ADSL u BiH izdvojena tema

poruka: 2.541
|
čitano: 932.219
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
ADSL u BiH

Uspio sam, nakon 100 pokušaja!

IP adresa: 192.168.2.1

Username: user

Pass: 1234

Kreativni su nema šta, totalno su krive podatke stavili u upustva i to ne samo meni nego svima koji su dobili ovaj modem. 

Ne znam zbog čega

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: ADSL u BiH
mmmnnn kaže...

Kreativni su nema šta, totalno su krive podatke stavili u upustva i to ne samo meni nego svima koji su dobili ovaj modem. 

Ne znam zbog čega

Kako da namjestim da mi modem nakon 24 sata ne prestaje sa konekcijom, moram ga svaki put gasiti... Ima li neka caka i prije sam imao Zyxel, ali ovaj je

AMG1202-T10B

grozan....

Jordan
15 godina
ivoni44 kaže...
mmmnnn kaže...

Ne znam zbog čega

Kako da namjestim da mi modem nakon 24 sata ne prestaje sa konekcijom, moram ga svaki put gasiti... Ima li neka caka i prije sam imao Zyxel, ali ovaj je

AMG1202-T10B

grozan....

Ne možeš.  Veza se automatski resetira svaka 24 sata i dobiva se nova IP adresa. Da nije tako nitko ne bi zakupljivao stalni vod. :)

sig
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.7.2014 10:11 (Matty).
14 godina
neaktivan

Ali prije mi je bio uvijek upaljen,a sad nece da promijeni  ip adresu nakon 24 h dok ga ne ugasim.

Jordan
13 godina
neaktivan
mmmnnn kaže...

Ne znam zbog čega

E prika spasio si me, ista stvar i isti modem :D Stvarno ne znam koji racku to rade, zašto ne ostave defaultne podatke, samo nas zbunjuju ovako. Ja sam ih se namjenjao do sad ihi-hi i na svakom su mijenjali defaultne podatke.  

13 godina
neaktivan
ADSL u BiH

Jeli ovi mutavci iz eroneta rade s optikom ?

0 0 hvala 0
14 godina
ADSL u BiH

Treba mi mala pomoč, naime od jučer ne mogu na kompu preko žice da se spojim na net mada mi je ona ikonica za internet u redu( internet nije limitiran) a kad laptop spojim na tu istu žicu radi bez problema do čega bi to moglo da bude

Who bolan cares
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
dejan1471 kaže...

Treba mi mala pomoč, naime od jučer ne mogu na kompu preko žice da se spojim na net mada mi je ona ikonica za internet u redu( internet nije limitiran) a kad laptop spojim na tu istu žicu radi bez problema do čega bi to moglo da bude

Probaj promijeniti DNS servere na 8.8.8.8 i 8.8.4.4

TD-ovi (palci dolje) na mojim postovima? NE obazirite se na njih! Dijeli ih dežurni troll na forumu.
14 godina
Marko :D kaže...
dejan1471 kaže...

Probaj promijeniti DNS servere na 8.8.8.8 i 8.8.4.4

Pojasni malo ako mžeš buraz, nismo svi experti za net

Who bolan cares
14 godina
neaktivan
ADSL u BiH

Iako je ovaj tutorijal namjenjen nečem drugom, u njemu je opisano mjenjanje DNS-a.

http://www.bug.hr/forum/topic/internet/tut-rjesenje-problema-servisom-youtube/209751.aspx

TD-ovi (palci dolje) na mojim postovima? NE obazirite se na njih! Dijeli ih dežurni troll na forumu.

1 0 hvala 0
14 godina

Iako je ovaj tutorijal namjenjen nečem drugom, u njemu je opisano mjenjanje DNS-a.

http://www.bug.hr/forum/topic/internet/tut-rjesenje-problema-servisom-youtube/209751.aspx

Ma kakvi ne pomaže

Who bolan cares
14 godina
neaktivan
ADSL u BiH

Onda, desni klik na mrežnu ikonu u taskbaru pa Troubleshoot problems. Napravi screenshot kada dijagnostika završi i pošalji nam sliku ovdje.

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.9.2014 17:42 (Marko :D).

0 0 hvala 0
14 godina
ADSL u BiH

evo

Who bolan cares
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
dejan1471 kaže...

evo

Dijagnostika se radi na računalu koje ima problem, a ne na računalu na kojem sve radi.

14 godina
dejan1471 kaže...

evo

Dijagnostika se radi na računalu koje ima problem, a ne na računalu na kojem sve radi.

Isto je i na kompu kji ne radi

Who bolan cares
14 godina
neaktivan
ADSL u BiH

Jel ti internet ne radi u određenim browserima ili u svima? Možeš li pokretati programe kao što su Skype, TeamSpeak?

0 0 hvala 0
14 godina

Jel ti internet ne radi u određenim browserima ili u svima? Možeš li pokretati programe kao što su Skype, TeamSpeak?

Internet na kompu ne radi nikako, dok kad stavim žicu na laptop i spoim se žičano sve radi kako treba,, evo sad vidim da ne mogu ni skype da otvorim na kompu(team speker nemam)

Who bolan cares
14 godina
ADSL u BiH

itko

Who bolan cares
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ADSL u BiH

Zovi službu za korisnike.

0 1 hvala 0
10 godina
neaktivan
ADSL u BiH

Bok ekipa. Nova sam ovdjee. Možete li mi preporučiti nešto za internet. Telemach ne mogu uzeti jer je podstanar ostavio dug 450KM i oni žele da ja to platim sve da bi mi usluga bila aktivirana, a njemu ne mogu nista jer je iz Hrvatske. Skeptična sam prema HT eronetu, u kuci nema telefona, pa sada ne znam kakva je procedura s tim adsl-om i priključkom:/ Dolazili su mi i iz Mreže d.o.o i moj stan nema signala za njihov bežični internet. Ostaje mi jos X-net, kakvi su? Ima li tko iskustva?

0 0 hvala 0
13 godina
ADSL u BiH

koliko vidim, telemach je najbolja opcija, nakon toga adsl tj ht eronet a najgora su provideri koji se baziraju na wifi-u tj da ti antenu na krov montiraju.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
ADSL u BiH

Ma i ja smatram da je Telemach najbolji, jedino ne znam kako ću ovaj dug izmiriti. A imam trenutno mobilni internet preko USB sticka, to sam uzela u Eroneta i zanima me može li se preko routera što ga imam ikako hvatati taj internet sa sticka? Tj. da se poveže nekako haha :D 

0 0 hvala 0
13 godina
ADSL u BiH

3g stick mozes spojit u kompatibilni router (onaj koji tu opciju podrzava) te ces internet dijelit i preko wifi-ja i žično preko lan kabela

0 0 hvala 0
13 godina
ADSL u BiH

TM ti je najbolji izbor , gledaj nekako da se dogovoris s njima .

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.11.2014 1:55 (error_666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ADSL u BiH

Gdje se može viditi dostupnost Telemacha? 

Koliko mi je poznato prisutni su samo u Sarajevu, Zenici, Mostaru, Kiseljaku, Kaknju i Visokom?

Ima li planova za daljnje širenje? 

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
boxer kaže...

Koliko mi je poznato prisutni su samo u Sarajevu, Zenici, Mostaru, Kiseljaku, Kaknju i Visokom?

Prisutni su u Kiseljaku, a ja sam koju minutu dalje od Kiseljaka i nisu dostupni izgleda. Valjda ce to malo prosiriti.

15 godina
neaktivan
ADSL u BiH

Malo da se pohvalim.

Global u Srednjoj Bosni isto razvaljuje, možda je cak i jaci od Telemacha.

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
boxer kaže...

Telemach je trebao da se prosiri prvenstveno na Banja Luku, Doboj itd sjeverna regija zemlje ali nisu uspjeli jer Elta i Mtel jednostavno ne dozvoljavaju konkurenciju :/

Bilo je price da ce od 2015 telemach da ponovo potpise neki "ugovor" sa Eltom, ali cisto sumnjam. {#}

Dok se to ne desi, 6mbit paket od elte onaj 4D box je nesto najbolje sto se moze uzeti.

P.S. elta je isto uvela "super brze" pakete, nude

200/115 (Mbps) za 119km

100/50 (Mbps) za 94km

imate full ponudu na

Elta kabel - Internet

isplati se uzeti recimo da se nadje ekipa od 5-6 ljudi iz iste zgrade za ovaj paket od 200(Mbps), podjelis to fino i svi imaju ~33(Mbps) konekciju za sta, 20 km?

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.10.2014 13:06 (chaselol).
13 godina
boxer kaže...

Mozes vidjet na njihovoj stranici , ima raspored po gradovima gdje su dostupni .

Dostupni su jos i u Travniku , Vitezu , Busovaci i jos ovih par gradica u okolici Sarajeva ( Breza, ako se ne varam ) .Najavljuju ovih dana da ce se prosiriti  na USK i Tuzlanski kanton ,spominje se i Banjaluka. Sad da li je tacno to sve ne znam , ali takve informacije se pojavljuju u zadnjih desetak dana.

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.10.2014 18:27 (error_666).
15 godina
neaktivan
ADSL u BiH

Nadam se da ce Telemach doci u Tuzlanski kanton...

I da, ima li st aslicno u TK? 

dzix
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice