.

Skidam od 0-24 i do sada nisam imao nikakvih problema.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Arxi kaže...

Ja imam telekomov "prosjacki" paket (384/64) i potpuno sam zadovoljan. Pošto su svi telekomovi paketi flat nemam brige.

Skidam od 0-24 i do sada nisam imao nikakvih problema.

Koiji to ?
ja jedino znam da m:tel nudi u BIH flat...sve ostalo su neke mini firme

"Ako nekoga mrzi mnogo ljudi, to mora da je dobar čovjek."
16 godina
neaktivan
ADSL u BiH

Što mi se danas dogodilo! Kako mi je ugovor za ineternet isteko u 4mj (ht mostar 5gb) nisam ga odmah rpodužio pa sam platio modem 5 km dva mjeseca. Produžim ugovor 22.5 i kaže mi žena sa kojom sam potpiso ugovor da imam neograničen promet u lipnju, dođem kući i provjerim na stranicama ht mostara. Potrošim 80 i nešto giga u 6mj. Kad me danas ona zove kaže napravio sam račun od 800km. Objasnim joj kako sam potpiso ugovor u 5 mjesecu. Zove me ona pola sata poslije, i govori kako je najverovatnije došlo do pogršeke kako su sve centrale spojene sa mostarom, i kako je računalo zabilježilo da sam potpiso ugovor odmah nakon isteka uguovora u 4mj (odkud oni zanju da ću ja nastavit suradnju s njim, ili isključiti net, ili promjeniti operatera). Dalje kaže da dođem i donesem ugovor da se to sve ispravi bla bla. I nastavlja govoriti kako je ta ackija skupo stajala i govori meni kako sam ja potrošio 4x više nego FIS VITEZ (NIJE MI JASNO ZAŠTO JE ONDA HT MOSTAR NASTAVIO AKCIJU U 7. I 8. MJESECU). Ja ju pitam neka mi objasni definiciju za neograničen promet! I tako vam je to, danas svako radi na mjestima za koje su slabo ili nikako educirani.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
199137 kaže...

Što mi se danas dogodilo! Kako mi je ugovor za ineternet isteko u 4mj (ht mostar 5gb) nisam ga odmah rpodužio pa sam platio modem 5 km dva mjeseca. Produžim ugovor 22.5 i kaže mi žena sa kojom sam potpiso ugovor da imam neograničen promet u lipnju, dođem kući i provjerim na stranicama ht mostara. Potrošim 80 i nešto giga u 6mj. Kad me danas ona zove kaže napravio sam račun od 800km. Objasnim joj kako sam potpiso ugovor u 5 mjesecu. Zove me ona pola sata poslije, i govori kako je najverovatnije došlo do pogršeke kako su sve centrale spojene sa mostarom, i kako je računalo zabilježilo da sam potpiso ugovor odmah nakon isteka uguovora u 4mj (odkud oni zanju da ću ja nastavit suradnju s njim, ili isključiti net, ili promjeniti operatera). Dalje kaže da dođem i donesem ugovor da se to sve ispravi bla bla. I nastavlja govoriti kako je ta ackija skupo stajala i govori meni kako sam ja potrošio 4x više nego FIS VITEZ (NIJE MI JASNO ZAŠTO JE ONDA HT MOSTAR NASTAVIO AKCIJU U 7. I 8. MJESECU). Ja ju pitam neka mi objasni definiciju za neograničen promet! I tako vam je to, danas svako radi na mjestima za koje su slabo ili nikako educirani.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAH

A dobro si me nasmijao

bas ja neki dan konto da se ovako nekome desi

misli da ima flat a u biti nema

uff sto sam zgodan
16 godina
neaktivan
Smooth Operator kaže...

Evo on je potrošio kao 20 fis viteza. Ulavnom je ona meni rekla da netrebam ništa platit, na što sam joj ja reko da nebi ni da trebam. Izvinjava se ona ako me je zabrinula. Kako će me zabrinuti kad sam siguran u to + još nekih 5000ljudi

16 godina
neaktivan

Ja sam imo flat u 6 mjesecu, njima se greška dogodila, razumiješ?

16 godina
neaktivan
199137 kaže...

Ja sam imo flat u 6 mjesecu, njima se greška dogodila, razumiješ?

ma skonto sam xD

uff sto sam zgodan
16 godina
neaktivan
ADSL u BiH

Ta što radi je previše glupa nezna definciju neograničenog ADSL pormeta. Kako je u manjem kradu, i radi sama nije joj imao tko objasnit. Trebali su je ovi nazvat iz Mostara pa joj objasnit. Po njenom je mišljenju neoraničen promet nekih 20-30gb. Šta da joj je u nadležnosti ovaj što je potrošio preko 400giga :D hahaha

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice