evo kad se svi tako hvalite da i ja malo...evo jedva se drzim ispod 10GB limita,nesmijem ovaj mjesec prec svaki mi mjesec po 100+ dolazi interneta...
viva la Bosnia
evo kad se svi tako hvalite da i ja malo...evo jedva se drzim ispod 10GB limita,nesmijem ovaj mjesec prec svaki mi mjesec po 100+ dolazi interneta...
viva la Bosnia
3,6GB od 5GB potrosio
HTADSL Start 5GB
Koliko ste vi?
3,6GB od 5GB potrosio
HTADSL Start 5GB
Koliko ste vi?
10GB mi je max... strah me i pogledat koliko sam potrošio ovi misec >.<
Eto ga, momci, bilo je kratko ali slatko....
Flat sam iskoristio pa sad laganini.
Suma sumarum
150 Gb prometa...
Suma sumarum
150 Gb prometa...
Dobar si. Ja sam malo više, ali uglavnom je dobro došlo.
Suma sumarum
150 Gb prometa...
Pravi si! Ja isto toliko mogu potrošiti... Ali u 30 mjeseci!
Suma sumarum
150 Gb prometa...
Dobar si. Ja sam malo više, ali uglavnom je dobro došlo.
Jesil' makar 200 Gb?!
Jesil' makar 200 Gb?!
Malo mi je falilo.
Fin je bio osjecaj, haras po netu, YouTube, filmici, traileri, svasta i uopce ne mislis na promet.
Osjecaj slobode...
Ostaje nam jos da vidimo hoce li u jesen staviti Flat paket u ponudu i da vidimo cijene, pa ako bude "povoljno" mozda uzmem.
Fin je bio osjecaj, haras po netu, YouTube, filmici, traileri, svasta i uopce ne mislis na promet.
Osjecaj slobode...
Ostaje nam jos da vidimo hoce li u jesen staviti Flat paket u ponudu i da vidimo cijene, pa ako bude "povoljno" mozda uzmem.
Nisi potpisa u 6 misecu ugovor? Pitam jer su produžili akciju sad na 7mj misec i baš gledam bit će i za 8mj. Meni je sad flat rate čitav 7mj (potpisa ovi s posla na 12 miseci, ne ovi u kući što koristim) potpisat ću u sedmom isto za 8mj. Tako imat ću dva miseca flat rate za redom.
:)
PS. Već sam pripremio punu listu u bit torrentu za skidanje, kad počmem neću gasit računalo nikako (svakako je upaljeno i priko noći) =)
Sad će se bit teško priviknuti na ovih 5 giga opet. :)
Osjecaj slobode...
Nisi potpisa u 6 misecu ugovor? Pitam jer su produžili akciju sad na 7mj misec i baš gledam bit će i za 8mj. Meni je sad flat rate čitav 7mj (potpisa ovi s posla na 12 miseci, ne ovi u kući što koristim) potpisat ću u sedmom isto za 8mj. Tako imat ću dva miseca flat rate za redom.
:)
PS. Već sam pripremio punu listu u bit torrentu za skidanje, kad počmem neću gasit računalo nikako (svakako je upaljeno i priko noći) =)
Pa nisam htjeo pretjerivati, a bilo bi i smjesno da sljedeci mjesec dodjem pa opet produzim na 24 mjeseca. ;)
Znaci spisak je spremljen, ;)
Ma samo rokaj, ionako smo ovih godina placali najskuplji net..
Ja sam realno mogao i vise, ali sta cu, bilo je puno posla prosli mjesec a i nisam imao nekih specijalnih zelja, pa eto skinuo sam 150 Gb sto i nije zanemarivo.
Sad će se bit teško priviknuti na ovih 5 giga opet. :)
Upravu si, veoma tesko, sa konja na magarca opet....
A ja 23 GB hehe...
mada ja nisam imao nešto puno vremena da provodim za računarom, inače bi to bilo 230 al eto... koliko toliko sam iskoristio ponuđeno..
nadam se da će biti jos ovakvih akcija
Koristim m:tel ADSL 2Mb/192, FLAT i poprilično sam zadovoljan, znači brzina uvijek ista,nema nikakvih prekida, skida sa 220 kb/s ali jeste da je poskupo (80KM).
Zanima me jel se igras preko neta i kakva je ta konekcija za igranje, kakav je ping jel varira i jel puca veza i sl. , posto planiram i ja da uvedem ali mi nekako to 192 uploada izgleda malo za ozbiljno igranje... :S
Booooo- jaaaaaaa fuckers!
Nemoj mi reći da si potrošio 480 GB . Svaka čast, mislim da si sigurni rekorder.
http://www.ht.ba/hr/Privatni/Akcije-i-novosti/Akcije-i-novosti/HT-ADSL-akcija-ljeto-za-surfanje
Jel ovo znači ako potpišeš ugovor u srpnju da dobivaš flat rate i za srpanj i kolovoz?
u ova tri dana več 42gb prometa a nemam ni flat nego 1gb kojeg nisam upalio ove godine nego idem preko public networka
http://www.ht.ba/hr/Privatni/Akcije-i-novosti/Akcije-i-novosti/HT-ADSL-akcija-ljeto-za-surfanje
Jel ovo znači ako potpišeš ugovor u srpnju da dobivaš flat rate i za srpanj i kolovoz?
Ako si novi korisnik i potpišeš ugovor, onda imaš flat i za srpanj i kolovoz, a ako si postojeći korisnik i potpišeš ugovor, imaš flat samo u kolovozu.
u ova tri dana več 42gb prometa a nemam ni flat nego 1gb kojeg nisam upalio ove godine nego idem preko public networka
Posteno sam umoran i volio bih da mi objasnis sta si ti rekao, jer te ja nisam razumio.
Na kojem si ti IP?
E ljudino, svaka ti čast!
Kada bih imao flat jedan mjesec, misli da bi mi jedini ogranicavajuci faktor bio disk.
@Smooth Operator: svaka cast, majstore, ako dobijemo dojavu o padu posluzitelja u HT-u, znamo tko je odgovoran.
Ja imam telekomov "prosjacki" paket (384/64) i potpuno sam zadovoljan. Pošto su svi telekomovi paketi flat nemam brige.
Skidam od 0-24 i do sada nisam imao nikakvih problema.
Ja imam telekomov "prosjacki" paket (384/64) i potpuno sam zadovoljan. Pošto su svi telekomovi paketi flat nemam brige.
Skidam od 0-24 i do sada nisam imao nikakvih problema.
Koiji to ?
ja jedino znam da m:tel nudi u BIH flat...sve ostalo su neke mini firme
Što mi se danas dogodilo! Kako mi je ugovor za ineternet isteko u 4mj (ht mostar 5gb) nisam ga odmah rpodužio pa sam platio modem 5 km dva mjeseca. Produžim ugovor 22.5 i kaže mi žena sa kojom sam potpiso ugovor da imam neograničen promet u lipnju, dođem kući i provjerim na stranicama ht mostara. Potrošim 80 i nešto giga u 6mj. Kad me danas ona zove kaže napravio sam račun od 800km. Objasnim joj kako sam potpiso ugovor u 5 mjesecu. Zove me ona pola sata poslije, i govori kako je najverovatnije došlo do pogršeke kako su sve centrale spojene sa mostarom, i kako je računalo zabilježilo da sam potpiso ugovor odmah nakon isteka uguovora u 4mj (odkud oni zanju da ću ja nastavit suradnju s njim, ili isključiti net, ili promjeniti operatera). Dalje kaže da dođem i donesem ugovor da se to sve ispravi bla bla. I nastavlja govoriti kako je ta ackija skupo stajala i govori meni kako sam ja potrošio 4x više nego FIS VITEZ (NIJE MI JASNO ZAŠTO JE ONDA HT MOSTAR NASTAVIO AKCIJU U 7. I 8. MJESECU). Ja ju pitam neka mi objasni definiciju za neograničen promet! I tako vam je to, danas svako radi na mjestima za koje su slabo ili nikako educirani.
Što mi se danas dogodilo! Kako mi je ugovor za ineternet isteko u 4mj (ht mostar 5gb) nisam ga odmah rpodužio pa sam platio modem 5 km dva mjeseca. Produžim ugovor 22.5 i kaže mi žena sa kojom sam potpiso ugovor da imam neograničen promet u lipnju, dođem kući i provjerim na stranicama ht mostara. Potrošim 80 i nešto giga u 6mj. Kad me danas ona zove kaže napravio sam račun od 800km. Objasnim joj kako sam potpiso ugovor u 5 mjesecu. Zove me ona pola sata poslije, i govori kako je najverovatnije došlo do pogršeke kako su sve centrale spojene sa mostarom, i kako je računalo zabilježilo da sam potpiso ugovor odmah nakon isteka uguovora u 4mj (odkud oni zanju da ću ja nastavit suradnju s njim, ili isključiti net, ili promjeniti operatera). Dalje kaže da dođem i donesem ugovor da se to sve ispravi bla bla. I nastavlja govoriti kako je ta ackija skupo stajala i govori meni kako sam ja potrošio 4x više nego FIS VITEZ (NIJE MI JASNO ZAŠTO JE ONDA HT MOSTAR NASTAVIO AKCIJU U 7. I 8. MJESECU). Ja ju pitam neka mi objasni definiciju za neograničen promet! I tako vam je to, danas svako radi na mjestima za koje su slabo ili nikako educirani.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAH
A dobro si me nasmijao
bas ja neki dan konto da se ovako nekome desi
misli da ima flat a u biti nema
Evo on je potrošio kao 20 fis viteza. Ulavnom je ona meni rekla da netrebam ništa platit, na što sam joj ja reko da nebi ni da trebam. Izvinjava se ona ako me je zabrinula. Kako će me zabrinuti kad sam siguran u to + još nekih 5000ljudi
Ja sam imo flat u 6 mjesecu, njima se greška dogodila, razumiješ?
Ja sam imo flat u 6 mjesecu, njima se greška dogodila, razumiješ?
ma skonto sam xD
Ta što radi je previše glupa nezna definciju neograničenog ADSL pormeta. Kako je u manjem kradu, i radi sama nije joj imao tko objasnit. Trebali su je ovi nazvat iz Mostara pa joj objasnit. Po njenom je mišljenju neoraničen promet nekih 20-30gb. Šta da joj je u nadležnosti ovaj što je potrošio preko 400giga :D hahaha